- 18 Haziran 2018
- 1.784
- 2.516
- 133
- 33
Olsun kız. İlkimde bende istemedim bile biliodum imkanı. Bunda İmkani olmasaydı gene istemezdim.Valla benim ki şu an hiç bisey alabilcek durumda değil canım masraflardan dolayı. Tedaviydi çocuğun esyalariydi derken şimdi birde doğum ücreti var önümüzde yani baya zaten bize ağır geliyor. İsterdim bisey almasını ama napalim sağlık olsun. Alabilcek durumu olanlar tabi ki alsınlar hediyeBurdan atarsınız doğum hediyelerinizi
Aracımı derken arabayi zaten alacak o başka bu başka olarak mi yoksa araci senden alıp kendi kullanır anlamında mi jdjdjdjdBen bizzat istedim. En son telefon almıştı borcunu bitirdi. Set istedim. Kolye küpe bileklik tarzı kaba istemedim. Yatırım amaçlı olmasın dedim vermem dedim. Çünkü aracımı alacakset 100 bin civarıydı. Almazsan doğurmam dedim
Valla ben de çalıştığım kurumun sigortası iyi olduğu için bu kadar rahatım hoş 2025 paketini hala açıklamadı ama şu an olsaydım 20.000 falan ödeyecektik acıbademe bence gayet iyiBu fiyatları duyunca halime şükrediyorum. Eşimin çalıştığı yer bana da özel sağlık yapıyor doğumun tamamını karşılıyor şükür böyle bir para ayırmadik. Bu yenidoğan haberleri yüzünden bir ara şehir hastanesinde mi doğum yapsam diye de düşündüm. Ama doktora da alıştım
Ahaha idolumsun, canım benden önce dogurursan hediyeni paylaşır mısın kocam beye örnek teşkil edeyimBen bizzat istedim. En son telefon almıştı borcunu bitirdi. Set istedim. Kolye küpe bileklik tarzı kaba istemedim. Yatırım amaçlı olmasın dedim vermem dedim. Çünkü aracımı alacakset 100 bin civarıydı. Almazsan doğurmam dedim
Kız robotumun adı Lady valla benden iyi temizliyorBen eskiden robot süpürgeyi çok gereksiz buluyordum ama o kadar büyük bir kolaylık sağlıyor ki bence de öncelik robot süpürge aldırın. Bebis olunca da size çok faydası olur. Ajda da çok güzel umarım onu da alırlar
Az önce bir cıngar yaptım . Aklıma soktunuz . Valla alacam diye gönlümü alıyor. Alınca paylaşırımAhaha idolumsun, canım benden önce dogurursan hediyeni paylaşır mısın kocam beye örnek teşkil edeyim
Aynen valla bizimkinde öyle cok bir özellik yok ama iyi yani memnunum kurtarıcı resmen. Esim bile alisti aniden biri gelecek olsun hemen topluyor etrafi çalıştırıyor bizde o sırada diğer işleri hallediyoruz oh missKız robotumun adı Lady valla benden iyi temizliyor
Yok canım onun aracı var. Bunu evlendikten sonra takılarım gitmişti aldı tamamen senin takıların yerine dedi. 1 seneye ev alırsak peşinat olsun mu dedi. Tabi evim olsun yeterki dedim. İşe başlamadan sana almam lazım araçsız olmaz dedi. Kendi aracını satamaz işinden dolayı.Aracımı derken arabayi zaten alacak o başka bu başka olarak mi yoksa araci senden alıp kendi kullanır anlamında mi jdjdjdjd
Hergün çalıştı mı ev pırıl pırıl oluyor. Ben hiç süpürge yapmıomAynen valla bizimkinde öyle cok bir özellik yok ama iyi yani memnunum kurtarıcı resmen. Esim bile alisti aniden biri gelecek olsun hemen topluyor etrafi çalıştırıyor bizde o sırada diğer işleri hallediyoruz oh miss
Heeee şimdi anladım snndjdjd hamilelikten mi bilmiyorum okuduğumu anlayamıyorum bazenYok canım onun aracı var. Bunu evlendikten sonra takılarım gitmişti aldı tamamen senin takıların yerine dedi. 1 seneye ev alırsak peşinat olsun mu dedi. Tabi evim olsun yeterki dedim. İşe başlamadan sana almam lazım araçsız olmaz dedi. Kendi aracını satamaz işinden dolayı.
Hayal ettiğim hayat sjnjwjdjsjdkd enerjim varsa yapiyom supurge gelsin hiç yapmam diğer şeylere zaman ayırımHergün çalıştı mı ev pırıl pırıl oluyor. Ben hiç süpürge yapmıom
Tabi canım 3 yıl önce almıştı. Eskittim baya. Zaten nereye gitsek bizi götürür araç ihtiyacı çok duymam. Ücretsiz izinde olacağım dönem yapmayı planlıyoruz inşallah.Heeee şimdi anladım snndjdjd hamilelikten mi bilmiyorum okuduğumu anlayamıyorum bazenolsun kız araba el ayak cidden biz de yeni sattık yaza doğru yükseltmeyi düşünüyorduk zaten eşimden çok ben kullanıyorum tim takıları verdim, olur da ev alacak olursak onun için yükseltiyoruz arabayi her sene üstüne ekleyerek alsın madem araba niye hayır diyesin ki
Ben de o ayarda bi hediye istiyorum ama benimki alamam para yok diyor, herseye para bulan adam buna gelince yok diyor, ben de dedim lohusalık berbat gecsin istemiyorsan o hediye alınacakAz önce bir cıngar yaptım . Aklıma soktunuz . Valla alacam diye gönlümü alıyor. Alınca paylaşırım
Gelince inşallah görürsün. Sana gerek kalmıo. Ben mutfağı falan toparlayıp kahve keyfi yapana kadar o silip süpürüyor. Kendime yaptığım en büyük iyilik gerçekten.Hayal ettiğim hayat sjnjwjdjsjdkd enerjim varsa yapiyom supurge gelsin hiç yapmam diğer şeylere zaman ayırım
Doğurmiycam de kız. Benim ki içinde mi tutacan diyor . Valla ameliyat günü kaçarım dedim. Biliyor yaparımBen de o ayarda bi hediye istiyorum ama benimki alamam para yok diyor, herseye para bulan adam buna gelince yok diyor, ben de dedim lohusalık berbat gecsin istemiyorsan o hediye alınacak
Çok konuştuk bu gece alasim geldi sjxjjdjdkdGelince inşallah görürsün. Sana gerek kalmıo. Ben mutfağı falan toparlayıp kahve keyfi yapana kadar o silip süpürüyor. Kendime yaptığım en büyük iyilik gerçekten.
Alışveriş kredisi ile hemen alabiliyon . Eşim öyle aldı 3 sene oldu. eşine hemen deÇok konuştuk bu gece alasim geldi sjxjjdjdkd
Ahahaha cokk iyiDoğurmiycam de kız. Benim ki içinde mi tutacan diyor . Valla ameliyat günü kaçarım dedim. Biliyor yaparım
Canım senin haftan kacDoğurmiycam de kız. Benim ki içinde mi tutacan diyor . Valla ameliyat günü kaçarım dedim. Biliyor yaparım
Var hepsi de önceliğim bebişin bi kaç eksiği kaldı tamamlayayım o kısma gecicemAlışveriş kredisi ile hemen alabiliyon . Eşim öyle aldı 3 sene oldu. eşine hemen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?