2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Ayy çok sevindim o aralıksız uyku ne güzel gelmiştir ♡ biberon bende avent aldım benimde bugün geldi 3 numara.Brnim bebe slikon uca fena alıştığı için onu da tutmadı İlk bi tutunca nasıl sevinmiştim artık bensiz de olabilecek diye

Valla ben annemle süreç nasıl işledi görmedim ama ilk bi emzik sanmış süt gelince bir şok olmuş sonra devam bence teklif etmeye devam edin bir de int bir inf videosuna denk gelmiştim bayadır da anneyi takip ediyorum tatlı bir kadın onun silikon ucu bırakma süreci var ezgornek bir bakın isterseniz.

Yaaa kıyamam evet izledim o videoyu bende uyguluyorum elimden geldiğince.İnşallah başaracağız oğluşumla.

Tam olarak şuanda naklen canlı yayın olarak onu yaşıyorum beşikte uyumadı kucağımda gülerek uyuyor mis kokulum

kizlar merhaba. biz hala hastanedeyiz. sarılık icin değerimiz cok sukur dusmus ama isin tedavisi alirken yogun bakimda siringayla besledikleri icjn emmede sorun yaşamaya başladık. bu seferde bu yüzden taburcu etmiyorlar. cok bunaldim artik hastanede. ilk 3 gun cok guzek emen bebek simdi kavga ediyor. şırınga gibi hızlı gelsin istiyor sinirleniyor. Her pozisyonu deniyorum emsin diye ama iki çekiyor bakıyor ki hızlı gelmiyor basiyor yaygarayi. sutu sagip verince keyfi yerinde cok bakamadim umarım herkes iyidir

Tam olarak şuanda naklen canlı yayın olarak onu yaşıyorum beşikte uyumadı kucağımda gülerek uyuyor mis kokulum
Aynı sorunu herkes yaşıyormuş . Bazen öylece uyuya kalıoz babası yatağına koyuyor. Baba koyunca uyanmıyor. Ama ben koyup başımı yastığa koyduğum an ben burdayım diyor

Kızlar selamlar en fazla kaç saat uyuyor bebeğiniz ben aşrm kuruyorum 1 yasa 1 buçuk saate bir arasa 2 3 oluyor nadir 10 gün olana kadar en azından

Kızlar kızımın kalbinde 6 adet delik çıktı. 5 tanesi küçük küçük 1 tanesi büyük bir delik. Sürekli takip edilecek. Dualarınızı bekliyorum bir süre buralarda olmak istemiyorum merak edenler için haber vermek istedim. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin Sizi seviyorum kendime gelene kadar anlayış bekliyorum

Ladincim çok gecmıs olsun canımdetaylıda detaylı kalp ekosu yapılıyor bebege yurt dısında yapılmıyormu?nasıl goremedılerkı?ona gore onlemını alırdınız en azından.üzülmemeye calıs canım sana ıhtıyacı var bebıslerın bebeklerın kalplerındekı delıkler 1 yıl ıcınde kapanıyor yuksek ıhtımallepozıtıf dusunelım oyle olsun ınsallah

Çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin inşallah.Dualarım sizinle.Miniklerimiz iyi olsun gerisi boş.Annelik çok başkaymış rabbim sana sabır versin güç versin.İnşallah herşey bir an önce düzelir güzel haberlerini alırız ♡

Detaylı ultrasonda aberan subklavyen arter tespit edilmişti. Ekoda bir problem yoktu. Bugün çocuk kardiyoloji doktorunun çektiği ekoda da bir problem yoktu. Ama kalbine yapılan ultrasonda delikler tespit edildi. O senin dediğin küçük delikler 5 tane ve 1 sene içinde kapanması bekleniyor zaten. Rutin kontrol randevuları verdiler şimdiden. Ama büyük olan delik için 4-5 yaşlarına kadar kapanması gerekiyor kontrol altında olacak dendi.

ladinciğim çok geçmiş olsun, rabbim sağlık versin dualarımız seninle içini ferah tut allahın izniyle düzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…