- 22 Mayıs 2022
- 545
- 1.541
- 63
- 27
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #30.641
Deme deme atak demeAtak bacım atak. Bu ay böyleyiz. Sonrası uzun deliksiz uykular güzellikler inş![]()
Bizim eve gelip de ilk çişini yaptığında çok ağlamıştı sargı bezi çıktı o çıktıktan sonra biraz azalttı ağlamayı sadece yapılan gün ağladı onun haricinde pek çişe ağlamadı hatta gece de hiç sünnet olmamış gibi normal uyudu uyandı ben ne calpol ne fitil verdikleri ilaçları da vermedim açıkcası krem hariç bişey kullanmıyorum. 1 hafta bardak koy dediler şuan 5. Günümüz hala bardakla duruyor artık çiş değse de tepki vermiyorKızlar bizde bugün sünnetimizi olduk Dr bizide aldı içeri içim gitti işlem olurken ilk iğne yapılırken çok ağladı ama sünnet yapılırken hiç sesi çıkmadı zaten aç götürdüm orda biberon verdim çok güzel yedi ve sürekli Dr bakıp durdu eve geldik uyuşukluk geçti ilk çiş yaptı baya ağladı yavrum yüzü gözü kıpkırmızı oldu colpol verdim ağlaya ağlaya uyudu sünnet yapan arkadaşlar her ciste böyle kaç gün ağrısı olur acaba Dr bugün çok ağlar dedi ama böyle bir ağlama yok ilk defa bu kadar çok ağladı yavrum bende panik oldum şuan uyuyor uyanınca ne yapacaz bilmiyorum