2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Sağlıkla kavusun birbirinize inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Allah yardımcın olsun. İnşallah sağlıkla kavuşacaksın bebeğine canım içini ferah tut. İyi haberlerini bekliyoruz dualarım senin ve bebişin için

Ahhh sabırsız bir kuş daha sağlıkla gelsin,bizi haberdar et canım

Ay ben tahmin ettim. Özelden de yazdım ses çıkmadı en son iki gün önce girmişsin. Hadi sağlıcakla çıkın bize de haber ver merak ediyoruz

Kızlar bugün ben de gittim doktora. 32 hafta bitti. 2080 gr 45 cm. Her şey yolunda şükür. Sadece ameliyathane korkum pik. Doktor o en kolayı diyor bebeği gör sarıl sonra hafif uyuturuz seni diyor. Bir de 3 cmlik bir miyom var o alınacak. Bu arada dün benim de sancım vardı. Tırstım da rahim ağzı hala sıkı dedi. Bir ay daha sabret diyor dedim bu elimde mi? Kendine yorarsan kasılma fazla olabilir dedi ve devam ederse bebeği erken almak zorunda kalırız dedi. Yani son ay dikkat etmek lazımmış. Size de bilgi. Bugün dışarıdaydım zaten çok yürüdüm arada karnım sertleşiyordu. Fark ettim. Size Acıbadem fiyatlarını da atayım. Ocaktan sonra artacakmış

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlısıyla gel bekliyoruz minik kuşunla

Sağlıkla kucağınıza alıp evinize gitmeyi nasip etsin Allah. Şimdiden gelip geçmiş olsun

Ben elele flight kabin tipi aldım hem hafif hem bavul gibi çekçeki var hemde katlanınca küçük oluyor pusetle birlikte fiyatda uygundu

Ay iyi yapmışsın ben haftaya Salı gidicem doktora çalışabilir almak için verirse 1 ay daha devam etmeyi düşünüyorum doğum sonrasına ne kadar aktarabilirsem k kadar iyi
Ben calisabilseydim 5 hafta aktarirdim çok da işime gelirdi ama mecburen zaten hep raporluydum

Ben calisabilseydim 5 hafta aktarirdim çok da işime gelirdi ama mecburen zaten hep raporluydum
Bende bu yıl yani hamileliğim boyunca 70 gün rapor 15 günde yıllık izin almışım allahtan iş yeri sıkıntı çıkarmıyor ama çalışabilirden sonra rapor alınca doğum iznine ayırıyorlarmış o yüzden 1 ay bile dişimi sıksam çok iyi

Ya evet ben de ona takıldım ,zaten fiyatlar astronomik , yoğun bakıma ucret biçmek neyin nesi ilginc , doktorum burayla anlasmasa şu fiyatlarla asla yercih etmeyecegim/edemeyecegim bir hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…