- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
Süt sağma makinesinden süt gelmesi için önce göğsün alışması lazım alışma sürecinden sonra karar vermeniz daha doğru olur boşa paranız gitmesin. 1,2 gün düzenli sağıp sonuca göre karar verirsiniz.Merhaba herkese bebeğim malesef meme emmiyor bu yüzden sütümü sağman gerekiyor devamlı bebebao Eller serbest olan üründen aldım ama süt olmasina rağmen asla süt sagmadi. Memnun olduğunuz süt sağma makineleri tavsiyesi verebilir misiniz
Bizim yataklarda kokumuz var diye mi uyuyorlar acaba rahatça:) Eşim gecen diyor ki tek derdi aramıza girmek, bizle uyumak. Baktım üçümüze dar geliyor yatak eşime kanepede ya da yer yatağında uyu dedim. Ben de reflu yatağını bizim yatagin üzerine koydum. Uzanarak besliyorum biraz zaman geçince hooop kendi yatağına. 1 haftadır rahatımValla ben kendi yatağında diken var diyorum. Kendi yatağında uyanıyor direk . Bizim yatakta uyuyor.
benim geçmedi sağ elde var özellikle emzirdikten sonra daha çok uyusuyorKızlar iyi geceler aranızda hamileyken el uyuşukluğu başlayıp hala geçmeyen var mı? Geçenler neler yaptı da geçti benim sol el sürekli uyuşuk çok zorlanıyorum
Bize yakın oldukları için süt kokusu alıyorlar. Evet uyuyorlar ama erken de uyanıolar. Kendi yataklarında uyuduklarında daha uzun süreli uyuyorlar. Valla onların iç dünyasına girip herşeyi anlamak isterdim ama bulmaca çözer gibi araştırıozBizim yataklarda kokumuz var diye mi uyuyorlar acaba rahatça:) Eşim gecen diyor ki tek derdi aramıza girmek, bizle uyumak. Baktım üçümüze dar geliyor yatak eşime kanepede ya da yer yatağında uyu dedim. Ben de reflu yatağını bizim yatagin üzerine koydum. Uzanarak besliyorum biraz zaman geçince hooop kendi yatağına. 1 haftadır rahatım
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim baştan beri reflu idi. Birkac kez çok kötü nefesi kesilecek şekilde kusmugu kaçtı boğazına. Çoğunda eşim vardi o müdahale etti ama birisinde ben gece tek başıma müdahale etmek zorunda kaldım. Çok kötüydü ve esim geldiğinde oturup ağladım hıçkıra hıçkıra. Ama artık çok şükür yavaş yavaş tolere edebildiğini görüyorum. Allah hepimizin çocuklarını korusunBende yanıma yatırıp emziriyordum sabahları. Bu sabah öyleyken de yine geri tepti sütü. Hemen kaldırdım omuzuma. Dik pozisyonda en az yarım saat bekletmeden yatırmıyorum. Ama gazını tam çıkarmadan yatarsa mutlaka geri tepiyor burnundan çıktı gece çok korktum. Gündüz olmuştu daha önce ama gece ilk kez oldu.
Kıyamam canım, cok gecmiş olsun, biz hipp kullanıyoruz kuzum, hastanede baslamıslardı genel yorumları iyi diye devam ediyorım ben , sen ne kullanıyorsunBen de annemle bakıyorum alt değiştir besle azalt uyut sonra ikinci bebek derken diğer beslenme saati geliyor Allah’ım kolaylık versin hepimize canım
çiçeğim benim de bir kızımı reflü vardı attım reflü maması var aptamil o bize iyi geldi beslendikten sonra 20 dakika dik tutuyorum ilerleyen sürede ana kucağına koyunca daha rahat ederiz
Bu arada mama kullanıyor musunuz hangi mama tercihiniz oldu ama kullandığınızdan beri kabızlık yaşıyoruz
Beni soracak olursan biraz sıkıntılı süreçlerden geçiyorum bacağım falan diyordum ya kemik iliği ödemi olmuş şu an koltuk değnekleri ile yürüyebiliyorum diğer türlü yürüyemiyorum
Oksijen Hiperbarik tedavisi alıyorum lohusalığım hep ağlayarak geçiyor
Ben de bir an önce iyileşirsem her şey yolunda gidecek çünkü iki bebeğe yetişmek çok zor bu şekilde canım gebelikten bana böyle bir iz kaldı
Mama için önerin var mı canım
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım ben de bu süreçte ailemin yanında olmak zorundaydım.
