2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
İyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim dünyada çektiği sıkıntının cefanın kefaretini cennet ile nasiplendirsin. Rabbim sana da sabırlar versin. 🥺

Yani gazlı içecekler içmiyorum salçalı yemekler hafif yapıyorum kızartma türü çok nadir yaparım domates yiyorum ondan kaynaklı olur mu bilmiyorum birde yemeklerde biraz baharat kullanıyorum oda etki eder mi mide yanmasına emin değilim
Ancak müsayt olabildim canım
Baharatlı
Acı
Ekşi
Yemeye dikkat et demişti doktorum

İyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Canımmmmm sabır diliyorum en içten dileklerim ile . Rabbim dayanma gücü versin tel tesellimiz bir hayat daha var kavuşacağız inş mekanı cennet olsun 🤲

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizede sabırlar versin

Canım benim basın sağolsun Allah rahmet eylesin. Melek annenin mekanı cennet olsun inşallah 🤲 Rabbim acılarını dindirdi. Sana ve ailene sabırlar diliyorum. Tüm kalbimle sarılıyorum sana.
Amin amin canım bacım güzel dileklerin için kalbin kadar güzel haberler alırsın inşallah sende cuma günü rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin Mümkünse huysuz ve akılsız kocaları da islah etsin nediyim ki
Senin kalbin güzel bacım benim.. inşallah hepimiz güzel haberler alalım 🤲 amin inşallah canım benim.
Ben diğer gruplara da çaktırmadan bakıp geliyorum da Haziran grubunda geçen hafta 31-32de sanırım doğuran varmış kızlar, sizlerde hazır bekleyin ne olur ne olmaz, ben yarın bı kontrol daha yapicam, inşallah vakti saatini bekleriz ama tedbirli olmakta fayda var ya, vaziyet alın 😂
Daha yarım saat önce eşimle konuştuk alınacakları. Bu ay hastane çantasına ne konulacaksa özellikle alalım hazırlayayım bu miniğin ne zaman gelecegi belli olmaz dedim. Ben zaten temmuzu bulmasını beklemiyorum ama dur bakalim artık Allah bilir 😊

Ben diğer gruplara da çaktırmadan bakıp geliyorum da Haziran grubunda geçen hafta 31-32de sanırım doğuran varmış kızlar, sizlerde hazır bekleyin ne olur ne olmaz, ben yarın bı kontrol daha yapicam, inşallah vakti saatini bekleriz ama tedbirli olmakta fayda var ya, vaziyet alın 😂
Heehhehe bende haziran grubuna bakıyorum benim gibi plesenta sorunu yaşayanlar var

Daha yarım saat önce eşimle konuştuk alınacakları. Bu ay hastane çantasına ne konulacaksa özellikle alalım hazırlayayım bu miniğin ne zaman gelecegi belli olmaz dedim. Ben zaten temmuzu bulmasını beklemiyorum ama dur bakalim artık Allah bilir 😊
Hayırlısı olsun inşallah, vaktini beklesinler ya yaramazlgin hiç sırası değil 🤦🏻‍♀️😂
Heehhehe bende haziran grubuna bakıyorum benim gibi plesenta sorunu yaşayanlar var

Bende arada bı göz atıp geliyorum neler dönüyor, unuttuğum birşey kalmasın diye 😂

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🥺 Rabbim geride kalanlara sabırlar versin inşallah 🤲

Ah ya…
Canım benim başın sağ olsun Rabbim anneciğine rahmet eylesin, çok zor Rabbim sabrını versin
Kelimelerim yetersiz inan..

