- 13 Haziran 2024
- 830
- 1.477
- 33
Ne güzel yapıyosun. Hayalimde bu vardı benimde. Çıkarım kahvemi içerim yürürüm diyordum. Aslında ben slingle gezdim ilk 3 ay. Ama taşımak kolaydı ozaman 2.100 gram geldi eve prematüre doğdu. Şimdi ağırlaştı son kaç kg bilmiyorum 5 i geçmiştir. Cumartesi doktorda öğrenicez. Kanguru için +6 ay diyor 6kg ve üzeri yazıyor. Omurga gelişimi için oturur pozisyon zararlı bide bacaklarını çok ayırıyor yüzü bana dönük olursa. Kanguru kullanımına daha küçük gibi şuan.Kanguru kullaniyorum ben kızıma, bence durur sizinki de. Benim kangurunun hem yenidogan bas kismi var hem de ayak kısmı. Biz eşimle bazen mahallede tur atıyoruz kanguru ile. İlk başta benim kiz da ne arabaya ne kanguruya geçmek istemiyordu ancak alisti sanirim. Her gün neredeyse arabayla yakın bir yerlere gidip kahva içiyorum. Gidene kadar uyuyor Cafede uyaniyor hem bir şeyler içip hem emziriyorum falan. Bu aralar kendime güvenim geldi, önceden çıkartamazdım tek başıma:) Bence birkaç kez binse alışır, yavaş yavaş.
Bebek arabasına ve pusete alışması lazım. Onu nasıl başarırız acaba. Arkadaşlarımın bebekleri hep arabada gezerken uyuyolarmış. Bizimki ağlıyor