Kendi evim kendi düzenim şu an kırk parçaya bölünmüş gibiyim iki çocukla
İnşallah aldığım tedavi beni hızlıca toparlar ve eski sağlığıma tekrardan kavuşurum canım
İnşallah zamanla daha çok adapte olacağız
En çok gece uykusu bizi zorluyor
Sende mama kullanıyor musun canım
Evet lazım annem geldi ona verdim odaya gittim uyumaya ağlamak kıyamet kucağıma alıyorum hiç birşey yapmasam bile susuyor mecbur yanıma aldım beraber uyuduk birazAç olduğu zaman eyvallah ben beslerim. Ama memeyi rahatlama aracı olarak da kullanıyor. Yani çok doğal, çocuk daha yeni doğdu, adapte olmaya çalışıyor ama ben tükeniyorum sanki. Bir alternatif bulmam lazım. En azından bana 1-2 saat kazandırsa yeter.
bizimki de hastanede alışmıştı zaten ama ben ilk çocuğuma da verdim alışma da evde verecektim ikisi de kolay kabul etti ekstra hiçbir şey görmüştüm süte kendi sütünüze batırma ya da emziği ucuna delik açıp çok az miktarda süt enjekte etme gibi yöntemler belki faydalı olabilirHastanede emmeyi öğrensin diye emzik verdik. İlk gün süt gelene kadar emdi. Ama sonraki günlerde emziği unuttu. Emzige nasıl alışır tekrar?
Ben en başta ikisine de alışsın diye hem meme hem biberon verdim. alıştı suanda ama belki yapısı öyleydi zaten reddetmeyecektiyse öyle de olmuş olabilirMeme reddi yapmasın diye biberon ve emzik hiç vermedim. Verirsem daha mı büyük dert açarım bilemiyorum
Benim de sol elde var nasıl geçicek ya baya zorlanıyorumbenim geçmedi sağ elde var özellikle emzirdikten sonra daha çok uyusuyor
Hastane tipi makinelerden kiralayabilirsiniz. Eller serbest olmaz ama daha güçlü çekim yapar. Bu süreçte de bol bol su içmeye devam edin. Komposto da yapabilirsiniz. Süt kanallarınızın açılması için sağım öncesi sıcak duş ya da sıcak kompres yapabilirsiniz.Merhaba herkese bebeğim malesef meme emmiyor bu yüzden sütümü sağman gerekiyor devamlı bebebao Eller serbest olan üründen aldım ama süt olmasina rağmen asla süt sagmadi. Memnun olduğunuz süt sağma makineleri tavsiyesi verebilir misiniz
Avent elektirikli kullanıyorum. Sütü güzel sağıyor. Çekişi kuvvetli.Merhaba herkese bebeğim malesef meme emmiyor bu yüzden sütümü sağman gerekiyor devamlı bebebao Eller serbest olan üründen aldım ama süt olmasina rağmen asla süt sagmadi. Memnun olduğunuz süt sağma makineleri tavsiyesi verebilir misiniz
Sab Simplex damla 4x8 doktor tavsiyesi ile kullanıyoruz faydası var kesinlikle. Ama ben 4 kez vermiyorum genelde 2 kez. Bide tammy krem sürüyorum alman markası skio diye bişey. Kimyonlu kremmiş. Karnına masaj ile günde iki kez.Kızlar bebişlere ne kullanıyorsunuz gaz damlası yada probiotik olarak 3 haftalık olduk ve dünden beri beteriz.sürekli kıpkırmızı ağlıyor gaz sancısı var çok net
Valla ilk güznden beri vardı canım ama şuan zirve yaptı gibi,bu bebişle herseyi yaşıyorum çok şükür uyumama sürekli aglama,memede yapışık yaşama bide gaz sancısı çıktı.oğlum da hiçbiri yoktu saat 7de uyur sabaha kadar uyanmazdıSab Simplex damla 4x8 doktor tavsiyesi ile kullanıyoruz faydası var kesinlikle. Ama ben 4 kez vermiyorum genelde 2 kez. Bide tammy krem sürüyorum alman markası skio diye bişey. Kimyonlu kremmiş. Karnına masaj ile günde iki kez.Ama kolik tuttumu hiç biri kar etmiyor inş kolik değildir sizinki.
Biz probiyotik olarak doktorumun onayıyla kaleidon damla kullanıyoruz.Benim bebeme iyi geldi.Yediklerime dikkat ediyorum(bazı doktorlar alakası yok dese de).Doktorum ek olarak metsil gaz damlası verdi.İhtiyaç oldukça günde 4 kez 8 er damla kullanabilirsin dedi.Çok kötü olduğu anlarda veriyorum.Etkisi var mı bilmiyorum ama bugün çok sancılandı verdim sonra uyudu yarım saat sonra uykusundan uyanıp gazını çıkardı.Akşamları kimyon çayı içyiorum yemeklerime de bolca atıyorum(ben etkisinin olduğunu düşünüyorum açıkçası)Kızlar bebişlere ne kullanıyorsunuz gaz damlası yada probiotik olarak 3 haftalık olduk ve dünden beri beteriz.sürekli kıpkırmızı ağlıyor gaz sancısı var çok net
Enterogis kullanıyoruz biz deKızlar bebişlere ne kullanıyorsunuz gaz damlası yada probiotik olarak 3 haftalık olduk ve dünden beri beteriz.sürekli kıpkırmızı ağlıyor gaz sancısı var çok net
Benim bebeğime olumsuz bi etkisi olmadı. yine de evde şurup bulundurduk aile hekimi yazdı.Kızlar 1.ay aşısı ateş / huzursuzluk yapıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?