Sağlıkla kavusun birbirinize inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Doğurmaya geldim bendün yine kasılmalarım başladı. Yatış yaptık bu sabah da ultrasondan bakınca suyun olmadığını söyledi doktor. Acil sezaryan dedi . 2 saate sezaryana alınıcam. Dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıkla kavuşacaksın bebeğine canım içini ferah tut. İyi haberlerini bekliyoruzDoğurmaya geldim bendün yine kasılmalarım başladı. Yatış yaptık bu sabah da ultrasondan bakınca suyun olmadığını söyledi doktor. Acil sezaryan dedi . 2 saate sezaryana alınıcam. Dualarınızı bekliyorum
Ahhh sabırsız bir kuş daha sağlıkla gelsin,bizi haberdar et canımDoğurmaya geldim bendün yine kasılmalarım başladı. Yatış yaptık bu sabah da ultrasondan bakınca suyun olmadığını söyledi doktor. Acil sezaryan dedi . 2 saate sezaryana alınıcam. Dualarınızı bekliyorum
Ay ben tahmin ettim. Özelden de yazdım ses çıkmadı en son iki gün önce girmişsin. Hadi sağlıcakla çıkın bize de haber ver merak ediyoruzDoğurmaya geldim bendün yine kasılmalarım başladı. Yatış yaptık bu sabah da ultrasondan bakınca suyun olmadığını söyledi doktor. Acil sezaryan dedi . 2 saate sezaryana alınıcam. Dualarınızı bekliyorum
Sağlıkla kolaylıkla kavuş inşallah bebeğinle, dualarımız sizinleDoğurmaya geldim bendün yine kasılmalarım başladı. Yatış yaptık bu sabah da ultrasondan bakınca suyun olmadığını söyledi doktor. Acil sezaryan dedi . 2 saate sezaryana alınıcam. Dualarınızı bekliyorum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımDoğurmaya geldim bendün yine kasılmalarım başladı. Yatış yaptık bu sabah da ultrasondan bakınca suyun olmadığını söyledi doktor. Acil sezaryan dedi . 2 saate sezaryana alınıcam. Dualarınızı bekliyorum
Omg
Ben vermemOmg
Sarılık ve yoğunbakım ücretleri dahil değildir diyor bide! Sgk yenidoğan 28 gün için ücret almamaları lazım aslında ama talep ediyorlarmış çok şikayete denk geldim. Bebek kuveze girdi mesela sarılık oldu Allah korusun
Sağlıkla kucağınıza alıp evinize gitmeyi nasip etsin Allah. Şimdiden gelip geçmiş olsunDoğurmaya geldim bendün yine kasılmalarım başladı. Yatış yaptık bu sabah da ultrasondan bakınca suyun olmadığını söyledi doktor. Acil sezaryan dedi . 2 saate sezaryana alınıcam. Dualarınızı bekliyorum
Ben iyiyim çok şükür merak ettim uzun zaman gelmeyince ben raporluyum zaten 32 de de ayrıldım izne rapor isim de bitti
Ben elele flight kabin tipi aldım hem hafif hem bavul gibi çekçeki var hemde katlanınca küçük oluyor pusetle birlikte fiyatda uygunduKızlar ben hala bebek arabasıni almadim bir türlü karar veremedim. Çok para vermek istemiyorum cunku cok kullanmam gibi geliyor nereye gitsem esim goturuyor zaten. Hafif bisey olsun istiyorum. E bebekte baktık bir kaç model içime sinmedi beğenmedim. Başka mağazalara bakayım kendim gözümle görüp alayım diyorum. Arkadaşımda parava mi ne bir marka var onu kullanıyor memnunum dedi ama bilmiyorum siz hangi modelleri aldınız.
Ben calisabilseydim 5 hafta aktarirdim çok da işime gelirdi ama mecburen zaten hep raporluydumAy iyi yapmışsın ben haftaya Salı gidicem doktora çalışabilir almak için verirse 1 ay daha devam etmeyi düşünüyorum doğum sonrasına ne kadar aktarabilirsem k kadar iyi
Bende bu yıl yani hamileliğim boyunca 70 gün rapor 15 günde yıllık izin almışım allahtan iş yeri sıkıntı çıkarmıyor ama çalışabilirden sonra rapor alınca doğum iznine ayırıyorlarmış o yüzden 1 ay bile dişimi sıksam çok iyiBen calisabilseydim 5 hafta aktarirdim çok da işime gelirdi ama mecburen zaten hep raporluydum
Pusetli seti de var pusetini takıyorsun üstüne ben puset almayacağım ablamda puset vardıBu yenidogan uyumlu değil heralde canım pusetini göremedim onu ayrı mı alcaksin
Sanki bebeği de orda kendileri üretip veriyor
Ya evet ben de ona takıldım ,zaten fiyatlar astronomik , yoğun bakıma ucret biçmek neyin nesi ilginc , doktorum burayla anlasmasa şu fiyatlarla asla yercih etmeyecegim/edemeyecegim bir hastaneOmg
Sarılık ve yoğunbakım ücretleri dahil değildir diyor bide! Sgk yenidoğan 28 gün için ücret almamaları lazım aslında ama talep ediyorlarmış çok şikayete denk geldim. Bebek kuveze girdi mesela sarılık oldu Allah korusun
Vallahi yaa zaten istedikleri fiyat uçuk , daha da olagan olabilecek durumlardan bile ücret talep ediyorlar , hayret biseySanki bebeği de orda kendileri üretip veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?