- 4 Eylül 2018
- 1.865
- 3.462
- 133
- 37
Rabbim yardımcınız olsun. Saglikla çıkın birlikte İNŞALLAH. iyi haberlerinizi bekliyoruzDoğurmaya geldim bendün yine kasılmalarım başladı. Yatış yaptık bu sabah da ultrasondan bakınca suyun olmadığını söyledi doktor. Acil sezaryan dedi . 2 saate sezaryana alınıcam. Dualarınızı bekliyorum
Evde olmak daha iyi bence ben dayanamadım izne çıktım 32 de gece uyuyamıyorum kasılma çok oluyo o yüzden en azından sabah biraz uyuyup dinleniyorum buna rağmen bütün gün yorgun halsizim evde işler bitmiyo ama olsun kafam rahat iş stresi yok ilk doğumda 37 e kadar çalıştım bu sefer zorlayamadım perinatolog son ayda tansiyon yüksekliği olabilir demişti bana iş stresi ve şeker den gözum kesmedı riske girmemek en güzeliBugun 10 günlük raporumun son günü. Yarin ise gitmem lazım. Yine düşer bayılırım diye korkuyorum . 6 gun daha calisabilirsem 32. haftaya ulaşıyorum insALLAH. Calisamaz raporu alıp evde dogumu beklemek istiyorum. Esimde sen evde cok yoruluyorsun durmuyorsun ise git diyor. Ama kendimde o gücü bulamiyorum artik. Evde tüm gün yavas yavas yapiyorum .2 cocukla isten gel, kostur kostur yetiş herseye cok zor geliyor. 2 evladımda 5 haftalar aktarılmıştı simdi ne yapacağız bilmiyorum.
Banada perinatolog mutlaka 32 de ayrıl zormala dediydi ki ben 28. Haftada heyet raporu aldım bile. O kadar zor geldi iş hayatıEvde olmak daha iyi bence ben dayanamadım izne çıktım 32 de gece uyuyamıyorum kasılma çok oluyo o yüzden en azından sabah biraz uyuyup dinleniyorum buna rağmen bütün gün yorgun halsizim evde işler bitmiyo ama olsun kafam rahat iş stresi yok ilk doğumda 37 e kadar çalıştım bu sefer zorlayamadım perinatolog son ayda tansiyon yüksekliği olabilir demişti bana iş stresi ve şeker den gözum kesmedı riske girmemek en güzeli
Benimkine dinletsem duygusuz adam hiç de etkilenmez, o yuzden dinletmeyecegimKızlar eşlerinize dinletin . Çok duygulandım. Benimkine tüm samimiyetinle dinler misin dedim. Duygulanıp sarıldı ya bana.
Ben katılmıyorum en büyük günah kısmı da dahil anneliğin kutsal olduğuna da. Önemli olan empati kurmak anlamak anlamaya çalışmak sevdiği insana emen vermek. Bu gibi videolar fazla dramatik ve gerçek üstü. Öyle bir dünya yok maalesefKızlar eşlerinize dinletin . Çok duygulandım. Benimkine tüm samimiyetinle dinler misin dedim. Duygulanıp sarıldı ya bana.
Yoğun bakım ücreti devlet tarafından karşılanıyor sanırım hastane Sgk dan ödeme alıyor günlük yenidoğan çetesindeki hastaneler de öyle yapmış bebek başı günlük 8 bin civarıYa evet ben de ona takıldım ,zaten fiyatlar astronomik , yoğun bakıma ucret biçmek neyin nesi ilginc , doktorum burayla anlasmasa şu fiyatlarla asla yercih etmeyecegim/edemeyecegim bir hastane
Ben anneliğin kutsal olduğuna ve mucize olduğuna inanıyorum. Sonuçta içinde bir canlı büyütüp kucağına alıyorsun. Büyütmek ve sonraki süreçlerde kadın ve erkeğin eşit olduğuna inanıyorum. Yoksa doğurup kenara atan binlercesi var. Kadın yaradılışı , sabrı ve ne kadar kırılgan görünsede bin erkekten daha güçlü oluşu da bu örnektir. Aslında videoda tam da dedikleriniz anlatılmakta. Bunu hangi duyguyla dinlediğin önemli.Ben katılmıyorum en büyük günah kısmı da dahil anneliğin kutsal olduğuna da. Önemli olan empati kurmak anlamak anlamaya çalışmak sevdiği insana emen vermek. Bu gibi videolar fazla dramatik ve gerçek üstü. Öyle bir dünya yok maalesef
Çok duygulandım. Hamileyken aldatılan kadınlar geldi aklıma. Kendi kendime dertlendimKızlar eşlerinize dinletin . Çok duygulandım. Benimkine tüm samimiyetinle dinler misin dedim. Duygulanıp sarıldı ya bana.
