2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Olsun kız. İlkimde bende istemedim bile biliodum imkanı. Bunda İmkani olmasaydı gene istemezdim.

Aracımı derken arabayi zaten alacak o başka bu başka olarak mi yoksa araci senden alıp kendi kullanır anlamında mi jdjdjdjd

Valla ben de çalıştığım kurumun sigortası iyi olduğu için bu kadar rahatım hoş 2025 paketini hala açıklamadı ama şu an olsaydım 20.000 falan ödeyecektik acıbademe bence gayet iyi

Ahaha idolumsun, canım benden önce dogurursan hediyeni paylaşır mısın kocam beye örnek teşkil edeyim

Aracımı derken arabayi zaten alacak o başka bu başka olarak mi yoksa araci senden alıp kendi kullanır anlamında mi jdjdjdjd
Yok canım onun aracı var. Bunu evlendikten sonra takılarım gitmişti aldı tamamen senin takıların yerine dedi. 1 seneye ev alırsak peşinat olsun mu dedi. Tabi evim olsun yeterki dedim. İşe başlamadan sana almam lazım araçsız olmaz dedi. Kendi aracını satamaz işinden dolayı.

Hergün çalıştı mı ev pırıl pırıl oluyor. Ben hiç süpürge yapmıom

Heeee şimdi anladım snndjdjd hamilelikten mi bilmiyorum okuduğumu anlayamıyorum bazen olsun kız araba el ayak cidden biz de yeni sattık yaza doğru yükseltmeyi düşünüyorduk zaten eşimden çok ben kullanıyorum tim takıları verdim, olur da ev alacak olursak onun için yükseltiyoruz arabayi her sene üstüne ekleyerek alsın madem araba niye hayır diyesin ki

Tabi canım 3 yıl önce almıştı. Eskittim baya. Zaten nereye gitsek bizi götürür araç ihtiyacı çok duymam. Ücretsiz izinde olacağım dönem yapmayı planlıyoruz inşallah.

Az önce bir cıngar yaptım . Aklıma soktunuz . Valla alacam diye gönlümü alıyor. Alınca paylaşırım
Ben de o ayarda bi hediye istiyorum ama benimki alamam para yok diyor, herseye para bulan adam buna gelince yok diyor, ben de dedim lohusalık berbat gecsin istemiyorsan o hediye alınacak

Hayal ettiğim hayat sjnjwjdjsjdkd enerjim varsa yapiyom supurge gelsin hiç yapmam diğer şeylere zaman ayırım
Gelince inşallah görürsün. Sana gerek kalmıo. Ben mutfağı falan toparlayıp kahve keyfi yapana kadar o silip süpürüyor. Kendime yaptığım en büyük iyilik gerçekten.

Ben de o ayarda bi hediye istiyorum ama benimki alamam para yok diyor, herseye para bulan adam buna gelince yok diyor, ben de dedim lohusalık berbat gecsin istemiyorsan o hediye alınacak
Doğurmiycam de kız. Benim ki içinde mi tutacan diyor . Valla ameliyat günü kaçarım dedim. Biliyor yaparım

Alışveriş kredisi ile hemen alabiliyon . Eşim öyle aldı 3 sene oldu. eşine hemen de
Var hepsi de önceliğim bebişin bi kaç eksiği kaldı tamamlayayım o kısma gecicem bi de söylemiştim mart anasiyim sat 3 haziran ama bu iş 10 marta kalmaz gibi geliyo sjndjdjd ocak anaları Aralık'ta doğurdu bile çoğu o yüzden de buraya da geleyim dedim var daha sürem o yüzden acele etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…