2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    124
Şu sıralar ben. Alt değiştirme kabusu

Hahhahshshshsha 1 ay önce bunu yaşadım kaka yapmıştı asla istemedi değiştirmemi ve kafasıyla poposu yer değiştirdi altta kakalı bez xnnxsnbsbsbsbsnsmcmc ablaaaaa koşşşş diye bağırdım yardıma geldi de kafası beze batmadı şükür cncmdjsbababjsjxkcklv

Bizim ilk 2 ay kilo alıma iyiydi sonra hep az kilo aldı. Kızımı gören herkes kac aylik oldugunu soruyorlar sonra sizinki minyon biraz diyorlar ve bu beni cok üzüyor. Dert etmemeye çalışıyorum ama illa ki kafaya takıyorum. Randevu aldım tekrar kontrole götürücem. Daha önce gitmiştik idrar ve kaka tahlili istediler verememiştik kaldı gitti. Bakalım bu sefer başka bir doktora götürecem. Yani bence sizin ortalama kiloda. Ben artik kilosunu söylemeye çekiniyorum. Dişleri çıkıyor bu yüzden iştahı tamamen gitti mamasini bile içmiyor doğru düzgün ne yapacağımı şaşırdım. Deneyimli annelere soruyorum sonradan düzelir mi acaba ortalama kilo ve boya gelirler mi

Ben bebeğim 3 buçuk aylıkken işe başladım. O ara dönmeye başladı ve aşırı hareketliydi. 6.ayın ortasına kadar toplamda 400 gram anca almıştı. Normal sınırlardan da aşağıya düştü. Doktor mama falan diye ısrar etti. Bir doktor senin bebeğin anormal falan dedi. Neyse ben mama vermedim ve olması gerektiği gibi emzirmeye sonra da ek gıda vermeye devam ettim. Son ay 650 gram aldı. Şimdi toparlıyor. Çocuğun enerjisi yerindeyse, huzuru yerindeyse çok telaş etmeye gerek yok. Zaten 1 yaş civarı 9-10 kilo oluyorlar. Bazıları kilo alımını erken yavaşlatıp sonra telafi ediyor, hızlı alanlar sonradan hareketlenince veriyor falan. Benimkisi 5 aylık emekledi. 9 aylık olup kımıldamayan çocukla aynı kiloda olması şimdi mi mümkün mü çocuk fır dönüyor.

Ah ah benimde çok kafama taktığım konu.1 yaşına gelince doğum kilosunun3 katı asla olamaz.Aslında ek gıdası iyi ama almıyor adam akıllı.Herkes zaten zayıflamış yok çok zayıf bilmem ne diyor.Yemin ederim herkese cevabını vermekten ben sıkıldım millet konuşmaktan sıkılmadı.

Kızlar bizim 3 gündür ateşimiz var.37.3 ün altına indiğini görmedim ateş düşürücülere rağmen.4 saatte bir dönüşümlü ateş düşürücü veriyoruz dontorun demesiyle.Ama etkisini göstermesi en az 2 saat.O da 1 saat falan rahatlıyor sonra tekrar.Covid influenza negatif kanda enfeksiyon yok idrar temiz.Fiziksel muyenede hiçbirşey yok.Diş yokmuş hâla.Çocuk sadece ateşli ve halsizz.Delireceğim başına gelen var mı?
o kadar dirençli bir ateş ki asla düşmüyor asla.Mahvoldu çocuğum 3 gündür ciğerim parçalnıyor.6. Hastalık aklıma geliyor yarın anlarım heralde onu da.

Biz de yaşadık onu ama bizim düşüyordu ateşi sonra 3 4 saat sonra tekrar çıkıyordu. En son acile gittik kulağında enfeksiyon var dedi daha diş çıkarmıyor dedi. Bilemedi doktor çocuğum diş çıkarıyormuş dişleri patladı. Sizin dişte olabilir dediğiniz gibi 6. hastalıkta olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…