2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Benim de karın sertleşmelerim oluyor ve genelde wc çıkamadığım zamanlarda daha çok gibi. Wc çıkınca düzeliyor, nestle optifibre önerdi doktorum aşırı kabızdım çünkü afedersin. İşe yaradı 1-2 güne düzene girdi

Valla sen biliyon canım. Doktor değiliz her ihtimale karşı git diyoruz. Duşunun al birşeyler ye sabah git o zaman

Canım git uyarı verdiyse

Ay ne yaptınız merak ettim gittiniz mi

İnşallah sıkıntı yoktur ben de merak ettim

Kızlar kasılmalar 4 dk da bire düştü saat 4 gibi eşimi kaldırdım duşa girdim duşta hiç kasılmam olmadı çıkıncada hazırlanırken de olmadı biraz bekleyelim dedim kasılma aralıkları açıldı düzensizleşti bebişin de hareketleri iyi olunca hastaneye gitmedim

İyi bari azaldiysa sevindim. Ama yine de dikkat et sen izlemeye devam et

iyi olmuş canım daha erken bize ama artık kritik dönemleri astılar. doğsa da sorun olmayacak konumdadır çok şükür sen kendini dinlemeye devam et jolemsi kanlı sümük gibi bir şey gelir mi onu da takip et

iyi olmuş canım daha erken bize ama artık kritik dönemleri astılar. doğsa da sorun olmayacak konumdadır çok şükür sen kendini dinlemeye devam et jolemsi kanlı sümük gibi bir şey gelir mi onu da takip et
Tamam takip ediyorum hem kasılma sürelerini hemde bebek hareketlerini. Akıntım çoğaldı son bir haftada onu fark ediyorum. Enfeksiyon var diye zimaks antibiyotik kullanıyordum o fayda ediyor diye düşündüm

Kızlar sezeryan enfeksiyonu oldum ben tekrar ameliyat oldum. Acık yara halinde şuan hastanede yatıyorum. Bebeklerin olduğu hastanede. Zor ve acılı zamanlar geçiriyorum. Kendınıze iyi bakın
Nasil oldunuz canım daha iyisiniz dir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…