2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Sorma ilk günler sinirlendim bende bendende hizmet bekliyor bu halimle diye ama şuan ona da üzülüyorum çünkü kafasını kaldıramıyor gözünü açamıyor adam şuan benim onun desteğine ihtiyacım vardı ama maalesef

Canım sen hasta olma ona dikkat et esin toparlar kendini bir kaç güne antibiyotikte kullanıyormuş zaten. Sen kendine iyi bak.

Büyük salgın var ya yine benim eşim de aynıydı doparladi ama ben oldum ama salgin gibi olmadı bende Allah'tan sen uzak durmaya çalış yine geçmesin sana belli olmaz geçmiş olsun

Bu lohusa kafası neymiş böyle ya
Sütüm malesef yetersiz kan grubu uyumsuzluğu ve kakasınıda yediği için ekstra önem veriyorum bu yüzden mama veriyorum.Bi yandan ucum olmadığı için slikon uç kullanıyorum mamayı da eds yöntemi veriyorum.Gelen giden hastanede bitmedi.eve de bir iki misafir geldi tabi asla umrumda değiller ben ystak odasında dinleniyorum.Annelerimm bu süü arttırmak için dereotu hoşaflar günde 5 lt sıvı herşeyi yapıyorum.Power pumping için sizce erken mi biraz yara olmay başladı oysa doğumdan önce yağ sürüyodum şmdşde emzirme sonrası krem ve ayva çekirdeği jeli dönüşümlü gidiyorum ama bütünnn önerilere açığım.Hem süt arttırmak için hem göğüs ucu için
birde uyku diyeceksiniz en önemlisi ama malesef uzandığımda uyuyamıyorum sağa sola dönmek istiyorum ama dikişlerimmacıtor öyle.

Ay maşallah gözün aydın canım,peki nasıl oldun sezeyanı genel anestezimi nasıl geçti

Gozunuz aydin Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin insALLAH

Şükür canım iyi olmanıza çok çok sevindim

gumus kapak kullaniyor musunuz? krem ve jelden sonra gumus kapak kapatıp kullanabilirsiniz. ic çamaşırına degdikce tekrwr tahriş oluyor iyilesemiyor.

virusle ilgili bir hastalıkla malesef antibiyotik ise yaramıyor. test yapıldı mi . influenza ise ilacı varmis. insALLAH toparlar bir an önce. bizde de ben cok kotuyum dogum olmasin simdi diye dua ediyorum.

Benim burnum çok tıkalı doğum zor olur mu? Etkiler mi doğumu. Doğru düzgün konuşamıyorum bile.
dun doktora gittim cok hastaydım. orda da tansiyon yuksek cikinca sordum suan sezeryana girsem sorun okur mu diye? spinal olacahin jcin seni entube etmeye gerek kalmayacwgindan sorun olmaz korkma dediler. benim de burnum tıkalı öksürük var .yine de insAllah toparlarız da oyle gelir bebislerimiz.

Benim burnum çok tıkalı doğum zor olur mu? Etkiler mi doğumu. Doğru düzgün konuşamıyorum bile.
dun doktora gittim cok hastaydım. orda da tansiyon yuksek cikinca sordum suan sezeryana girsem sorun okur mu diye? spinal olacahin jcin seni entube etmeye gerek kalmayacwgindan sorun olmaz korkma dediler. benim de burnum tıkalı öksürük var .yine de insAllah toparlarız da oyle gelir bebislerimiz.

aayyy canim cok sujur yaaa. cok merak ettik sizi. Allaha şükürler olsun hayırlı haberleriniz geldi. gozunuz aydin canim. hayirli uzun sağlıklı ömürleriniz olsun

Çok güzel haber çok sevindim
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürleri olsun bebişlerimizin.

kizlar aksam üstünden beri belden agrim var . yattim kalktım gecmedi. bugun 35+5 deyiz .ikinci dogumumla wyni zamana mi denk gelecek diye korkuyorum bugun. esim gidelim hastaneye dedi .simdi gitsem cikarmayacaklar cok da hastayim. Sabah da geçmemiş olursa gideceğim artik. sanci mi degil mi onu da anlamıyorum . Bana dua edin.

Bestlak damla ve solgarın vitaminini kullanıyorum doğumdan beri başlandı önce hastanede sonra evde de kullan dedi. Damlanın yenisini aldım hatta ilk şişe bitti. Bence faydası çok var. Deneyebilirsin.

Eklentiler

• IMG_4771.webp
    20 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_4770.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 15
İnşallah daha vakti vardır canım zamanında sağlıkla olsun doğumun

Canım dinlenme ve sıcak kompres işe geçiyorsa vel ağrısı doğumla ilgili değil,bide magnezyum iyi geliyor.bende bir kaç gün önce yaşadım bel ağrısı iki gün sürdü doktor bunları söyledi bunlarla geçmiyorsa gel dedi

Ay maşallah gözün aydın canım,peki nasıl oldun sezeyanı genel anestezimi nasıl geçti
yok hiç onları planlayamadık bile acil olunca yemek de yemiştim aç değildim. aneztesi uzmanı spinali uygun bulmuş ameliyathanede öğrendim ben o kadar acil apar topar girdik :)
yemek yemiş olduğum için sanırım bol bulantılı geçti ama ilaçla müdahale ettiler.
sonrasında sekiz saate bacaklar açılır dediker henüz yürümedim bekliyoruz.
yani iki doğumu da denemiş biri olarak normal doğum candır diyorum:) sezeryan zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…