Ay inşallah bende dört gözle bekliyorum 4. Ayda belki biter dye.Benim oğlumda çok gazlı.Kafasını sağa sola çeviriyor hızlı hızlı aynen ya ama uyuyor gözler kapalı. Ayaklarını çekiyor karnına ıkınma gibi. özellikle gecenin geç saatlerinde başlıyor. 3-5 civarı. O gazdan oluyor işte. Uyuduğu uykudanda verim alamıyordur bence kıyamam. bizde sab simplex damla kullanıyoruz. Ama mucize yaratmıyor sonuçta. Çocuk sancı çekiyor yazık. Bi pırt yaparken bile bazen ağlıyor. inşallah 6 aydan sonra rahatlar diyor doktoru. Hatta 4. Aysan sonra bile azalma başlar dedi.
inşallah
Ben bir muhasebemle görüşeym o zaman hâla yatmadı bütün para.bizim de benzer şeyler yaşanıyordu geçen hafta ama şu an braz daha iyi. geçen hafta ağlamak için bahane arıyo gibiydi bir dönem gibi geçiyor.
ben aldım yattı raporum 4 mayısta bitti birkaç gün sonra yattı para.
Gaz sancısı çekiyor öu peki gün içindeYa benim bebeğimde dediğiniz gibi gece saat 4, 5 gibi kalkıp başını iki tarafına sert sert çevirip duruyor uyanmıyor da huzursuz olduğu çok belli. Bazen duruyor uykuya daldı sanıyorum sonra tekrar başlıyor akşam 9.30 da uyuyor 4 5 e kadar bir problem yok mışıl mışıl sonrasında dediğiniz gibi sabah 6.30 7 gibi ben konuşa konuşa uyandırmaya çalışıyorum. Şu bir kaç gecedir bıraktı gibi ama