2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
kızlar ya 26 hafta atağındda olan var mı? dört ay korkumç diyorlardı da bu neee aşırı huysuz ağlıyor herşeye uykular felaket. uykusuz kalıyorum işe geliyorum şimdi çok etkilemiyo ama sürdükçe tükeneceğim uyanıyo uyumuyo seviyorum sarılıyorum gündüz göremiyorum diye

selam herkese, baston bebek arabası öneriniz var mııı? arabayı servise verdim, baston alacağım :/

Valla atak mı bilmiyorum ama 4. Ayda bile bozulmayan gece uykularımız bozuldu. 2 saatte bir uyanıp emiyor ama huysuzluğu yok

Kızlar ya benim 2 mememde de süt var ama sol memede sağınca resmen 2 katı çıkıyor. Sol memem her zaman daha çok şişiyor resmen hacim farkı var. Bu asimetri sizde de var mı? Çok canımı sıkıyor. Resmen 1 beden fark var

Eklentiler

• IMG_0525.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 10
Kaçınca hafta atağı bilmiyorum ama yaklaşık 2 haftadır geceleri saat başı uyanıyor. Emziği ağzına zorla tepip kucağımda sallıyorum anında dalıyor tekrar. Gündüz uykuları yarım saat, tam kalkmasını yakalayabilirsem pışpışla bir uykusunu bir saate çekebiliyorum. Gündüz de oyun alanı içinde benim de olmama rağmen kucağıma gelip öyle oynamak istiyor. 8-9aylaeda başlamıyor muydu ayrılık kaygısı ya Diş hala yok, dün dizlerinin üzerine kalktı emekleyecek gibi sallandı ileri geri. 6 aydır sakin bebeğim ben geliyorum diyor

Anlattığınız şeyleri bizde yaşıyoruz 6. Ay sıçramasıymış bu chatgbt öyle dedi

ya bunlar da güzel şeyler aslında ben işe başladığımdan beri çocuk beni sallamıyo gibi geliyo bana. ananesi bakıyo o ne dese gülüyo oynuyo daha rahat uyuyo benle tam aksine. hiç bana gelmek istemiyo işten gelince bi anneme yöneleyim demiyo. kaygı falan yok bizimkinde

Oho güzrl qnneler bol bol ek gıda tarifleri var. Hiç biri dikkatimi çekmedi 2 ci çocuk azizliği bizimki. Ablasında herşeyi özene bezene günlük değişik çorbalar kahvaltılar grl gör ki 6 yaş kızıma hala özel yapıyorum çünkü yemiyor çok seçici. Aç kalsın desem açlığa dayanıklı yapacak bişey yok zamanla düzelecek diyip oğlanı tersi yapıyorum ne yaparsam hafif hafif veriyorum. Sabah ablayla kahvaltılarını yumurta labne salatalık kayısı reçeli üzüm erik şeftali herhangi birisi hazırlayıp ikisine verioyom. Oğlana da elimle lokmalı minik yediriyorum. Mide hassasiyeti var istesede malesef çok veremiyorum. Gün içinde kim ne yese ona da löp yediriyorum akşam yemeklerimizde bir. Tabi gene de ona göre olmasına dikkat ediyorum. Değilse yoğurt veriyorum. gün içinde meyveliğine herhangi bir meyve koyuyorum ısıra ısıra yiyip bitiriyor zaten azcık giriyor içine. Genelde armut elma veriyorum midesine iyi geliyor. Benim kız meyve canavarı evde her çeşit bulunmak zorunda. Oğlanda ablaya çekti belli oda çok seviyor.

Kizlar 6,5 aylik olduk. Alttan 2.disimizda cikmaya basladi. Ama bir suredir gece uykularinda derin dalamiyor, çit sesine uyaniyor. Saga sola cok donuyor. Allahtan hemen uykuya devam ediyor ama 2-3 aylik zamanlarinda biraksam sabaha kadar kalkmazdi, buyuyunce kesintisiz uyur rahat ederim diye sevinirken simdi ister istemez bende uyanip kontrol etmek zorunda kaliyorum. Birde asiri bagimli hale geldi. Surekli mizmiz, yaninda oturmam lazim o bile yetmiyor. Gunduz uykulari 2 saate bir ama cok cok kisa yarim saat bile surmuyor ne olur gececek deyin, gun verin saat verin birsey deyin bittim, bunaldim.

Kızlar biberona biraz ayran koyup versem nasıl olur, deneyen var mı fikirlerinizi merak ediyorum

Bim den aldım bugün
Yükselenzeka kitaplarını zaten beğeniyodum denk geldi şu cırt cırtlı özellikle tam bizim yaş gurubu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…