Geçmiş olsunBenim ateşim 38?7 den 38 e düştü. Islak havlu serdim başıma. Eşim gelecek iki saaat içinde doktora gideceğim . Böyle dayanamıyorum belki bir şey veririler
Amiin canım benim çok teşekkür ederimAllah sağlıkla kavuştursun sizigüzel haberlerini bekliyoruzzz
Evet maalesefAyy canım aynen yaa, full düzenli kullandım ve cok emindim çatlamayacagıma kreme iyi guvenmistim ama 2 gunde perişan oldum , bi de acıyor , zaman gectikce iyice çatlayacak demek ki
Nst de sancılarım çıkıyordu diye yaptırdı sanırım erken doğum riskin var falan demedi hiçCanım erken dogum riski görmediği halde mi doktorun ciğer geliştirici iğne yaptırdı
Benim bebis tüp bebekle oldu tedavi zamanında çok su içmek gerekiyor günde 3 -4 litre su içiyordum mecburiyetten. Şimdi alıştım sürekli istemsiz su içesim geliyorSudan zehirlenmeme az kaldı. Kovam baş ucumda dk başı içiyorum. Normalde çok su tüketen biri değilim ağzım boş durmuyor resmen anca 2 litre içebiliyorum. Karnım şişti anam valla gitmiyorboşuna suyla zayıflanmıyor . 2 kilo verdim.Sudan midede yer kalmıyor ki
Ben de 36 erken olsa da 37 de alsın istiyorum artık çünkü benim de takayim kalmadı ama doktor minimum 38 i bekleyeceğiz dedi. Normalde kalabildiği kadar kalsın diyordum ama bu hafta çok kötüydü. Ben çok ağırlaşmadım ama enfeksiyon, kaburga ağrısı, mantar, huzursuz bacak sendromu, siyatik ağrıları mahvetti beni. Çok zorlanıyorum.ben şimdi pazartesi gittiğimde 34 olacak muhtemelen kilosuna göre az çok bişey söyler. ama ağırlaştığını hissediyorum zaten ve çok zorlayıcı ilk çocuğum 3300 40 haftada doğmuştu bu baya süprizli böyle. 36 da almasını ben de tercih ederim normal doğum bekleyemicem çok ağırlaştım dayanamıyorum hiç
canım gecmis olsun yaaaBenim ateşim 38?7 den 38 e düştü. Islak havlu serdim başıma. Eşim gelecek iki saaat içinde doktora gideceğim . Böyle dayanamıyorum belki bir şey veririler
O kadar suyu nasıl içiyordun valla tebrik ederim. Dk başı su içmek gerek. Sıvı tüketimini sütten meyve suyundan. Limonlu içecek falan alıyorum aslında birde şekersiz açık çay içiyorum. Su beni mahvetti resmen. Neyse ki iyi oldum sanırım. Bugün ağrım yoktu. İlaçlar etkisini gösterdi.Benim bebis tüp bebekle oldu tedavi zamanında çok su içmek gerekiyor günde 3 -4 litre su içiyordum mecburiyetten. Şimdi alıştım sürekli istemsiz su içesim geliyorsende zamanla alışırsın su iyidir bir zarari olmaz
Ya benim çatlak kremlerim bitti evde de Hindistan cevizi yağı vardı dedim zaten şurda doğuma ne kaldı almayım idare edeyim Hindistan cevizi yağıyla, 35. Haftada birden çat diye çatladım.Yani hala da ekstra bişi almadım napıcam bilmiyorum çatlıyor valla
Doktorum sürekli 2 hafta daha sabret diyor 2 hafta hiç bitmiyor hala günümüz yok nstlerim sıklaştı sadece.
Beni en çok zorlayan sırt ağrım giderek daha çok artıyor ama yeter ki Bebişler iyi olsun napalım
Benimde öyle oldu bugün daha iyiler hareketleri. Bende kendi böbreğimde büyüme vay beni çok zorluyor tek den ziyade ikiz taşımak gerçekten çok zor inşallah şu haftalar bi geçseydiBana dün 2 doz ve bugün 2 doz yapıldı. Ve dünden beri bebeklerin hareketleri yok denecek kadar azaldı iğneden olabilir mi acaba doktora sordum alakası yok dedi. Kağan kocatepe de videosunda paylaşmış bu iğne bebeklerin hareketlerinde azalma yapar diyor bilemedim
Teşekkür ederim desteğiniz için aynen kısa sürüyor işlem benim ilk bebebğim de sezaryen ama gerçekten zorlu bi süreç doktorum da normal bu korkular bende de olmuştu ikinci bebekte dedi hatta herkes de oluyor diye avutuyorum kendimi şu anSakın korkma sakın. Ben ki canım çok tatlıdır ve ilk kez hayatımda ameliyathaneye girdim asla korkulacak bişey olmadı. Spinal iğnesi de çok hafif hissettim sonrası sohbet. Anestezici ile sohbet ederken 20 dk içinde çıktık içerden nasıl oldu bitti hala anlamadım. İçini ferah tut bebeğine kavuşma anını düşün. O an çok güzel dilekler dile bebeğinle ilgili.
Canım ben kuru dut ve kayısı kaynattım annanemin tarifi sıcak sıcak içiyorum çok iyi geliyorAy sabahtandır bır dakka uyumadım. Boğaz! Kulak, kemik agrısından valla. Kızlar bogazımı nasıl yumusatırım. Her nefes aldıgımda sanki iğne batırıyorlar
vertigo ya da benziyor şikayetleriniz. bir doktora görünün geçmiyorsa.Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüp yemek yemeye çalıştım şekerlerimi ölçtüm sıkıntı yoktu ama hala mide bulantısı devam ediyor
Başımda dönüyor ama sanki gözlerim dönüyor gibi sağa sola çevirirken kafamı dönme oluyor dengem bozuluyor
Ben de bir ara öyle olmuştum ihlamur limon iyi gelmişti günde iki fincana kadar içebiliyoruz ben bir sabah bir akşam içmiştim umarım size de şifa olur geçmiş olsunAy sabahtandır bır dakka uyumadım. Boğaz! Kulak, kemik agrısından valla. Kızlar bogazımı nasıl yumusatırım. Her nefes aldıgımda sanki iğne batırıyorlar
Hem de kendimizin %100 doğal var ve denemek hiç aklıma gelmedi çok teşekkür ederim sağ olun vallahiZeytinyağı varsa onuda sürebilirsin canım
Ben de öyle düşündüm ama yatarken dönmüyor,sanki gözlerimde problem oluştu gibi gözlerimden nesneler dönüyordu resmenvertigo ya da benziyor şikayetleriniz. bir doktora görünün geçmiyorsa.
Kesinlikle gece uykuları haram oldu bir yudum bile su içsem tuvalete kalkıyorum saate bakıyorum 2 saatte 1 kalkmış oluyorum fazla oyalansam uykum kaçıyor sırt agrilari desen ayrı dönememek hareket edememek zor yani Allah’ım güç kuvvet versin hepimize ikiz olunca normallere bakınca karnım daha büyük oluyor tabii kiBenimde öyle oldu bugün daha iyiler hareketleri. Bende kendi böbreğimde büyüme vay beni çok zorluyor tek den ziyade ikiz taşımak gerçekten çok zor inşallah şu haftalar bi geçseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?