- 10 Temmuz 2024
- 1.341
- 3.155
- 48
Bende tam 2:09da alarm gibi resmen uyanıyorum ve çıldırcam uyuyamıyorumYeni günceleme her gece 3den sonra uyanıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum tam dinlenme uykuya ihtiyac olduğu dönemde bu nerden çıktı
Canım ne durumdasın , bende 33 hafta ikiz gebeyim ve şimdiden cok zor, iki gundur göbeğimin çevresi çatlamaya bile basladıMerhaba âmin inşallah ben de 35 + 6 ikiz gebeyim
Ben yaşıyorum doğurmadan 2 hafta kadar öncesinde bi başladı hala terliyorum Ensemde özellikle . Gece sürekli üst değiş yastık değiş. Lohusalığımın bitmesini bekliyorum. Bakalım ne zaman geçecekTerleme sorunu yaşayan var mı?
Gecede 3 4 tişört değişiyorum artık çok can sıkıcı olmaya başladı.. kafa kısmı boyun kısmı özellikle su gibi oluyor
Canım hangi deger o 8.8 dediğinBenim de kanım çok düşük (8.8 di 4 hafta önce ) ve gittikçe de düşüyor kan ilacı kullanmama rağmen. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi ama dahiliye doktoru damardan veremem alerji riski var, damardan vermem için daha da düşük olması gerekiyor falan dedi. Kendi doktorum da doğumda minimum 2 ünite kan takmamız gerekecek dedi bu durum canımı sıkıyor ya
Ben yaşıyorum doğurmadan 2 hafta kadar öncesinde bi başladı hala terliyorum Ensemde özellikle . Gece sürekli üst değiş yastık değiş. Lohusalığımın bitmesini bekliyorum. Bakalım ne zaman geçecekTerleme sorunu yaşayan var mı?
Gecede 3 4 tişört değişiyorum artık çok can sıkıcı olmaya başladı.. kafa kısmı boyun kısmı özellikle su gibi oluyor
Ayyy ben her gece su gibi oluyorum , yaklasık bir aydır var, yastıgım bile ıslanıyor, dogurunca gecer diye düşünüyorumTerleme sorunu yaşayan var mı?
Ben terlemiyorum ama aniden sıcak basması yaşıyorum ama çok sık olmuyor. Hatta tam tersi benim ellerim ayaklarım donuyor kalorifere yapışıyorumAyyy ben her gece su gibi oluyorum , yaklasık bir aydır var, yastıgım bile ıslanıyor, dogurunca gecer diye düşünüyorum
Benimki de 8.9 du ilk aldığımda üç hafta oldu alerji olabilir diye hastamede yaklaşık iki saat durdum çok şükür birley olmadı tekrar dan bakıldı 9.1 olmuş + ben kan ilacını iki atıyorum işte tekrar kan serumu verildi ciğer gelişticiyle birlikte oldu hatta çok şükür alerji yapmadı daha hiç olmadı ameliyat sırasında kan vericim bu şekilde olmaz dedi düşük dedi. Ben ameliyattan çok korkuyorum o kadar korkuyorum ki ilk bebeğimde hiç korkmamıştım arkamda kimse yoktu şimdi kızım var hadi birley olursa bana diye korkuyorum bir yandan da diyorum herkes estetik oluyor küçük çocukları varken ki smilayata giriyor diyorum. Biraz iğne ye karşı vücudum tikleiyor geri atıyor elimde değil spinal okurken ki iğne nasıl olacak bilmiyorum . Ay içimi döktümBenim de kanım çok düşük (8.8 di 4 hafta önce ) ve gittikçe de düşüyor kan ilacı kullanmama rağmen. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi ama dahiliye doktoru damardan veremem alerji riski var, damardan vermem için daha da düşük olması gerekiyor falan dedi. Kendi doktorum da doğumda minimum 2 ünite kan takmamız gerekecek dedi bu durum canımı sıkıyor ya
Bende de oluyor. Hiç kışlık pijama giymeden sezonu kapatcam gibiTerleme sorunu yaşayan var mı?
Canım hangi deger o 8.8 dediğin
Sakın korkma sakın. Ben ki canım çok tatlıdır ve ilk kez hayatımda ameliyathaneye girdim asla korkulacak bişey olmadı. Spinal iğnesi de çok hafif hissettim sonrası sohbet. Anestezici ile sohbet ederken 20 dk içinde çıktık içerden nasıl oldu bitti hala anlamadım. İçini ferah tut bebeğine kavuşma anını düşün. O an çok güzel dilekler dile bebeğinle ilgili.Benimki de 8.9 du ilk aldığımda üç hafta oldu alerji olabilir diye hastamede yaklaşık iki saat durdum çok şükür birley olmadı tekrar dan bakıldı 9.1 olmuş + ben kan ilacını iki atıyorum işte tekrar kan serumu verildi ciğer gelişticiyle birlikte oldu hatta çok şükür alerji yapmadı daha hiç olmadı ameliyat sırasında kan vericim bu şekilde olmaz dedi düşük dedi. Ben ameliyattan çok korkuyorum o kadar korkuyorum ki ilk bebeğimde hiç korkmamıştım arkamda kimse yoktu şimdi kızım var hadi birley olursa bana diye korkuyorum bir yandan da diyorum herkes estetik oluyor küçük çocukları varken ki smilayata giriyor diyorum. Biraz iğne ye karşı vücudum tikleiyor geri atıyor elimde değil spinal okurken ki iğne nasıl olacak bilmiyorum . Ay içimi döktümhatta ben normal doğum bile sordum olmaz diyorlar
Ooo içimden bir ses diyor ki bebekleri alacagınız gün ile ilgili bi ipucu mu verecekler acabaGünaydın canım annelerbugün bebeklerimi görmeye gideceğiz sınavdan sonra inşallah. Umut yüklü uyandım bugün de sizlere de selam vermek istedim erkenden Herşey için en hayırlısı en güzeli ailelerimizi, bebeklerimizi, sevdiklerimizi bulsun inşallah
Ben de askılı ve şortla geçiriyodum günlerimi. Doğumdan sonra sıkı giyinmeye başladım gaz sorunu olmasin diye hem de Lohusayken üşüttüğümüzü anlamazmışız sonradan acısı çıkarmış öyle diyolar.Bende de oluyor. Hiç kışlık pijama giymeden sezonu kapatcam gibiona rağmen ensemde terle uyanıyorum
Ay agzın bal yesin inşallaaaahOoo içimden bir ses diyor ki anlacagınız gün ile ilgili bi ipucu mu verecekler acaba
Ya ikiz annelere birşey soracağım iki üç kez denk geldim de bu konuya sizin doktorlarınız doğum ile ilgili gün konusu mu açıyor ben benimkine sorunca bir sıkıntı olusmadıgı sürece onlar ne zaman karar verirse gelirler diyor bana öyle planlı bir gün falan yok yanı bu yüzden de her hafta kontrole gidiyorum şekerden dolayı vs bir problem var mı diye gerçi sekerde gel sınırdaydı ve hep dikkat liyim ama yine tedbiri elden bırakmıylt şuana kadarda çocuklara bir yansıması olmadı ama ne zaman gün sorsam onu bende değil çocuklar karar verecek diyorCanım ne durumdasın , bende 33 hafta ikiz gebeyim ve şimdiden cok zor, iki gundur göbeğimin çevresi çatlamaya bile basladısende olustu mu, doktorun gun verdi mi almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?