- 18 Haziran 2018
- 1.966
- 2.813
- 133
- 34
Tüm bebeklerimize geçmiş olsun. Valla hasta olmasınlar kıyamam zaten hayat onlar için yeterince zor birde hastalıkla mücadele etmesinler. Bizim kuzu hala aynı
gündüz uykumuz bir aya yakındır 2 ye düştü. Erken uyansa bile ağlayıp uyumadığı için doğal olarak Aralık açılıyor 2 uykuyla kapatıyoruz. Verdiğim herşey bana misliyle dönüyor. Sürekli gaz problemi ıkınma ağlama çıplıkları . Elimden geleni yapıyorum ama fayda yok. Rezene kimyon çayı içip içiriyorum onunla bazen pıtını güzel yapıyor. Alt dişimiz de çıktı 4 dişimiz var. Emeklemiyor ama sürünerek evi dolaşmaya başladı. Robotumu çalıştırıp peşinden dolanıyor3.
uzansa kalkıp oturamıyor. Daha tutunarak kalkamıyor biryerlere. Gerçeği oturmayıda 7 aylıkta yapabildik çünkü çocuğun totosu yer görmedi ki. Sürekli kucakta. Oturup kucağımda olmayı bile kabul etmiyor ayağa kalkacam. Bu aralar sinir üst safhada bütün hıncını benden çıkarıyor. Kucağıma alıyorum pat pat ciddi ciddi dövüyor beni. Yanında uyku numarası yapıyorum uyusun diye sinirlenip saçımı çekiyor . Gözümü açınça gülüyor. Değişik bir çocuk ama gittikçe fazlaca tatlılaşıyor. Severken zarar vermem inşallah.
vesselam kolik oğlumla yaşam mücadelesi veriyoruz