- 29 Nisan 2024
- 246
- 1.093
- 33
- 26
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #13.581
Eğer kendim yapmaya uğraşamam ve almaya da imkanım var dersen hazır birçok model var ama fiyatlar çok uçuk maalesef. Yapabilirim dersen hem daha ucuza gelir hem de bebeğin için de çok anlamlı olabilir diye düşünüyorum. Bi ara kendim bu tür hediyelik şatışı yapıyordum elimde biraz malzeme vardı onlar değerlensin diye kendim yapmaya başladım birşeyler.Bebek hediyeliği ne düşünüyorsunuz kızlar ya benim kafam karısık mum kolonya fln olabilir kendi yapmak mı sipariş etmek mi güzel model bilenler linklesin![]()
Bebek şeklinde silikon yapıda taş tozu dökmek için kalıplar var. Taş tozu kalıbı yazarsan bulabilirsin. Taş tozundan bebekler döküp boyuyorum. Taş tozu da trendyolda vs her yerde kolayca bulunuyor. Arkasına mıknatıs takıp magnet yapacağım. Bikaç güne bir örnek fotoğrafı eklerim buraya da yapmak isteyen olursa diye.
Ek olarak bebek görmeye gelenleri toplu ağırlamak amacıyla bebiş doğduktan sonra 1 aylıkken mevlüt yapmayı planlıyorum. Onun için de asetat kapaklı minik kutular aldım. İçine kendi döktüğüm gül şeklinde mum, taş tozundan magnet ve yine kendi yaptığım incili yıldız şeklinde anahtarlık koyup onu dağıtacağım.
Amacım hem elimdekiler değerlensin hem de kızım için anlamlı uğraşılmış bir hediye olsun

Hoşuma giden birkaç modeli örnek olsun diye ekleyeyim bir bakın.