• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    126
Geçmiş olsun. Şimdi nasil. Geldi mi üst üste geliyor hastalıklar ama ihmal etmeyin bir doktora gösterin yine. Başka bir şeyi çıkmazsa distendir heralde.
Burun akıntısı ve hafif öksürük var.Açıkçası doktorumuzdan memnun değilim.Kaçıncı doktor değiştirişim bilmiyorum.Ya ilaç verip yolluyolar ya da testlerde birşey çıkmayınca yok yani.Sonuçları göstermeye gittim.Nöbetçi doktor baktığı için ertesi gün biri bile bakmadı sonuca o kadar rica minnet.Çocukla perişan oldum hstanede tek başıma.Diş için en son doktor yni 1 hafta önce baktı daha diş falan yok dedi.
37.2 ateş değil bence. Allerji olabilir mi?

Benim çocuğum maşallah diyeyim ne versem yiyor. İlk başta meyve hariç burun kıvırıyordu biz şöyle yaptık: mesela buharda haşlanmış bezelye, veriyorum yemiyor. Biz babasıyla sofraya oturup yemeye başlıyoruz ve asla başka alternatif sunmuyoruz. Bir süre sonra beni çekiştirip masaya vuruyor ver diye. Diyelim ki yine yemedi tamam kızım acıkınca yersin diyorum. Gerekirse aç yatıyor. Ertesi günü menüde yine bezelye vaaaar 😅 böyle böyle her şeyi yedi valla. Bir de çocuğu zorlarsan ters tepiyor. Anneannesine gittiğimizde 1 hafta ağzını açmadı, çünkü annem çocuk kafa çevirse de zorla vermeye çalışıyor. Bir de ağzını falan silmiyorum yemek yerken. Elinden de almıyorum. Döke saça yiyor. Böyle balık da yedi buharda enginar da yedi.
Aynen ateş değildi öyle seyretti bitti sonra.Öksürük ve burun akıntısı var şuan.

Ne zaman iştahla yiyecek bu çocuklar :( sabah akşam tarhana versem yer diğer her şey şebeklikle ancak veriyoruz
Bence her çocuğun fıtratı gerçekten farklı.Dönemsel de değişiyor.Bizim ki şu son 2-3 haftaya kadar ne versem yerdi.Herşeyi sever eliyle ağzına götürürdü.Sonra hastalık falan derken iştah gitti.Şuan herşeyi tükürüyor.Püskürtmeyi de öğrendi heryeri batırıyor.Önüne koyduğumu artık mıncıklıyor veya direkt yere atıyor.Geçici bir dönem olduğunu biliyorum ve zorlamıyorum açıkçası.zaten 3 ana 1 ara yapıyoruz biz elbet hepsinden minik minikte yese yeter diye düşünüyorum.İnstagram da görüyorum tabak full dolu onu benim önüme koysanız ben yiyememm bitiremem yani.Yiyen var ama 😅
Bir de bence her çocuğun ek gıdadan soğuduğu bir dönem var.En başta ilgisi çok olanın sonradan bence azalıyor.Bizde o döneme girdik bence hastalıkta tuzu biberi oldu.

Back
X