İdrar enfeksiyonu olan arkadaşlar kesin çözümü bulan var mı? İlaç kullanmak istemiyorum zaten yeterince ilaç kullanıyoruz daha farklı çözümü olan var mı
Dut kaynatmak iyi geliyor canım
Ben karnıbahar ı haşladıktan sonra suyunu içtim oda iyi gelmişti bol su ve ayaklarını sıcak tut
Ama doktoruna danış istersen kullanmadan önce

Ah canım kuzum kaç gündür aklımdaydın demek bundanmış. Rabbim mekanını cennet eylesin çok üzüldüm. Sana ailene bol bol sabır, dayanma gücü versin 😔😔 seni öyle yürekten kucaklıyorum ki. Acını paylaşıyorum emin olabilirsin. Tüm dualarım seninle ve güzel anneciğinle 😔

İdrar enfeksiyonu olan arkadaşlar kesin çözümü bulan var mı? İlaç kullanmak istemiyorum zaten yeterince ilaç kullanıyoruz daha farklı çözümü olan var mı
Artık riskli haftalara girmeye başladık bu haftalarda olan idrar yoku enfeksiyonu erken doğuma yol açıyor. Doğum sonrası bebekte enfeksiyon da olabiliyor. Ben kendim de sağlıkçıyım. Valla bugün hemen başladım antibiyotik kullanmaya

Başın sağolsun kardeşim Allah rahmet eylesin çok üzücü hiç tarifi yok o acının rabbim sabır versin sana inşallah

Eğer bulabilirsen kızılcık canım kaynatıp içiyorsun çok iyi geliyor ben kendime normal şartlarda gebelikten önce hep öyle yapardım çok faydasını gördüm deneyen çok arkadaşımda aynı şekilde ilaçsız atlattı ama hamileyken denemedim birde hergün c vitamini tableti suya atılan oda çok faydalı

Başın sağ olsun mekanı cennet olsun zaten aşırı duygusalız senin için ne kadar zor olduğunu düşünemiyorum Allah yardımcın olsun ve sabır versin sana. En azından bir evlat gelecek sağlıkla sıhhatle inşallah. Hiçbir şey annenin yerini tutmaz ama yeni bir can, bir teselli olacak. Allah evladından yüzünü güldürsün 🙏🏻

Başınız sağolsun. Allah sabır versin 🙏

Rabbim acını hafifletsin, gönlünü ferahlatsin, anneciğinin mekanı cennet olsun, rabbim rahmet etsin 😔

Ah canım benim 😔
“İnna lillahi ve inna ileyhi raciun”

Başın sağolsun. 😔 Rabbim sabrını artırsın 🤲🏼

Hastane süreçlerinde çektiği zahmetler günahlarına kerafet olsun. Cennetin âli makamları mekanı olsun 🤲🏼 😔

Ölüm anneciğin için bir rahmet vesilesi olmuştur. Öyle inanıyorum. 🤲🏼 Ağrıları acıları dindi. Sükunete, rahata erdi Allahın izniyle.

Sanırım ölüm, ondan çok kalanlara zor. Rabbim sabr-ı Cemil nasip etsin. Tekrar başınız sağolsun. Birer Fatiha okuyalım kızlar 😔

Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun. Allah sizlere uzun sağlıklı bir hayat versin.

Ah çok üzüldüm kuzum 😔 başınız sağolsun, yattığı yer incitmesin anneciğini 💐

Bu mesajı görünce içime büyük bir acı oturdu, çok derinden hissettim ve acını paylaşıyorum. Sana sabırların en büyüğünü diliyorum Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin. Ne şanslısın ki son anına kadar birlikteymişsiniz. Allah'ım hep senin yanında olsun küçük mucizeniz evinize şifa olsun inşallah.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, sizlere sabır versin🤲🏻😔

Acını yürekten hissettiğimi bilmeni istiyorum. Rabbim acılarına son verdi, çektiği tüm sıkıntılar da kefareti olsun inşallah 🙏🏼

Anneciğin melek oldu. Allah'ım sana ve geride kalanlarına sabır versin. İnan çok üzüldüm. Anne kaybı çok zor.

Ben bir haftadır mecbur kalmadıkça konuşmuyorum çok tripliyim kendisine 😀

Çok teşekkür ederim canım ♡

Aman şekerim geçmiş olsun sana da. ben de antibiyotik alıyorum, kasık ağrım yeni geçti.

