Çok çok geçmiş olsun. En kısa zamanda yine buraya gelip kızım iyileşti demenizi bekliyoruz.Kızlar kızımın kalbinde 6 adet delik çıktı. 5 tanesi küçük küçük 1 tanesi büyük bir delik. Sürekli takip edilecek. Dualarınızı bekliyorumbir süre buralarda olmak istemiyorum merak edenler için haber vermek istedim. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin Sizi seviyorum kendime gelene kadar anlayış bekliyorum
2 saatte bir emziriyorum sarılık olmasın diye. Gerçeği riski kalmadı bence ama çocuk zaten kurulu alarm gibi 1 buçuk saat sonra kıvranıyor. Bazen 2 saat derin uyuyor.Kızlar selamlar en fazla kaç saat uyuyor bebeğiniz ben aşrm kuruyorum 1 yasa 1 buçuk saate bir arasa 2 3 oluyor nadir 10 gün olana kadar en azından
Ya kıyamam. Msjını gördüm çok üzüldüm. İnşallah kötü bir şey yoktur geçer kendiliğinden. Kendinize iyi bakın. Güzel haberlerinle müsait anında bekliyoruz canım. Rabbim şifasını da versin inşallah .Kızlar kızımın kalbinde 6 adet delik çıktı. 5 tanesi küçük küçük 1 tanesi büyük bir delik. Sürekli takip edilecek. Dualarınızı bekliyorumbir süre buralarda olmak istemiyorum merak edenler için haber vermek istedim. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin Sizi seviyorum kendime gelene kadar anlayış bekliyorum
Evet bende çocuğa rahat vermediğimi fark ettim bugün uyuttum attık 2 saat2-3 ideal. 1 çok az bence. Uykuya da ihtiyacı var.
Bende bıraktım spreyleri 4 gündür kullanmıyorum hamdolsunKullandım maalesef ama sadece 5-10 günü geçmedi. Çünkü sonrası alışkanlık yapıyor biliyorum. O yüzden ara ara çok zorda kalınca kullandım. Diğer türlü başka şeyler kullandım. Sabah akşam tuzlu karbonatlı suyla temizledim gündüzleri sık sık Deniz suyu sıktım. Mentollü başka spreyler vardı doğal. Onlardan sıktım. Ama hiçbiri bana mısın demedi.
Çok geçmiş olsun inşallah hiçbir şey kalmaz yada yanlıs falan görmüş olsunlar miniğimiz her an dualarımızdaKızlar kızımın kalbinde 6 adet delik çıktı. 5 tanesi küçük küçük 1 tanesi büyük bir delik. Sürekli takip edilecek. Dualarınızı bekliyorumbir süre buralarda olmak istemiyorum merak edenler için haber vermek istedim. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin Sizi seviyorum kendime gelene kadar anlayış bekliyorum
Evet sağ göz de başladı şimdi sol da çapaklanıyor. hatta göz doktoruna gidiyoruz prematüre doğum ile ilgili damar gelişimi takibi için o da baktı. Göz yaşı kanalı tıkanıklığı yoktur inşallah dedi. Damla verdi onu kullanıyorum. Bide masaj önerdi göz pınarlarına parmak ucu ile yapılıyor internette videoları var. Ama inş öyle bişey değildirBebekte göz çapaklanması yaşayan varmı
Gazını çıkarmak zorundayım çünkü çok gazlı bebeğim. Uykusu açılıyor bidaha kucakta uyutmak zorunda kalıyorum ama yapcak bişey yok.Kızlar bebeleriniz nasıl uyuyor?
Memede emerken uyuyor da direkt yatağa mı koyuyorsunuz.Yoksa emdikten sonra gazını çıkarıp sallıyor musunuz,dolaştırıyor musunuz?
Evet bizimki de öyle tam derin uykuya dalmadan beşiğine koyamıyorum. Benim koynumda gık çıkarmadan uyur ama sabah kadar bıraksam kalır öyle.Selamünaleyküm kızlar benim bu sıpa gündüz uyur gece uyumaz. Neyse diğer problemim yatağına koyduğum an mız mız aplıyor. Benim yanıma gelince uyuyor . Hayır yani 7 günlük bebeksin bunu nerden anlıon yahu. Sizde aynı sorun var mı
Benimki de öyle. Bizim yatakta bıraksam sabaha kadar kalkmaz. Kendi yatağına koyduğum an uyanıyor.Evet bizimki de öyle tam derin uykuya dalmadan beşiğine koyamıyorum. Benim koynumda gık çıkarmadan uyur ama sabah kadar bıraksam kalır öyle.aman çok tehlikeli.
