Selam kızlar 1000.sayfadan beri mesajları okuya okuya anca yetişebildim bir hafta rahat oldu sanırım

doğumdan sonra bakamadım sizleri çok merak etmiştim ne durumdasınız diye de genelimizde durumlar benzermiş onu anladım

Bizim kız bugün 70 günlük oldu. Çok şükür ciddi bir şikayetimiz yok gazını rahat çıkarıyor üst gazını kendi çıkarmayı öğrendi. İlk günlerde biberon kullandık ve meme reddine yol açtı emzirme desteği alarak çok şükür memeye tekrar döndürebildik. Uykusu da düzenli 8 buçuk gibi gece uykusuna yatıyor 4-5 saat uyanmadan uyuyor sonra da 2-3 saatte bir uyanıyor sabah 7 de ayakta ve gündüz uykusu max 45 dk o biraz yorucu oluyor

bayramda hastalandık ikimizde o süreç çok zor geçti serum felan takıldı minicik ellerine şimdi şükür iyi ama az bi öksürüğü kaldı bende de burun geniz akıntısı kaldı. Son olarak kilo alımı da ilk ay çok iyiydi ama bu ay biraz düştü hastalanınca da 10 gündür neredeyse hiç alamadı. Buzlukta sütüm var 10-15 poşet onları nasıl verebilirim biberon aventin var ama ilk günlerde meme reddi olunca da bi korktum ondan birde nasıl ısıtmak gerekiyor