2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Su mesaja o kadar sinirlendim ki başıma ağrı insanlar ne kadar densiz hamile kadınla nasıl konuşuyor ki kendide anne
Ay hadsiz insanlara katlanamıyorum ben de..merak etme içimde kalmayacak, elbet alacaklar doğuma yani bir şekilde
Benim burnum çok tıkalı doğum zor olur mu? Etkiler mi doğumu. Doğru düzgün konuşamıyorum bile.
Benim hastalıktan değil ama alerji + hamilelikten burnum inanılmaz tıkalı ve içi şiş. Bu durum derin nefes alıp ıkınmayı zorlaştırır mı normal doğumda biraz korkuyorum ben de

Solunum egzersiz cihazı diye bir şey var ya ondan mı alsam belki faydası dokunur

Eklentiler

• 1000031674.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 9
Sevin bence canım hem inş 5inde gelirse aynı gün olacak senin bebişle benim doğum günüm

Su mesaja o kadar sinirlendim ki başıma ağrı insanlar ne kadar densiz hamile kadınla nasıl konuşuyor ki kendide anne
Bu kişi kim bir yakınınız mi arkadaşınız mı ne niyetle söylediğini siz daha iyi bilirsiniz eğer kötü niyetle söylediyse ben mesafe koyardım kesin.

Sen kızlar. Kızçem yanım uyumak istedi. Deli uyuyor. Uyuttum deli uykusu var maşallah. Yatağın ucuna döndü düşecek diye aniden dönüp tuttum onu. Ama nasıl bir acı ağrı yaşadım anlatamam. Korku panik ani hareket etkiledi. Bebek düştü sandım ya. Baktım hareket yok iyice korktum. Kalkıp kahve içtim hemen bıcırlandı hareketlendi şükür. Buda günümün korkusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…