• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ya aynı vallahi kollarım sırtım daha tutmuyor gündüz 30 dk uyanıyor bidaha alkucağına uyut salla niye yaptığını anlamıyorum bi çare arıyorum kırk şey denedim olmuyor vallahi gündüz uyumadığı için huzursuzluk had safhada bi düzen olmadığı için uykuda yemek öğünlerinide düzene sokamıyorum neyi be zaman yedirdim belli değil acaba düzeleceklermi Allah yardımcımız olsun 😂
Bende kamburlastim artık omuzlarım sırtım odun gibi ☺️ Bazen eşime diyorum masaj yapiver ama tabi bir faydası olmuyor pek. Bizim kız 8 aylik sanırım uyku gerilemesi başladı gündüzleri 2.5-3 saat uyanık kalırdı sonra uykusu gelirdi hemen. Dün 4 5 saat uyanık kaldı bugün de öyle uyandı 4 saat filan geçti öyle uyudu. Napalim illaki bugünlerde geçecek ☺️

Oğlumun gece ateşi hep yüksekti 38 i gördük sonrasında da yine 38 e yakın seyretti. 6 saat ara ile calpol verdim. Eşim de hastaydı 3 gündür. Şimdi hastaneye gitti meğer covid olmuş 😩
Oğlumun durumu inşallah aşı ile ilgilidir. Çocuğa bulaşmamıştır inş 🙏🏻
Çok geçmiş olsun. Bebisler hasta olmasın ya. İnşallah bebise geçmemiştir 🙏

KKK (Kızamık, Kabakulak, Kızamıkçık) aşısı sonrası ateş ve huzursuzluk genellikle aşıdan 5–12 gün sonra ortaya çıkar ve 1–3 gün sürebilir.

Dün tam 6. Gündü akşam üstü ateş çıkmaya başladı. Ben aşıdan olduğunu düşünüyorum. Size de çok geçmiş olsun. Çok huzursuz hep kucakta uyumak isityor. Gözler kapanıyor hemen. Uyanınca da ağlıyor çok mızmız. 😞 sabah kahvaltısın da mamasını yedi. Meme emiyor. Arada su veriyorum. İştahı kötü değil ama şurubu çok zor içiriyorum yarısı dökülüyor 😩 enjektör ile vericem bidahakine.
İnş aşıdandır ya. İnanın çocuğu hastayken Dünyası kararıyor sanki. Bizimki de ilacı döküyor geri çıkarıyor 🤦‍♀️neyseki iştahı yerindeymiş yavrucağın 🙏bizde iştah da gitti ama allahtan emiyorlar

İnş aşıdandır ya. İnanın çocuğu hastayken Dünyası kararıyor sanki. Bizimki de ilacı döküyor geri çıkarıyor 🤦‍♀️neyseki iştahı yerindeymiş yavrucağın 🙏bizde iştah da gitti ama allahtan emiyorlar
Valla önlem amaçlı az önce bi ölçek verdik gece yükselecek gibi görünüyordu. Yani şurubu baya anam babam usulü verdik 😆 bi kişi ellerinden bi kişi yanaklarından tuttu üçüncü kişi enjektörle ağzına dayadık 😅 yavrum kıyamam normalde böyle yapmaz aslında bugün bana burnunu da temizletmedi. altını değişirken bile kıyameti kopardı hiç elletmek istemiyor kendini. Bu gece inşallah rahat uyur. Tabii bende 😌
Ve bol bol emziriyorum 🙏🏻

Back
X