bebeğinizi yatarak emziriyor musunuz? Ben artık o kadar yoruluyorum ki sürekli yatarak emzirmeye başladım. Benim için kolaylık oluyor. Ama bazı doktorlar zararlı falan demiş.kulak yoluna süt kaçarmış falan anlamadım kucağımda emzirsem sanki bebek dik mi oturuyor? Yine yatıyor.
Ben son 15 gündür yatarak emziriyorum.En başlarda denedim ama çocuğun ağzı yüzü kapanıyordu çok zor oluyordu.Şuan çok keyifli emiyor bende uğraşmıyorum.Kucağımda durmuyor çünkü.Atıyor kafayı sağa sola kendini ittiriyor.Başının altına çok ince bir battaniye katlarım o zaman öyle eğimli olur.
bizim de tam gaz devam ya.Birde ek gıda da önlüğü çekiyor.Her body lekeli şuan.Yepyeni bodyler ziyan oldukızlar bebeklerinizde kusma devam ediyor mu ya? ben çok sıkıldım artık kusmuk temizlemekten![]()

Oyy miniğim.Çok geçmiş olsun ikiniz içinde korkutucu olmuştur.Bende aynı durumu yaptım ynıma koyup bıraktığımın bile farkında değildim geçen hafta.Gece yrısı kaza oldu da sese kalktım yoksa sabah bende aynı durumu yaşyabilirdim.Normalde mutlaka çevreliyorum yatağı ama uyku sersemi malesef hata yapabiliyoruz.iki gündür uykuları berbat baktım atak haftasındaymışız.sürekli uyanıyo dalamadı bu saat oldu sekizde yattı. dün gece fe öyleydi ve gece boyu böyle.
bugün uykusuzluktan bayılmışım yanımda yatırmıştm beşiğinde uyumadı bi türlü.
yataktan düştü sabaho kadar ağladım ki üzütümden. uyandığını hiç duymamışım kendini kaydıra kaydıra gitmiş.
düşme sesine uyandım.