Okuduklarıma inanamıyorumEvet ailemin haberi var ve getirmeyeceksen biz gelip alıcaz dedi onu da kabul etmiyor geri dönerken onun keyfine göre dönmem diye. Abim var o yeni duydu olayları baya sinirlendi salaklık bende herkese her şeyi anlatmadım o kadar kötü bir lohusalık geçirdim ki ne yapmam gerektiğini bilemedim kayınvalidem bana bunları rahatlıkla yaparken sesimi çıkaramadım ki susacak biri değilim ve eşim aynı şekilde ağzı bildiğin bağlanmış gibi asla annesine ağzını açamadı sadece annesi değil babası ve kardeşleri de gelmişti benimle kavga etmeye ki benim tek suçum lohusalık döneminde eşimle tartışırken kes sesini artık demişim hiçbirine hakkımı helal etmiyorum eşime de o kadar çok ağladım ki zaten sütüm azdı iyice gitti artık bebekler de emmiyor nerdeyse hiç yok defalarca sana ihtiyacı yok bu çocukların sütün bile yok sensiz de bakarız bile dediler asla helal etmiyorum hakkımı

Çok yorum yapamıyorum çünkü sizi üzmek istemiyorum inşallah biran önce huzurlu ve mutlu bir ailede büyütürsünüz evlatlarınızı