Benim oğlum da 2 gündür kusuyor yaa. Reflü yatağında yatarken çıkardığı seslerden anlıyorum kustuğunu, o yatakta boğulma tehlikesi yok gibi ama üzülüyorum ben de kustuğunda. Neden kusuyor ki çok mu besleniyor acabaBende korku oluştu ya oğlum bir iki sefer kustu beslenme esnasında gaz çıkarırken birlikte geri tepti yada kaka yaparken kendini sıkmaktan yeni beslendiği için ağzına geldi. Bir iki seferde yatağına yatırdıktan sonra yine geğirdiği için ağzına burnuna geri tepti. Bende de fobi yüklendi resmengözüme uyku girmiyor.
Gazını çıkarmaya çalışıyorum herseferinde ama çok gazlı yine kalıyor illa ki. reflü yatağı kullanıyorum zaten. Ama kustuğunda çok üzülüyorum.uykuda yakalanırsam diye ödüm kopuyor.
Sadece meme ucunu aldığı zaman benimde çok canım yanıyor kahverengi kısımla beraber ağzına alırsa hem hava daha az yutuyor hemde acı olmuyor.Kızlar bu kızçem benim özellikle sol mememi emzik gibi çiğnemekten meme ucum acımaya başladı. Bir kanama ya da ilk baştaki gibi yara yok ama özellikle emerken baya acı çekiyorum yumuşatıcı kremler bir işe yaramıyor zaten ucu yumuşak sadece acı ve hassasiyet var ne yapabilirim
Normalde emerken öyle alıyor ama son zamanlarda doyduktan sonra ya da sakinleşmek için sakız gibi ucuyla oynamaya başladı özellikle geçen hafta ben de sakinlesin de nasıl sakinlerse sakinlesin diye ellemedim bir acı da yoktu o an ama şimdi cidden yoruyor beni bu acısı ve iyice oyun yaptı bunu emiyo emme bitince sakız gibi çiğniyor çekersem mememi de sinirleniyor :/Sadece meme ucunu aldığı zaman benimde çok canım yanıyor kahverengi kısımla beraber ağzına alırsa hem hava daha az yutuyor hemde acı olmuyor.
Sleepy ben de fazladan 1 paket vardı ayırdım . Artık kullanmamaya yemin ettim. Baby turco kalıbı çok küçük fena değil. Prima şahane herzamanki gibi ama çok pahalı dediğin gibi ilk zamanlarki gibi 3 saattr 1 değiştirmiyorum ama arka arkaya çok değiştirdiğim oluyor. Çöp hepsi yazık. Molfix de iyiydi fena depildi bitti şimdi birinden duydum premium serisi çok iyiymiş onu alıp deneyeceğim.Canım ben de ondan şikayetçiyim minicik ve lastikleri iz yapıyor ama molfixten pişik oldu mu olmadı mı emin olamadım. iyileşince bir kez daha denerim. Yoksa kullanmam. Prima aldım fena değil o da çok pahalı. Bizim kız her gazında kaka çıkarıyor biraz. Altını temizletip bağlarken bile üç beş bez çöpe attığım oluyor. Sleepy hakikaten özellikle 1 numaralar kaldı ziyan oldu. 2 noyu bitirir bi daha almam sanırım Prima ile devam ederiz gibi. Goon nasıl ?
Bizim oğlan sürekli kusuyor her beslenmedne sonra.iki üç kere hatta.Gazını çıkarsamda kusuyor.Gereğinden fazla yükleniyor sanırım midesine.Beslenmede de boğazına kaçtığı oluyor.hemen dik tutup sırtına vuruyorum.Uyurken endişe etmiyorum çünkü kafası yan duruyor.Bizimkininde burnundan çıktığı oldu.Sonra temizledm aspiratörle.Sanırım fazla yaşyınca bu durumu artık korkmuyorum rabbim evlatlarımızı korusunBende korku oluştu ya oğlum bir iki sefer kustu beslenme esnasında gaz çıkarırken birlikte geri tepti yada kaka yaparken kendini sıkmaktan yeni beslendiği için ağzına geldi. Bir iki seferde yatağına yatırdıktan sonra yine geğirdiği için ağzına burnuna geri tepti. Bende de fobi yüklendi resmengözüme uyku girmiyor.
Gazını çıkarmaya çalışıyorum herseferinde ama çok gazlı yine kalıyor illa ki. reflü yatağı kullanıyorum zaten. Ama kustuğunda çok üzülüyorum.uykuda yakalanırsam diye ödüm kopuyor.
