CanımmmHoşgeldinçok geçmiş olsun yavruna inş en kısa sürede düzelir artık.
Benim oğluşum henüz yabancı bilmiyor. Ama bizi tanıyor. Anne baba babanne vs. Yattığı yerde saat yönünde dönüyor. Yuvarlanma değilde kendini itekleyerek. İleri geri itiyor özellikle alt değişiminde. Ve çok salyası var. Eli hep ağzında.

Ay evet dimi aslında erkenmiş ama bu erkenden anneye güvenli bağlanma belirtisiymiş. Eşimde bile ağlıyor sanki dövmüşler gibi:) ben alınca susuyorGeçmiş olsun. Benim kiz da yabancı gördüğü zaman yani aslında bizden başka bir yabancı onu kucağına aldigi zaman çoğunlukla agliyor( yüzünü gördüğünde basliyor genelde ağlaması)
Ben geçenlerde ebebekte joie mimzy gördüm epey kullanışlı pratik bir seydi. Şimdi size göndereyim diye bakayım dedim indirime girmiş
Joie Mimzy LX Mama Sandalyesi V2 - ebebek
Joie Mimzy LX Mama Sandalyesi V2 uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Hemen bakıyorum linke canım
Ay hoş bulduk canım yaaa valla ben de özlemişimHoşgeldin canım. Özlettin kendini. Çok şükür iyisiniz. Bizler de eh işte sürünüp gidiyoruz işte![]()

Hadi yaa of çok sıkıntılı ben de diyet yaptım biliyorumGeçmiş olsun. Bende süt ve yumurta ürünleri yiyemiyorum. Damla kullanıyor musunuz relaktaz kullanıyoruz biz. Ben çok sakin yerlere gidiyorum yabancı görmedi sayılır![]()

Hanımlar selam, mama sandalyesi alacak olanlar e bebekte hepsi pay ile olan ödemelere %20 indirim var. Ben uzun araştırmalar sonucunda chicco polly 2 smart aldım.
Chicco Polly 2 Start Mama Sandalyesi - ebebek
Chicco Polly 2 Start Mama Sandalyesi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com

Kanguru için neden küçük canım ben yeni dıgandan beri kullanıyorum acaba sendeki kangırı özelliği mi öyleÇok sessizleşti bu grup
Herkes bebişlerin atakları ile uğraşıyor sanırsam. Çok güzel ama çokta zor. Bazen hergünüm diğerinin tekrarı gibi oluyor. 7/24 evde bebekle. Dışarıda çıkamıyorum. Bebek arabasında durmuyor. Sling ile çok terliyoruz artık bide ağırlaştı. Kanguru için henüz küçük.
eşim bebek arabasını keşke ucuz bişey alsaydık. Maxicosi aldık içinde durmuyor boş arabayı ittiriyoruz her çıkışımızda diyor
Bunalıma girip çıkıyorum arada geliyolar. Ben doğum iznimi hiç böyle hayal etmemiştim.![]()
:) hayalle hayatlar dimi aslında herkes öyle