2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Hangi nemlendiricisi mustelanın acaba

Size de geçmiş olsun. Off çok zor hep takipte olmalıyız. Ben açıkcası son zamanlarda uyuyarak emziriyordum memede. Ama böyle hareketlenince artık uyuyacağım zaman beşiğe bırakırım ödüm koptu. ve çok üzüldüm psikolojim etkilendi yani. Kendimi suçladım çok dünden beri fenayım. Allah korudu neyse ki iz bile yok. Morarma şişme olmadı.

Kızlar aile bakanlıgının verdiği aylık cocuk yardımı için her ay mesaj geliyordu bu ay gelmedi , sizde durum nasıl gitsem verirler mi

Arkadaşlar merhabaa umarim hepiniz ve bebisler cok iyidir. Makale calismam icin gerekli anketi doldurursaniz cook sevinirim
Bebek Tatil Deneyim Algısı
Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim

Canım geçmişi olsun. Ben e bebekten yatak bariyeri aldım. Tavsiye ederim

Ay zor işmiş
Annelik neler yaptırıyor. Normalde asla uğraşmayacağım işler
Ama baya bi çıktı kuzu ilkli kemik suyu. Blender sonra Süzgeçten geçirdim. Süt poşetlerine koyup dondurucuya attım. şifa olsun can olsun kan olsun.

Vallahi delilik ben ki etinden sütünden kürkünden herşeyinden iğrenen kuzu eti pişen eve asla girmeyen o gece o evde kalmayan ben şu halime de bakın 31 yıllık hayatımda ilk kez kuzu ürünü kullanıyorum

Eklentiler

• 1000074183.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 18
Sanki duvarlara kuzu kokusu yapıştı gibi geliyor. Vanilya kaynattım ocakta ama koku gitmedi.Bu kışa kadar yeter ama. Ben de kuzu yemem ama yer gibi davrancaz mecbur

Sanki duvarlara kuzu kokusu yapıştı gibi geliyor. Vanilya kaynattım ocakta ama koku gitmedi.Bu kışa kadar yeter ama. Ben de kuzu yemem ama yer gibi davrancaz mecbur
Evet fena koktuuu
Biz yeriz ya kuzu eti ohh balıkesir bölgesi kuzusu meşhur ama böyle kemik hiç kaynatmamıştım ayıklaması falan zor işmiş
oğluşuma feda olsun

Birde hanımlar kamera önerisi istiyorum sizden.Kiwi almıştım çok çok uyguna ve görüntü kalitesinden de çok memnunum.Ama biraz geriden geliyor ve wifi destekli.Birde telefondan izleyebildiğimiz için sıkıntı.Köye sık gidiyoruz wifi gerekmeyen bir kamera arayışındayım.Bebevoyu çok öneren var kullanan var mı?
veya başka bir kamera önerirseniz de olur

Bebevo kullanıyoruz ilk günden beri. Çok memnunuz.

Kızlar kaç saat kaynattınız?
Bende bu haftasonuna inşallah yapacağım.
Vallahi benimki hala kaynıyor dün saat 16:05 te kaynamaya basladı gece 01:00 da kapattım gece yatarken açık kalsın istemedim sabah saat 09:00 da tekrar açtım 18 saat diyorlar ama bugünde saat 15:00 a kadar kaynatırım evden cıkacagım o yüzden kapatırım gelince de süzer sebzeleri ayıklarım kaldırırım artık 15 saat pişmiş olur

Kızlar kaç saat kaynattınız?
Bende bu haftasonuna inşallah yapacağım.
Kuzu kemiği olduğundan düdüklüde 3,5 saat kaynattım ben yeterli oldu elimde dağılıyordu ben açtığımda. Önce iri kemikleri ayıkladım. Üstünde iliği olanları sıyırdım içine. Sonra süzgeçle orta boy kemileri topladım. Üstünde biriken köpükleri aldım. Belenderdan geçirdim sonra tamamını büyük bir sürahiye ince süzgeçten geçirdim. Pürüssüz hale gelince de sütpoşetlerine koyup dondurucuya attım. Ben içine sebze koymadım sade yaptım.

Burda tarifi var.
Kuzu İlikli Kemik Et Suyu

Bebevo 903 guzel canım tavsiye ederim

Sağolun kızlar ♡
Balkonum olsa kesin balkonda tüpte yapardım Bende dayanamıyorum kokusuna asla sokamam eve ama oğluş için yapacağım artık zaten bi kere ypsam epey gider.Geçen haftalarda instgramda bir gönderi görmüştüm.Kemik suyunun bir anlamı yok direkt et yedirmelisiniz diye.Yine de yıllardır bildiğimiz şifalı olduğu ondan yapacağım

Mia mesa diye bir marka var ilik suyu var sanki güvenilir geldi bana. Zorda kalırsam alırım. İlik suyunu çorbaya atmak kolay et bazen zor oluyor belki ondan öneriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…