Benim kızlarımdan biri de aynı sekilde kusuyıçor hatta bazen anlık kusuyor burnundan bile geliyor, yatarken falan hep aklım kalıyor ne yapmak gerek acaba cok can sıkıcı bir durum , gaz da alıyorum aslındaBenim oğlum da 2 gündür kusuyor yaa. Reflü yatağında yatarken çıkardığı seslerden anlıyorum kustuğunu, o yatakta boğulma tehlikesi yok gibi ama üzülüyorum ben de kustuğunda. Neden kusuyor ki çok mu besleniyor acaba
Burnundan gelme benim kızımda da oluyor ve acayıp can sıkıcı , yataga yatınca midesinden dolayı sanırım garip sesler de cıkarıyor hiç kıyamıyorum yaaBizim oğlan sürekli kusuyor her beslenmedne sonra.iki üç kere hatta.Gazını çıkarsamda kusuyor.Gereğinden fazla yükleniyor sanırım midesine.Beslenmede de boğazına kaçtığı oluyor.hemen dik tutup sırtına vuruyorum.Uyurken endişe etmiyorum çünkü kafası yan duruyor.Bizimkininde burnundan çıktığı oldu.Sonra temizledm aspiratörle.Sanırım fazla yaşyınca bu durumu artık korkmuyorum rabbim evlatlarımızı korusun
Ben bi memede biraz durup sakinleyince üst gazını çıkarıyorum altını değiltiriyorum sonra diğer memeyi veriyorum bitince tekrar gazıını alıp biraz omzuna alıp o şekilde uyutmaya çalışıyorum yani dik tutuyorum ama çok uykusuzsa bunlar sökmüyor tabi mecbur yatırıyorum.Bir yarım saat kadar yanında bekliyorum reflü yatağı kullanıyodum ama artık sığmıyor bende battaniyeyle eğim yaptım.Pzt bende doktora sorucam bu kadar kusması normal mi diye.Burnundan gelme benim kızımda da oluyor ve acayıp can sıkıcı , yataga yatınca midesinden dolayı sanırım garip sesler de cıkarıyor hiç kıyamıyorum yaa
ben ocak annelerinde görüp dört gündür kimyon çayı içiyorum.Gözle görülür bi fark var açıkçası daha kolay çıkıyor.İnanın etkisi var mı bilemem ama çok rahatladı görüyorum.Bir zararı vs var mı sanmam ona içirmiyorum kendim içiyorum ama tabi yine doktora sorup teyit almakta fayda varBenim oğluşum artık tam kolik hareketler yapıyor.çok zorlanıyoruz kaç gündür. Sebepsiz ağlamalar. Sürekli kucak. Sürekli meme. Emerken bile ara verip ağlıyor sonra devam ediyor heyecanla. Ikınıyor hep pırt yapmak için türlü şekillere giriyor. Eşimde bu çocuk beslenemiyor mu acaba ondan mı ağlıyor diyor. İyice geldiler bana oturup ağlıcam. dondurucu da ki süt stoklarım bitmek üzere. Sağım yaparken eskisi gibi süt çıkmıyor. resmen sütüme olan güvenim sarsıldı. Uykusuzluk yorgunluk. Kahvaltı ederken bile kucağımda memedeydi bugün. Beşiğine bıraktığım an çığlık. damla krem masaj herşeyi yapıyoruz. Ama yok…
ortopedi randevumuz iyi geçti kafa şekli için ters emzirme ve masaj önerdi boyun kası kısa kalmış tahmin ettiğim gibi küçük doğduğu için. Bol bol tummytime masaj ve ters emzirme ile çözcez inş. reflü yatağına yatırıyorum eğimli engel koyuyorum kafasını çevirmesin diye ama ne mümkün olmuyor öyle. Tempo hiç bitmiyor maalesef iki çocuk ve randevu olunca. akşam olunca da tüm günü düşünüp bitap düşüyorum ama bu sefer de gece mesaisi başlıyor. Çok yorgunum maalesef.İyi olmanıza çok sevindim tempo iyidir insanı düşünmekten kurtarır
Ladin nasıl çıkarıyorsun ya? Bana da bir öneri anamla ben cahiliz anneme diyorum nasıl 40 uçurcaz ne bileyim ben internetten baksana diyoYarın 40ımız çıkıyor 40 uçurcaz a dostlar
Benim de öyle şu an yavaş yavaş azalıyor muhtemelen iç kısımda da dikiş var ondan açıyor ben öyle tahmin ettim kendimde ama bilemiyorum başka hangi nedenlerden oluyor . Normal doğumda birşey yok ama bu dikişler beni mahvettı sezeryandan beter inşallah sizinki de benimki de hızla iyileşir . Üzerine oturmamaya dikkat edinYok basur aslında. Ama dikişlerim acıyor, batıyor. Pişik olmuşum gibi yanıyor. İşin ilginci dikiş olmayan yer (klitoris çevresi) de acıyor.