Başınız sağolsun canım benim, allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun, sizlere sabır versin..
Annenin acısı dindi, allah evlatlarınla birlikte size sağlıklı uzun güzel bir ömür nasip etsin ♡

Çok üzüldüm, başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin, sizlere sabır versin 🙏🏼

Başın sağolsun canım … Rabbim rahmet eylesin cennetinde en güzel yerlerde merhamet eylesin inşallah anneciğine , sizlere de bol bol sabırlar versin ..🌸🌸💐

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin 🤲🏻🤲🏻
Anneciğinizin mekanı cennet olsun inşallah sizlerede bol sabır diliyorum…

Mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim dünyada çektiği sıkıntının cefanın kefaretini cennet ile nasiplendirsin. Rabbim sana da sabırlar versin. 🥺

Canımmmmm sabır diliyorum en içten dileklerim ile . Rabbim dayanma gücü versin tel tesellimiz bir hayat daha var kavuşacağız inş mekanı cennet olsun 🤲

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizede sabırlar versin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🥺 Rabbim geride kalanlara sabırlar versin inşallah 🤲

Ah ya…
Canım benim başın sağ olsun Rabbim anneciğine rahmet eylesin, çok zor Rabbim sabrını versin
Kelimelerim yetersiz inan..

Ah canım kuzum kaç gündür aklımdaydın demek bundanmış. Rabbim mekanını cennet eylesin çok üzüldüm. Sana ailene bol bol sabır, dayanma gücü versin 😔😔 seni öyle yürekten kucaklıyorum ki. Acını paylaşıyorum emin olabilirsin. Tüm dualarım seninle ve güzel anneciğinle 😔

Başın sağolsun kardeşim Allah rahmet eylesin çok üzücü hiç tarifi yok o acının rabbim sabır versin sana inşallah

Başın sağ olsun mekanı cennet olsun zaten aşırı duygusalız senin için ne kadar zor olduğunu düşünemiyorum Allah yardımcın olsun ve sabır versin sana. En azından bir evlat gelecek sağlıkla sıhhatle inşallah. Hiçbir şey annenin yerini tutmaz ama yeni bir can, bir teselli olacak. Allah evladından yüzünü güldürsün 🙏🏻

Kızlar çok teşekkür ederim 🙏🏻 tum güzel dualarınıza amin ✨

Eldorin Eldorin canım benim basın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin bende geçen yıl babami kanser illetinden kaybettim çektiği acıları yakinen gördüm son ana kadar yanındaydım bende ne kadar acı çektiğini tahmin bile edemiyorum rabbim acilarini öbür dünyada kefaret eylesin yattığı yer nur olsun sana sabırlar diliyorum ❤️

20 25 dk sonra tansiyonun değişmiş olabilir canım aletten alete çok farkediyor tansiyon en garanti yolu eski usül pompalı gibi olanlar vardı ya onlarla bakmak , lökosit idrar yolu enfeksiyonunda artabilir bende de son tahlilde çıktı
Hastanede eski usul ölçümü yaptı bendeki otomatik olan enfeksiyon tansiyon cikarirmi bilemedim neden çıktığını anlamadım 🤷
Geçmiş olsun canım bende çok sık idrar yolu enfeksiyonu oldu gebelikte, endişe etme en çok antibiyotik tek doz şase veriyor.

Aaa ben de ne zaman sırt üstü yatsam belim kilitleniyor hareket edemiyorum 👀 en rahat sola yatmak, sağa yatınca vuruyor sürekli

Demir düşük sanırım hgb az, idrar yolu enfeksiyonu var, ph 3,8 olan intim yikama jeli kullanın ben sebamed kullanıyorum . Geçmiş olsun
Sağol canım hiç ilaç yazmadı bana sanırım gerek duymadı

Artık riskli haftalara girmeye başladık bu haftalarda olan idrar yoku enfeksiyonu erken doğuma yol açıyor. Doğum sonrası bebekte enfeksiyon da olabiliyor. Ben kendim de sağlıkçıyım. Valla bugün hemen başladım antibiyotik kullanmaya
Bana antibiyotik de vermediler üromisin diye tek kullanımlık bir toz yazmışlar şeker içeriği çok yüksek olduğu için kullanmadım. Kadın doğumcumu yarın göreceğim hemen antibiyotik isterim , teşekkür ederim bilgilendirmeniz için korktum valla 🙏☺️

Back
X