bizim 28 gün. geçti ama sarılık çok yavaş düşüyor terapi için alt sınırda terapiyi aldık geçti ama 13 den 10.8 e 2-3 haftada ancak gerilemiş. yükselmez ama yavaş düşer abo uyumsuzluğu yüzünden dedi.kizlar merhaba. biz hala hastanedeyiz. sarılık icin değerimiz cok sukur dusmus ama isin tedavisi alirken yogun bakimda siringayla besledikleri icjn emmede sorun yaşamaya başladık. bu seferde bu yüzden taburcu etmiyorlar. cok bunaldim artik hastanede. ilk 3 gun cok guzek emen bebek simdi kavga ediyor. şırınga gibi hızlı gelsin istiyor sinirleniyor. Her pozisyonu deniyorum emsin diye ama iki çekiyor bakıyor ki hızlı gelmiyor basiyor yaygarayi. sutu sagip verince keyfi yerindecok bakamadim umarım herkes iyidir
Bende siliyorum ama bizim çok oluyor pazartesi kontrol e gitçez sorayım olmadı göz doktoruna götüreceğimAzcık oluyor temizleme pamuğunu ıslatıp sil dedi doktor öyle yapıyorum
bizim dun 11.5 tu. bugun 13 ölçüldü ama taburcu ederiz dediler. bir ilac kullandık etki etti falan dediler . eve geldik sukur. kontrol zamanlarına uyarak devam edeceğiz. gerekirse tekrsr yatirabiliriz dediler. hayirlisi artik . bizimki bir de ab0 in alt dalıymis. özel bir sarılık falan dediler .bilmiyorum ne olacakbizim 28 gün. geçti ama sarılık çok yavaş düşüyor terapi için alt sınırda terapiyi aldık geçti ama 13 den 10.8 e 2-3 haftada ancak gerilemiş. yükselmez ama yavaş düşer abo uyumsuzluğu yüzünden dedi.
Bizimki emzik tutmuyor midesini bulandırıp kusacak gıbı oluyor bu ara emziği benımGazını çıkarıp yatırıp emzikle
Bebeğin gözünü pamukla silmek iyi olmayabilirmiş. İplikçik döküyor ya ufak onlar gözüne kaçabilirmiş. Steril gazlı bez ile göz temizliği yapmak daha iyi oluyormuş. Hatta bana hastanede verilen eğitimde her sabah gözlerini kulaklarını yüzünü boynunu sileceksin dediler ve gazlı bezi serçe parmağa dolayıp ağız içini damaktan başlayıp dil ve yanak içlerini temizlemem gerektiğini anlattılar. Her yere yeni temiz gazlı bez ile tabii ki. İki göze bile aynısı kullanma dediler. Kaynamış ılımış su + steril gazlı bez.Azcık oluyor temizleme pamuğunu ıslatıp sil dedi doktor öyle yapıyorum
Gazı çıkmayınca öyle yapıyor benım oğlum gazı tam çıkarsa hemen uyuyorSelamünaleyküm kızlar benim bu sıpa gündüz uyur gece uyumaz. Neyse diğer problemim yatağına koyduğum an mız mız aplıyor. Benim yanıma gelince uyuyor . Hayır yani 7 günlük bebeksin bunu nerden anlıon yahu. Sizde aynı sorun var mı
Allahtan şifa diliyorum. Dua edeceğim hepKızlar kızımın kalbinde 6 adet delik çıktı. 5 tanesi küçük küçük 1 tanesi büyük bir delik. Sürekli takip edilecek. Dualarınızı bekliyorumbir süre buralarda olmak istemiyorum merak edenler için haber vermek istedim. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin Sizi seviyorum kendime gelene kadar anlayış bekliyorum
Gece Gazını çıkartıp beşiği direk koyuyorum evde gezecek halim kalmıyo oturduğum yerde çıkartıyorum gündüzde evi turlayıp gaz çıkana kadar uğraşıyorum sonra salanan ana kucağına en yavaşta koyup uyutuyorum çünkü evde gezince uyanıyo tekrar uykuya dalmak için tekrar emmek istiyor bunu önüne geçmek için direk piş piş acıp ana kucağına koyarımKızlar bebeleriniz nasıl uyuyor?
Memede emerken uyuyor da direkt yatağa mı koyuyorsunuz.Yoksa emdikten sonra gazını çıkarıp sallıyor musunuz,dolaştırıyor musunuz?
Geçmiş olsun Rabbim şifalar versin benimde oğlumun kalbinde üfürüm den şüphelendi doktor 1. Ayda çocuk kardiyolojisi görsün dedi kapanır dedi ben pazartesi hem aylık kontrolle hem kalbe randevu aldım ama bizim çocuk doktoru kapanır yenidoğan da oluyo dedi benım çevremde çok duydum kapanıyo sonra içini ferah tut allahım izni ile sağlıklı günlerinizi olacakKızlar kızımın kalbinde 6 adet delik çıktı. 5 tanesi küçük küçük 1 tanesi büyük bir delik. Sürekli takip edilecek. Dualarınızı bekliyorumbir süre buralarda olmak istemiyorum merak edenler için haber vermek istedim. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin Sizi seviyorum kendime gelene kadar anlayış bekliyorum
Geçmiş olsun Rabbim şifalar versin benimde oğlumun kalbinde üfürüm den şüphelendi doktor 1. Ayda çocuk kardiyolojisi görsün dedi kapanır dedi ben pazartesi hem aylık kontrolle hem kalbe randevu aldım ama bizim çocuk doktoru kapanır yenidoğan da oluyo dedi benım çevremde çok duydum kapanıyo sonra içini ferah tut allahım izni ile sağlıklı günlerinizi olacakKızlar kızımın kalbinde 6 adet delik çıktı. 5 tanesi küçük küçük 1 tanesi büyük bir delik. Sürekli takip edilecek. Dualarınızı bekliyorumbir süre buralarda olmak istemiyorum merak edenler için haber vermek istedim. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin Sizi seviyorum kendime gelene kadar anlayış bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?