2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    233
Sezeryan yerimin acısından dolayı hep geri yaslanarak emziriyorum zaten. Bazıları sırtüstü yatarak emzirin demiş başka konu başlıklarında. Onu başarabileceğimi sanmıyorum burnu falan kapanır allah korusun 🤦🏼‍♀️ biraz daha yatar pozisyona geçmeye deneyeyim başarabilirsem
Yan yatarak emzimeyi denedin mi ?
Kızlar bu egzama mı. Kızımın iki kaşının arasında çıktı. Bazen pütürlü oluyor kuru gibi. Bebe yağı sürüyorum yumuşuyor.
Bu konak canım. Oğlumda da var. Başında saçında yok, bu şekilde kaslarının baş kısmında var. Zeytinyağı ile yumuşatıyorum siliyorum ben de.

Sezeryan yerimin acısından dolayı hep geri yaslanarak emziriyorum zaten. Bazıları sırtüstü yatarak emzirin demiş başka konu başlıklarında. Onu başarabileceğimi sanmıyorum burnu falan kapanır allah korusun 🤦🏼‍♀️ biraz daha yatar pozisyona geçmeye deneyeyim başarabilirsem
Yan yatarak emzimeyi denedin mi ?
IMG_0782.webp

Kızlar bu egzama mı. Kızımın iki kaşının arasında çıktı. Bazen pütürlü oluyor kuru gibi. Bebe yağı sürüyorum yumuşuyor.
Bu konak canım. Oğlumda da var. Başında saçında yok, bu şekilde kaslarının baş kısmında oluyor. Zeytinyağı ile yumuşatıyorum siliyorum ben de.

İnananın anlayabilmiş değilim süt konusunu. E bebekteki malt içeceklerden içtim, humana çayı içtim, bol su içtim ama bir fark yoktu. 4-5 gün kullanmadım sütüm arttı. Ama sanırım anca etkisini gösterdi içtiklerim. Ben anlık etkisi olur sanıyordum, meğersem sonradan faydası oluyormuş. Faydası olmuyor deyip bırakmayın, malt içecek alın ve humana çayı alın, hurma yiyin. Bir de bol su için. Bol sütlü günler diliyorum 🥰
Saol canım deneyeyim bakalım şuan meme reddi de yaşıyoruz sadece gece alıyor onunda etkisi sanırım iyice azaldi

Back
X