İnternetten baksana derken çok haklı çünkü ben de internetten baktımLadin nasıl çıkarıyorsun ya? Bana da bir öneri anamla ben cahiliz anneme diyorum nasıl 40 uçurcaz ne bileyim ben internetten baksana diyo
Yok canim ne zararı olacak ben de içiyorum. Faydası var mi onu ben de bilmiyorum.Ben bi memede biraz durup sakinleyince üst gazını çıkarıyorum altını değiltiriyorum sonra diğer memeyi veriyorum bitince tekrar gazıını alıp biraz omzuna alıp o şekilde uyutmaya çalışıyorum yani dik tutuyorum ama çok uykusuzsa bunlar sökmüyor tabi mecbur yatırıyorum.Bir yarım saat kadar yanında bekliyorum reflü yatağı kullanıyodum ama artık sığmıyor bende battaniyeyle eğim yaptım.Pzt bende doktora sorucam bu kadar kusması normal mi diye.
ben ocak annelerinde görüp dört gündür kimyon çayı içiyorum.Gözle görülür bi fark var açıkçası daha kolay çıkıyor.İnanın etkisi var mı bilemem ama çok rahatladı görüyorum.Bir zararı vs var mı sanmam ona içirmiyorum kendim içiyorum ama tabi yine doktora sorup teyit almakta fayda var
Evet 40 tane taşa dua okuyacaksınız ve suyun içine atacaksınız. Biz taze çiçekler attuk gül yaprağı mevsim çiçekleri gibi misler gibi koksun diye. Altın atın içine. Pirinç taneleri çok az tuz çok az şeker. O suyla yıkayın. Ama suyu bitirmeyin azalırsa üstüne ekleyip siz de banyo sonunda o sudan başınızdan aşağı dökün. Tabi bu aşamalarda hep güzel dilekler , dualar . Teyzem nevresimleri değiştirrtti bize hem bebeğim hem de bizim yatağın. Banyodan sonra temiz kıyafetler. Odada ki herşey yıkanmış yenilenmiş oluyor yani. Hatta teyzem o suyu çoğaltıp kızımı ve eşimi de yıkattı aynı şekildeİnternetten baksana derken çok haklı çünkü ben de internetten baktımdua vs bilmediğimden öncekinde anam uçurmıştu bunda da yarı kırkını anam uçurdu altın, taş maş bişeyler atılıyor suya para falan gül yaprağı vs. Çocuğu yıkamadan önce o sudan döküyorsun sonra normal yıkıyorsun o altınlı maltınlı suyla sen de yıkanıyorsun
İnternetten baksana derken çok haklı çünkü ben de internetten baktımdua vs bilmediğimden öncekinde anam uçurmıştu bunda da yarı kırkını anam uçurdu altın, taş maş bişeyler atılıyor suya para falan gül yaprağı vs. Çocuğu yıkamadan önce o sudan döküyorsun sonra normal yıkıyorsun o altınlı maltınlı suyla sen de yıkanıyorsun
Ayy çok sağolun kızlar valla bir sürü yöntem var internette baktım aslında ama bazılarında yanına kitap vs de koyuyorlar çok sağol bilgiler içinYok canim ne zararı olacak ben de içiyorum. Faydası var mi onu ben de bilmiyorum.
Evet 40 tane taşa dua okuyacaksınız ve suyun içine atacaksınız. Biz taze çiçekler attuk gül yaprağı mevsim çiçekleri gibi misler gibi koksun diye. Altın atın içine. Pirinç taneleri çok az tuz çok az şeker. O suyla yıkayın. Ama suyu bitirmeyin azalırsa üstüne ekleyip siz de banyo sonunda o sudan başınızdan aşağı dökün. Tabi bu aşamalarda hep güzel dilekler , dualar . Teyzem nevresimleri değiştirrtti bize hem bebeğim hem de bizim yatağın. Banyodan sonra temiz kıyafetler. Odada ki herşey yıkanmış yenilenmiş oluyor yani. Hatta teyzem o suyu çoğaltıp kızımı ve eşimi de yıkattı aynı şekildeuçmuşken onların da kırkı uçsun dedi
Aman çözümü kolay tedavisi olan şeyler oldu mu gerisi kolay halledersiniz hepimiz çok yorgunuz benim ikizlerde birbirinin sesinden etkilenmeye basladılar aman Allah'ımortopedi randevumuz iyi geçti kafa şekli için ters emzirme ve masaj önerdi boyun kası kısa kalmış tahmin ettiğim gibi küçük doğduğu için. Bol bol tummytime masaj ve ters emzirme ile çözcez inş. reflü yatağına yatırıyorum eğimli engel koyuyorum kafasını çevirmesin diye ama ne mümkün olmuyor öyle. Tempo hiç bitmiyor maalesef iki çocuk ve randevu olunca. akşam olunca da tüm günü düşünüp bitap düşüyorum ama bu sefer de gece mesaisi başlıyor. Çok yorgunum maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?