2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Bende park beşik düşünmeye başladım

Ayva canım

Kızlar merhaba ben 18. Haftadayim bazen bebek harektlerini hissediyorum ama çok aşağıda kasikta hissedenler siz nerede hisediyorsunuz normalmi bilemedim
Benim değişken ama bazen o kadar aşağıda hissediyorum ki resmen vajinanın az üstü. Yön olarak daha çok sol tarafta. Birkaç gündür göbek deliğinin 2-3 parmak altında yine solumdan vuruyor.

Kızlar merhaba ben 18. Haftadayim bazen bebek harektlerini hissediyorum ama çok aşağıda kasikta hissedenler siz nerede hisediyorsunuz normalmi bilemedim
Bazen aşağıda bazen göbek deliğine yakın genelde sağ da çok nadir sol da değişiyor. Sürekli hareket yok zaten pıt pıt oluyor. En son eşimde hissetti elini koydu karnıma şükür o da oldu artık dışardan da hissediliyor ama keyfine bağlı küçük beyin :)

Aynısı ben eşimin saç tıraş makinesi bile işlemiyor nasıl bir güçle çıkıyorlarsa fırça gibi bi permatik gibi erkek jiletleri etki ediyor epilatör kullanıyordum normalde asla kullanamıyorum aşırı acıtıyor. Şimdilik yalap şap idare ediyozda daha da büyüyünce bu göbüş ne yapıcaz

Bugün tetanoz aşısı oldum kolum çok hafif ağrıyor ama baş ağrısı oldu bir uyumuşum ki gece uyuyamadığım uykuyu aldım heralde bu gece de uykular haram oldu
Geçmiş olsun. Günlerin acısı çıktı desene
ayrıntılıya giren var mı kızlar
26sına aldım randevuyu.
Ben Tıraş makinesine hamileyken başlamıştım. Gebelikte en büyük kolaylık. Hala alt kısımları onunla hallediyorum.

Kız bebeklerde kıllar tüyler güçlenir hızlı uzarmış derler. Ne kadar doğru bilmiyorum. Benim belki 15 senedir kronik saç dökülmem var. Kızıma hamileyken saçlarım hiç dökülmemişti. hızlı uzamıştı. Doğumdan bir süre sonrasına kadar o etki devam etmişti.

Şimdi hamile kalınca o bakımdan sevinmiştim ama bu sefer erkek old için mi artık bilmiyorum. Hamileliğin hiç etkisi olmadı. Aynı şekilde dökülmeye devam.

Evet yaaa çıktı ama gece de çıkacak

Kızına hamileyken multi vit falan kullandın mı peki çünkü bu kullandığımız vitaminler de baya etki ediyor benim aşırı ama aşırı uzadı saçlarım. Dökülmüyorda hatta normalde Hamile değilken baya saç dökülmesi yaşardım şu an çok iyi.

Güzel soru. O zaman da kullanmadım diye hatırlıyorum.

şimdi siteden arattım. İhtiyaca yönelik folik asit, demir, magnezyum gibi dönemsel tek tek kullanmışım.

Selam kızlar benim doktorum 15. Hafta da detaylı ultrason yaptırdı o haftalarda yapanlar oldu mu
O yapılanın 2li tarama zamanı bakılan ultrason old düşünüyorum. Burun kemiği, ense kalınlığı gibi şeylere bakılıyor.

Detaylı genelde 19-22. haftalar arası yapılıyor. Bebeğin kalp, beyin, böbrek gibi hayati organlarının gelişmiş olması gerek.

Eklentiler

• IMG_4581.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…