Ayy çok sevindim o aralıksız uyku ne güzel gelmiştir ♡ biberon bende avent aldım benimde bugün geldi 3 numara.Brnim bebe slikon uca fena alıştığı için onu da tutmadıAy kızlar annem yarın itibariyle desteğini çekiyor tam anlamdaramazan sebebiyle. bugün heralde halime acıdı ilk defa da biberon almıştım sizin yorumlarınızla benim karın ağrımda vardı regl sebepli beni uyandırmamış biberonu yıkamış yeni sağdığım aşağıdaki sütümü vermiş, ben 10 da yeni emzirmiştim 3.5'a kadar uyutmuş beni ay kızlar yeniden doğmuş gibiyim bacak ve kasık ağrım olmasa valla koşuya çıkardım
Valla ben annemle süreç nasıl işledi görmedim ama ilk bi emzik sanmış süt gelince bir şok olmuşAyy çok sevindim o aralıksız uyku ne güzel gelmiştir ♡ biberon bende avent aldım benimde bugün geldi 3 numara.Brnim bebe slikon uca fena alıştığı için onu da tutmadıİlk bi tutunca nasıl sevinmiştim artık bensiz de olabilecek diye
Selamünaleyküm kızlar benim bu sıpa gündüz uyur gece uyumaz. Neyse diğer problemim yatağına koyduğum an mız mız aplıyor. Benim yanıma gelince uyuyor . Hayır yani 7 günlük bebeksin bunu nerden anlıon yahu. Sizde aynı sorun var mı
Yaaa kıyamamValla ben annemle süreç nasıl işledi görmedim ama ilk bi emzik sanmış süt gelince bir şok olmuşsonra devam bence teklif etmeye devam edin bir de int bir inf videosuna denk gelmiştim bayadır da anneyi takip ediyorum tatlı bir kadın onun silikon ucu bırakma süreci var ezgornek bir bakın isterseniz.
Selamünaleyküm kızlar benim bu sıpa gündüz uyur gece uyumaz. Neyse diğer problemim yatağına koyduğum an mız mız aplıyor. Benim yanıma gelince uyuyor . Hayır yani 7 günlük bebeksin bunu nerden anlıon yahu. Sizde aynı sorun var mı
Tam olarak şuanda naklen canlı yayın olarakSelamünaleyküm kızlar benim bu sıpa gündüz uyur gece uyumaz. Neyse diğer problemim yatağına koyduğum an mız mız aplıyor. Benim yanıma gelince uyuyor . Hayır yani 7 günlük bebeksin bunu nerden anlıon yahu. Sizde aynı sorun var mı
Yok salarak emzikSallamadan kendi kendine dalıyor anladığım maşallah
Tabiki burada çok kişiyiz hemdeMeme -anne bağımlıları bebeler kulübü kuracağız
40 gunun bitirince kontrole gel dediler .hem ultrason hem vajinal muayene yapılır hersey yolunda mi diye bakariz dediler .beni kontrole falan çağırmadılar gitmem gerekiyor mu yadikişlerdir kanamadır bakıyolar mı? neden demediler bilmiyorum taburcu olurken
Aynı sorunu herkes yaşıyormuş . Bazen öylece uyuya kalıoz babası yatağına koyuyor. Baba koyunca uyanmıyor. Ama ben koyup başımı yastığa koyduğum an ben burdayım diyorTam olarak şuanda naklen canlı yayın olarakonu yaşıyorum beşikte uyumadı kucağımda gülerek uyuyor mis kokulum
OyyAynı sorunu herkes yaşıyormuş . Bazen öylece uyuya kalıoz babası yatağına koyuyor. Baba koyunca uyanmıyor. Ama ben koyup başımı yastığa koyduğum an ben burdayım diyor
Canım sanslısınBende oluşmadı
2-3 ideal. 1 çok az bence. Uykuya da ihtiyacı var.Kızlar selamlar en fazla kaç saat uyuyor bebeğiniz ben aşrm kuruyorum 1 yasa 1 buçuk saate bir arasa 2 3 oluyor nadir 10 gün olana kadar en azından
Ladincim çok gecmıs olsun canımKızlar kızımın kalbinde 6 adet delik çıktı. 5 tanesi küçük küçük 1 tanesi büyük bir delik. Sürekli takip edilecek. Dualarınızı bekliyorumbir süre buralarda olmak istemiyorum merak edenler için haber vermek istedim. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin Sizi seviyorum kendime gelene kadar anlayış bekliyorum
Çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin inşallah.Dualarım sizinle.Miniklerimiz iyi olsun gerisi boş.Annelik çok başkaymış rabbim sana sabır versin güç versin.İnşallah herşey bir an önce düzelir güzel haberlerini alırız ♡Kızlar kızımın kalbinde 6 adet delik çıktı. 5 tanesi küçük küçük 1 tanesi büyük bir delik. Sürekli takip edilecek. Dualarınızı bekliyorumbir süre buralarda olmak istemiyorum merak edenler için haber vermek istedim. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin Sizi seviyorum kendime gelene kadar anlayış bekliyorum
Detaylı ultrasonda aberan subklavyen arter tespit edilmişti. Ekoda bir problem yoktu. Bugün çocuk kardiyoloji doktorunun çektiği ekoda da bir problem yoktu. Ama kalbine yapılan ultrasonda delikler tespit edildi. O senin dediğin küçük delikler 5 tane ve 1 sene içinde kapanması bekleniyor zaten. Rutin kontrol randevuları verdiler şimdiden. Ama büyük olan delik için 4-5 yaşlarına kadar kapanması gerekiyor kontrol altında olacak dendi.Ladincim çok gecmıs olsun canımdetaylıda detaylı kalp ekosu yapılıyor bebege yurt dısında yapılmıyormu?nasıl goremedılerkı?ona gore onlemını alırdınız en azından.üzülmemeye calıs canım sana ıhtıyacı var bebıslerın bebeklerın kalplerındekı delıkler 1 yıl ıcınde kapanıyor yuksek ıhtımalle pozıtıf dusunelım oyle olsun ınsallah
ladinciğim çok geçmiş olsun, rabbim sağlık versin dualarımız seninleKızlar kızımın kalbinde 6 adet delik çıktı. 5 tanesi küçük küçük 1 tanesi büyük bir delik. Sürekli takip edilecek. Dualarınızı bekliyorumbir süre buralarda olmak istemiyorum merak edenler için haber vermek istedim. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin Sizi seviyorum kendime gelene kadar anlayış bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?