Esra erolda bende bir erkeğe çok üzüldüm. Gerçekten rabbim eşin hayırlısını versin.Çok duygulandım. Hamileyken aldatılan kadınlar geldi aklıma. Kendi kendime dertlendim
benim de gebelik basindan beri tansiyon sıkıntısı var bir de hipoglisemi dediler . ben de ayrılacağım izne insALLAH .Aksamlari bende de kaburga ve böbrek agrisi oluyor kontrolde soracagim . artik bebek hayirlosiyla sağlıkla doğunca bakacağız durumlara.siz de iyi yapmışsınız insALLAH güzel geçer sürecimiz. siz sezeryan mi oldunuz oncekimde normal doğum mu? bir kaç gündür sezeryan dikiş yerlerim de cok agriyor .Evde olmak daha iyi bence ben dayanamadım izne çıktım 32 de gece uyuyamıyorum kasılma çok oluyo o yüzden en azından sabah biraz uyuyup dinleniyorum buna rağmen bütün gün yorgun halsizim evde işler bitmiyo ama olsun kafam rahat iş stresi yok ilk doğumda 37 e kadar çalıştım bu sefer zorlayamadım perinatolog son ayda tansiyon yüksekliği olabilir demişti bana iş stresi ve şeker den gözum kesmedı riske girmemek en güzeli
Kutsal ne demek? Mesela içinde canlı büyüten her canlı kutsal o halde dimi maymun da inek de vs. Kutsallık bu değil bu doğamızda var rahim var içimizde bebek büyüsün diye birçok memeli gibi.bin erkekten güçlü değiliz ayrıca güçsüz olduğumuz çok çok yer var her canlının kadın erkek ayırmak olmaz güçlü olunan da olmayan da taraflarımız var tıpkı erkekler gibi tıpkı çocuklar gibi i.. duygu farklı bir şey ama kutsallığın tanımını iyi yapmak laızm :) biz erkekler için çocuk çocuk yapmıyoruz ayrıca kendimiz istediğimiz için aile olmak için anaçlık duygusundan dolayı vs vs. Kimse için bir şey yaptığımız yok ne yapıyorsak kendimiz için kendi çıkarlarımız için sevmek sevilmek var olmak güçlü olmak içinBen anneliğin kutsal olduğuna ve mucize olduğuna inanıyorum. Sonuçta içinde bir canlı büyütüp kucağına alıyorsun. Büyütmek ve sonraki süreçlerde kadın ve erkeğin eşit olduğuna inanıyorum. Yoksa doğurup kenara atan binlercesi var. Kadın yaradılışı , sabrı ve ne kadar kırılgan görünsede bin erkekten daha güçlü oluşu da bu örnektir. Aslında videoda tam da dedikleriniz anlatılmakta. Bunu hangi duyguyla dinlediğin önemli.
