Ben hatırladığım kadarıyla yazayım:Kızlar bebeğinizin boy gelişimi nasıl acaba. Kiloyu yazıyoz da. 2 kontrollerinde 2 ayda artış nasıl
birinci ay 4800 dü 53 cm
ikinci ay 5400 56 cm
tam üç ay değildi geçtiğimiz günlerde gittik 6 kilo idi, 61 cm di. tam üç ay kontrolüne çarşamba gidicez
işte yetişemediğimden elimden kayıp gidiyor gibi hissediyorum bazen iki gündür ekstra çabalıyorum zaman yaratıp. hemen toparlandı gibi. zamanla düzene gireceğiz herakde umarım.evet görünürde hicbirsey yok kardeşine karşı da iyi ama sanırım evde ona vakit ayirmadigimizi düşünüyor. dikkat çekmek için de sınırları zorluyor okulda. oglum normalde cok iyiydi.hem davranışlarda hem derslerde ama bu ara öğretmeninden şikayet aldik cok üzüldük.anlamaya calisiyorum onu da ama hayat şartlarında hangi birine yetiselim bilmiyorum.
ataktandır muhtemelen normalden biraz olumlu yada olumsuz anlamda farklı oluyolar ve genelde olumsuz anlamda farklılık oluyor. hepsimde farklı gelişiyo belirtiler. atağı doğması beklenen tarihe göre hesaplıcaksınızKızlar merhabaaslında mart annesiydim ama 34. Haftada 11 şubatta doğdu kızım.40 haftamız 20 Mart’ta tamamlanmış oluyordu .Kızım birkaç gün öncesine kadar daha sakindi .Gece uykusu çok iyi değildi ama artık üç dört gibi uyanıp sürekli ağlıyor .Uyusa beş dakikada kalkıyor .Öncesinde aguladı bir iki defa ama bugün sürekli aguluyor .Atak haftasında olanlar nasıl geçti ?Atak haftasında mıyız doğum gününü mü yoksa doğması gereken zamanı mı almak lazım?
Yoksa doktora mı gitmeliyim ?
e devletten arama kısmına doğum yardımı diyince çıkıyor tıklayın bi sayfaya yönlendiriyor ordan başvuru yapacaksınız.Kızlar, bu çocuk desteğine başvuran var mı? 5 yasa kadar her ay 1.500 TL diye birsey vardı.. nasıl yapılıyor?