• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

merhaba arkadaşlar . Benimde transfer gününü saymazsak bugün 5.gün . Dondurulmuş 5.gün embriyo transferi yapıldı.
Dün ve bugün test yaptım dayanamadım böyle çıktı . Yorumlarınızı bekliyorum. 🌸
Biliyorum erken yaptım ama dayanamadım . Çizgiler 5dk içinde çıktı . Sizce varmı . Yorumlarınızı bekliyorum. Allah hepimizin kucağını dolu eylesin 😇
IMG_6645.webp

merhaba arkadaşlar . Benimde transfer gününü saymazsak bugün 5.gün . Dondurulmuş 5.gün embriyo transferi yapıldı.
Biliyorum erken yaptım ama dayanamadım . Çizgiler 5dk içinde çıktı . Sizce varmı . Yorumlarınızı bekliyorum. Allah hepimizin kucağını dolu eylesin 😇Eki Görüntüle 3548389
Vaaar vaaaar maşallah 🥹

Biliyorum erken yaptım ama dayanamadım . Çizgiler 5dk içinde çıktı . Sizce varmı . Yorumlarınızı bekliyorum. Allah hepimizin kucağını dolu eylesin 😇Eki Görüntüle 3548389
Çatlatma iğnesi yapılmış mıydı size? Yapılmadıysa belli ki erkenden annesini sevindiren minnoş geliyor 🙏🏻🥰

Aynı gün transfer olmuşuz.bana var gibi geldi belirtiniz oluyor mu ilk transferiniz mi

Aynı gün transfer olmuşuz.bana var gibi geldi belirtiniz oluyor mu ilk transferiniz mi
Arkadaşım benim 2. Transferim . Ilkide tutmuşdu düşük oldu . Bu 2.tedavim. Hiçbir belirtim yok . Daha doğrusu belirtiye yormuyorum. Çok fazla ilaç kullanıyorum . İnşallah sende en kısa zamanda pozitifi görürsün 😇😊

Arkadaşım benim 2. Transferim . Ilkide tutmuşdu düşük oldu . Bu 2.tedavim. Hiçbir belirtim yok . Daha doğrusu belirtiye yormuyorum. Çok fazla ilaç kullanıyorum . İnşallah sende en kısa zamanda pozitifi görürsün 😇😊
Benm de 2.tedavim ilki kimyasal oldu onada ara ara kramplarım oluyordu bunda bir şey yok amin insallah

Back
X