Hangi nemlendiricisi mustelanın acabasadece suyla ıslatılmış pamuk ya pamuklu bezle siliyorum. doktoru nemlendirici sürün demişti mustelanın kremini sürüyorum üstünede ama azaldi hatta bitti gibi ilk zaman yanık gibi yanaklarını kaplamıştı
Size de geçmiş olsun. Off çok zor hep takipte olmalıyız. Ben açıkcası son zamanlarda uyuyarak emziriyordum memede. Ama böyle hareketlenince artık uyuyacağım zaman beşiğe bırakırım ödüm koptu.Cok cok gecmis olsunbugun bizimkide dustu. Yatagin ortasina koydum sacimi toplamak icin gardolabin aynasina bakiyordum. Anlik birsey nasil oldu anlamadim cok hizli yuvarlanarak koseye gitmis ayaklarini sarkitmis sekilde aynada onu gormemle donup yanina gittim ama yetisemedim. Allahtan bas asagi dusmedi ayaklariyla sarkip dustu basi geriye gitti. Yerde yastiklar vardi Allahim verilmis sadakamiz varmis sadece basi yastiga denk geldi. Ne agladi ne tepki verdi. Ama aklim cikti. Cok saniyelik isler nekadar gozumuz uzerlerinde de olsa malesef yetisemeyebiliyoruz.
Bana hiç gelmiyor mesaj bende 2 ayda bir gidip çekiyorum kendi kendimeKızlar aile bakanlıgının verdiği aylık cocuk yardımı için her ay mesaj geliyordu bu ay gelmedi , sizde durum nasıl gitsem verirler mi
Canım geçmişi olsun. Ben e bebekten yatak bariyeri aldım. Tavsiye ederimKorktuğum şey başıma geldi bu sabah oğluşum yatağımızdan düştüetrafa yastıklarla bariyer yapıyordum. Ama artık onları da itmiş yastıkla beraber düşmüşler. İnişini hafifletmiş neyse ki alnı biraz kızardı geçti. Ama aklım çıktı
Yanımda yatıramıycam artık çok korktum çok. Yüz üstü düşmüş pat diye bi ses ardın ağlama sesi bi kaldırdım ağzında kan görcem diye bekledim şükür bişey yoktu. Çok ağlamadı hemen sakinleşti. Allah korusun bebeklerimizi
tüm yatağı çevreliyor mu?Canım geçmişi olsun. Ben e bebekten yatak bariyeri aldım. Tavsiye ederim
Vallahi delilik ben ki etinden sütünden kürkünden herşeyinden iğrenen kuzu eti pişen eve asla girmeyen o gece o evde kalmayan ben şu halime de bakın 31 yıllık hayatımda ilk kez kuzu ürünü kullanıyorumEki Görüntüle 3638659 Eki Görüntüle 3638660
Ay zor işmiş
Annelik neler yaptırıyor. Normalde asla uğraşmayacağım işler
Ama baya bi çıktı kuzu ilkli kemik suyu. Blender sonra Süzgeçten geçirdim. Süt poşetlerine koyup dondurucuya attım.şifa olsun can olsun kan olsun.
Evet fena koktuuuSanki duvarlara kuzu kokusu yapıştı gibi geliyor. Vanilya kaynattım ocakta ama koku gitmedi.Bu kışa kadar yeter ama. Ben de kuzu yemem ama yer gibi davrancaz mecbur
Bebevo kullanıyoruz ilk günden beri. Çok memnunuz.Birde hanımlar kamera önerisi istiyorum sizden.Kiwi almıştım çok çok uyguna ve görüntü kalitesinden de çok memnunum.Ama biraz geriden geliyor ve wifi destekli.Birde telefondan izleyebildiğimiz için sıkıntı.Köye sık gidiyoruz wifi gerekmeyen bir kamera arayışındayım.Bebevoyu çok öneren var kullanan var mı?
veya başka bir kamera önerirseniz de olur
Vallahi benimki hala kaynıyor dün saat 16:05 te kaynamaya basladı gece 01:00 da kapattım gece yatarken açık kalsın istemedim sabah saat 09:00 da tekrar açtım 18 saat diyorlar ama bugünde saat 15:00 a kadar kaynatırım evden cıkacagım o yüzden kapatırım gelince de süzer sebzeleri ayıklarım kaldırırım artık 15 saat pişmiş olurKızlar kaç saat kaynattınız?
Bende bu haftasonuna inşallah yapacağım.
Kuzu kemiği olduğundan düdüklüde 3,5 saat kaynattım ben yeterli oldu elimde dağılıyordu ben açtığımda. Önce iri kemikleri ayıkladım. Üstünde iliği olanları sıyırdım içine. Sonra süzgeçle orta boy kemileri topladım. Üstünde biriken köpükleri aldım. Belenderdan geçirdim sonra tamamını büyük bir sürahiye ince süzgeçten geçirdim. Pürüssüz hale gelince de sütpoşetlerine koyup dondurucuya attım. Ben içine sebze koymadım sade yaptım.Kızlar kaç saat kaynattınız?
Bende bu haftasonuna inşallah yapacağım.
Bebevo 903 guzel canım tavsiye ederimBirde hanımlar kamera önerisi istiyorum sizden.Kiwi almıştım çok çok uyguna ve görüntü kalitesinden de çok memnunum.Ama biraz geriden geliyor ve wifi destekli.Birde telefondan izleyebildiğimiz için sıkıntı.Köye sık gidiyoruz wifi gerekmeyen bir kamera arayışındayım.Bebevoyu çok öneren var kullanan var mı?
veya başka bir kamera önerirseniz de olur
Mia mesa diye bir marka var ilik suyu var sanki güvenilir geldi bana. Zorda kalırsam alırım. İlik suyunu çorbaya atmak kolay et bazen zor oluyor belki ondan öneriyorlarSağolun kızlar ♡
Balkonum olsa kesin balkonda tüpte yapardımBende dayanamıyorum kokusuna asla sokamam eve ama oğluş için yapacağım artık zaten bi kere ypsam epey gider.Geçen haftalarda instgramda bir gönderi görmüştüm.Kemik suyunun bir anlamı yok direkt et yedirmelisiniz diye.Yine de yıllardır bildiğimiz şifalı olduğu ondan yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?