Valla atak mı bilmiyorum ama 4. Ayda bile bozulmayan gece uykularımız bozuldu. 2 saatte bir uyanıp emiyorkızlar ya 26 hafta atağındda olan var mı? dört ay korkumç diyorlardı da bu neeeaşırı huysuz ağlıyor herşeye uykular felaket. uykusuz kalıyorum işe geliyorum şimdi çok etkilemiyo ama sürdükçe tükeneceğim uyanıyo uyumuyo seviyorum sarılıyorum gündüz göremiyorum diye
Gurvita Baby Kuzu İlikli Kemik Sulu Karışık Paket 165 gr 6'lı - GurvitaMia mesa diye bir marka var ilik suyu var sanki güvenilir geldi bana. Zorda kalırsam alırım. İlik suyunu çorbaya atmak kolay et bazen zor oluyor belki ondan öneriyorlar
Cybex GB Pockit Plus (dünyanın en küçük katlanan kabin boy bebek arabası) https://app.hb.biz/l3pKazW2A34Yselam herkese, baston bebek arabası öneriniz var mııı? arabayı servise verdim, baston alacağım :/
Kaçınca hafta atağı bilmiyorum ama yaklaşık 2 haftadır geceleri saat başı uyanıyor. Emziği ağzına zorla tepip kucağımda sallıyorum anında dalıyor tekrar. Gündüz uykuları yarım saat, tam kalkmasını yakalayabilirsem pışpışla bir uykusunu bir saate çekebiliyorum. Gündüz de oyun alanı içinde benim de olmama rağmen kucağıma gelip öyle oynamak istiyor. 8-9aylaeda başlamıyor muydu ayrılık kaygısı yakızlar ya 26 hafta atağındda olan var mı? dört ay korkumç diyorlardı da bu neeeaşırı huysuz ağlıyor herşeye uykular felaket. uykusuz kalıyorum işe geliyorum şimdi çok etkilemiyo ama sürdükçe tükeneceğim uyanıyo uyumuyo seviyorum sarılıyorum gündüz göremiyorum diye
Anlattığınız şeyleri bizde yaşıyoruzKaçınca hafta atağı bilmiyorum ama yaklaşık 2 haftadır geceleri saat başı uyanıyor. Emziği ağzına zorla tepip kucağımda sallıyorum anında dalıyor tekrar. Gündüz uykuları yarım saat, tam kalkmasını yakalayabilirsem pışpışla bir uykusunu bir saate çekebiliyorum. Gündüz de oyun alanı içinde benim de olmama rağmen kucağıma gelip öyle oynamak istiyor. 8-9aylaeda başlamıyor muydu ayrılık kaygısı yaDiş hala yok, dün dizlerinin üzerine kalktı emekleyecek gibi sallandı ileri geri. 6 aydır sakin bebeğim ben geliyorum diyor
Denediniz mi bu dediğiniz boyaları bı sıkıntı oldu mu benim de ihtiyacım var daGeçenlerde bakmıştım Natura balance ve biomagic markalarını gördüm iyice araştırıp alacağım bakalım. Amonyak resorsinol ve ppd içermiyor yazıyordu
ya bunlar da güzel şeyler aslında ben işe başladığımdan beri çocuk beni sallamıyo gibi geliyo bana. ananesi bakıyo o ne dese gülüyo oynuyo daha rahat uyuyo benle tam aksine. hiç bana gelmek istemiyo işten gelince bi anneme yöneleyim demiyo. kaygı falan yok bizimkindeKaçınca hafta atağı bilmiyorum ama yaklaşık 2 haftadır geceleri saat başı uyanıyor. Emziği ağzına zorla tepip kucağımda sallıyorum anında dalıyor tekrar. Gündüz uykuları yarım saat, tam kalkmasını yakalayabilirsem pışpışla bir uykusunu bir saate çekebiliyorum. Gündüz de oyun alanı içinde benim de olmama rağmen kucağıma gelip öyle oynamak istiyor. 8-9aylaeda başlamıyor muydu ayrılık kaygısı yaDiş hala yok, dün dizlerinin üzerine kalktı emekleyecek gibi sallandı ileri geri. 6 aydır sakin bebeğim ben geliyorum diyor
Evet 4-5 kere boyadım hiç sorun yaşamadımDenediniz mi bu dediğiniz boyaları bı sıkıntı oldu mu benim de ihtiyacım var da
Çok teşekkürler ederim kaç aylıktan sonra pekiEvet 4-5 kere boyadım hiç sorun yaşamadım
20 haftaya kadar bekledim sanırım hatırlamıyorumÇok teşekkürler ederim kaç aylıktan sonra peki
Tamamdır teşekkürler20 haftaya kadar bekledim sanırım hatırlamıyorum
Denemedim hiç ama verilir bence neden olmasın. Sonuçta yoğurt yiyor. Ama bence ayran içirdiğin gün çok su içirme. Sonuçta ayranda su var.Kızlar biberona biraz ayran koyup versem nasıl olur, deneyen var mı fikirlerinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?