Sen olayı çoook farklı boyutlara götürüp değerlendirdin. Videoda o kadar uç noktayı değerlendirip tartışma konusu yapacağını tahmin etmedim açıkçası. Kimse kalkıp eşim için çocuk yapıyorum da demedi. Kenarda köşede bir kaç güzel laf vardı herkes isteği kısmı üstüne alır olay biter. İşin derinliğine inersek bu tartışma hiç bitmez. Sen haklısın bacım. O kadar derin düşünemedim k.bakma.Kutsal ne demek? Mesela içinde canlı büyüten her canlı kutsal o halde dimi maymun da inek de vs. Kutsallık bu değil bu doğamızda var rahim var içimizde bebek büyüsün diye birçok memeli gibi.bin erkekten güçlü değiliz ayrıca güçsüz olduğumuz çok çok yer var her canlının kadın erkek ayırmak olmaz güçlü olunan da olmayan da taraflarımız var tıpkı erkekler gibi tıpkı çocuklar gibi i.. duygu farklı bir şey ama kutsallığın tanımını iyi yapmak laızm :) biz erkekler için çocuk çocuk yapmıyoruz ayrıca kendimiz istediğimiz için aile olmak için anaçlık duygusundan dolayı vs vs. Kimse için bir şey yaptığımız yok ne yapıyorsak kendimiz için kendi çıkarlarımız için sevmek sevilmek var olmak güçlü olmak için
Farklı bakıp acıdı sundum fena mı ufuk açan bir şey tartışmak :) tartışma derken kavga mı anlıyorsun fikir alış verişi yapıyoruz sakin :))amacım haklı vs olmak değil. Düşünmek başka açıdan bakmak rahatsız olacak bir şey yok her şey yazılıyor burası bunun için konuşmak paylaşmak tartışmak için en uygun platform zatenSen olayı çoook farklı boyutlara götürüp değerlendirdin. Videoda o kadar uç noktayı değerlendirip tartışma konusu yapacağını tahmin etmedim açıkçası. Kimse kalkıp eşim için çocuk yapıyorum da demedi. Kenarda köşede bir kaç güzel laf vardı herkes isteği kısmı üstüne alır olay biter. İşin derinliğine inersek bu tartışma hiç bitmez. Sen haklısın bacım. O kadar derin düşünemedim k.bakma.
Benim de öyle bu hafta hele bazen çıkacakmış gibi baskı yapıyor 2 farklı doktora gittim farklı sebeplerden ikisi de detaylı baktı ve gayet bir sorun yok. Bunun için gitmedim ama gitmişken sordum aslında öyle düşünebilirsinizKızlar sanki her an suyum gelecekmiş gibi hıssedıyorum. Yada çocuk alta baskı yapıyor sanırım. Afedersınız. İdrarımda kokmaya baslamıs. Sızce doğum habercısımı
Ben de bu deneyimler yok ama nişantaşında rıza madazlıya gitmiştim ben. Aşırı memnun kaldım zaten gerçekten hocaların hocasıKızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
Bence buradaki dil aslında ne kadar temelde iyi niyetli olsa da sorunlu. en büyük sorun da aslında isteyip de çocuğu olmayanları inanılmaz eksik hissettiriyor. Onların eşleri o kadınları aldatmaya hakları mı var. Evet bir kadının çoğu 9 ay taşıması cidden farklı bir hissiyat ama bunu bir erkek için yapmıyoruz. Zaten eşlerimizde onlara bir çocuk verdik diye bize iyi davranacaklarsa orası çok ince bir çizgi.Ben katılmıyorum en büyük günah kısmı da dahil anneliğin kutsal olduğuna da. Önemli olan empati kurmak anlamak anlamaya çalışmak sevdiği insana emen vermek. Bu gibi videolar fazla dramatik ve gerçek üstü. Öyle bir dünya yok maalesef
Benimde kaburgama çok baskı ve ağrı oluyor özellikle sağ taraf. Akşam Yemekten sonra Mide dolu olunca daha kötü oluyor. Yatamıyorum bak dik oturuyorum acısı geçsin diyebenim de gebelik basindan beri tansiyon sıkıntısı var bir de hipoglisemi dediler . ben de ayrılacağım izne insALLAH .Aksamlari bende de kaburga ve böbrek agrisi oluyor kontrolde soracagim . artik bebek hayirlosiyla sağlıkla doğunca bakacağız durumlara.siz de iyi yapmışsınız insALLAH güzel geçer sürecimiz. siz sezeryan mi oldunuz oncekimde normal doğum mu? bir kaç gündür sezeryan dikiş yerlerim de cok agriyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?