2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Süt sağma makinesinden süt gelmesi için önce göğsün alışması lazım alışma sürecinden sonra karar vermeniz daha doğru olur boşa paranız gitmesin. 1,2 gün düzenli sağıp sonuca göre karar verirsiniz.

Valla ben kendi yatağında diken var diyorum. Kendi yatağında uyanıyor direk . Bizim yatakta uyuyor.
Bizim yataklarda kokumuz var diye mi uyuyorlar acaba rahatça:) Eşim gecen diyor ki tek derdi aramıza girmek, bizle uyumak. Baktım üçümüze dar geliyor yatak eşime kanepede ya da yer yatağında uyu dedim. Ben de reflu yatağını bizim yatagin üzerine koydum. Uzanarak besliyorum biraz zaman geçince hooop kendi yatağına. 1 haftadır rahatım

Kızlar iyi geceler aranızda hamileyken el uyuşukluğu başlayıp hala geçmeyen var mı? Geçenler neler yaptı da geçti benim sol el sürekli uyuşuk çok zorlanıyorum
benim geçmedi sağ elde var özellikle emzirdikten sonra daha çok uyusuyor

Bize yakın oldukları için süt kokusu alıyorlar. Evet uyuyorlar ama erken de uyanıolar. Kendi yataklarında uyuduklarında daha uzun süreli uyuyorlar. Valla onların iç dünyasına girip herşeyi anlamak isterdim ama bulmaca çözer gibi araştırıoz

Sizi çok iyi anlıyorum. Benim baştan beri reflu idi. Birkac kez çok kötü nefesi kesilecek şekilde kusmugu kaçtı boğazına. Çoğunda eşim vardi o müdahale etti ama birisinde ben gece tek başıma müdahale etmek zorunda kaldım. Çok kötüydü ve esim geldiğinde oturup ağladım hıçkıra hıçkıra. Ama artık çok şükür yavaş yavaş tolere edebildiğini görüyorum. Allah hepimizin çocuklarını korusun

Kıyamam canım, cok gecmiş olsun, biz hipp kullanıyoruz kuzum, hastanede baslamıslardı genel yorumları iyi diye devam ediyorım ben , sen ne kullanıyorsun

Evet lazım annem geldi ona verdim odaya gittim uyumaya ağlamak kıyamet kucağıma alıyorum hiç birşey yapmasam bile susuyor mecbur yanıma aldım beraber uyuduk biraz

Hastanede emmeyi öğrensin diye emzik verdik. İlk gün süt gelene kadar emdi. Ama sonraki günlerde emziği unuttu. Emzige nasıl alışır tekrar?
bizimki de hastanede alışmıştı zaten ama ben ilk çocuğuma da verdim alışma da evde verecektim ikisi de kolay kabul etti ekstra hiçbir şey görmüştüm süte kendi sütünüze batırma ya da emziği ucuna delik açıp çok az miktarda süt enjekte etme gibi yöntemler belki faydalı olabilir

Meme reddi yapmasın diye biberon ve emzik hiç vermedim. Verirsem daha mı büyük dert açarım bilemiyorum
Ben en başta ikisine de alışsın diye hem meme hem biberon verdim. alıştı suanda ama belki yapısı öyleydi zaten reddetmeyecektiyse öyle de olmuş olabilir

Hastane tipi makinelerden kiralayabilirsiniz. Eller serbest olmaz ama daha güçlü çekim yapar. Bu süreçte de bol bol su içmeye devam edin. Komposto da yapabilirsiniz. Süt kanallarınızın açılması için sağım öncesi sıcak duş ya da sıcak kompres yapabilirsiniz.

Avent elektirikli kullanıyorum. Sütü güzel sağıyor. Çekişi kuvvetli.

Benim hasta olmam üzerine artık beni dinlendirin diye yardım çığlığıma Kayniş geldi bugün 2 saate yakın uyudum bebişte uyuyordu ztn o bekledi şimdi emzirdim yine yatıyor bende süt sağıyorum. Kv de yemek yapıyor cenetteyim galiba

Kızlar bebişlere ne kullanıyorsunuz gaz damlası yada probiotik olarak 3 haftalık olduk ve dünden beri beteriz.sürekli kıpkırmızı ağlıyor gaz sancısı var çok net

Kızlar bebişlere ne kullanıyorsunuz gaz damlası yada probiotik olarak 3 haftalık olduk ve dünden beri beteriz.sürekli kıpkırmızı ağlıyor gaz sancısı var çok net
Sab Simplex damla 4x8 doktor tavsiyesi ile kullanıyoruz faydası var kesinlikle. Ama ben 4 kez vermiyorum genelde 2 kez. Bide tammy krem sürüyorum alman markası skio diye bişey. Kimyonlu kremmiş. Karnına masaj ile günde iki kez. Ama kolik tuttumu hiç biri kar etmiyor inş kolik değildir sizinki.

Valla ilk güznden beri vardı canım ama şuan zirve yaptı gibi,bu bebişle herseyi yaşıyorum çok şükür uyumama sürekli aglama,memede yapışık yaşama bide gaz sancısı çıktı.oğlum da hiçbiri yoktu saat 7de uyur sabaha kadar uyanmazdı Buda öyle olacak diye gönüllü doğurdum

Biz probiyotik olarak doktorumun onayıyla kaleidon damla kullanıyoruz.Benim bebeme iyi geldi.Yediklerime dikkat ediyorum(bazı doktorlar alakası yok dese de).Doktorum ek olarak metsil gaz damlası verdi.İhtiyaç oldukça günde 4 kez 8 er damla kullanabilirsin dedi.Çok kötü olduğu anlarda veriyorum.Etkisi var mı bilmiyorum ama bugün çok sancılandı verdim sonra uyudu yarım saat sonra uykusundan uyanıp gazını çıkardı.Akşamları kimyon çayı içyiorum yemeklerime de bolca atıyorum(ben etkisinin olduğunu düşünüyorum açıkçası)
Birde karnını tam doyurmadan keyifli zamanlarında masaj yapıyorum.Keyifli anı zor bulunuyor gerçi
Birde kiraz çekirdeği kemeri kullanıyorum bence o da rahatlatıyor.
İnşallah şu kendi çıkardıkları zamana geliriz.Desteksiz olmuyor.Bu kadar şey yapmama rağmen yavruma bazen çözüm bulamadığım oluyor.Banyo yaptırıyorum rahatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…