- 17 Kasım 2023
- 586
- 798
- 23
- 36
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #5.981
İs

İshal olunca bol sivi almak gerekiyor, ihmal etme, sulu meyveler ye, bı de haşlanmış patates iyi geliyor diye biliyorum...kızlar günaydın bende bi kac gündür ishal olmuşum bi agrım sızım yok ama muz yıyıyorum gecmedi başına gelen varmı gecmesi için başka ne yapabilirim

isim bulursak paylaşalım birbirimizle
 isim bulursak paylaşalım birbirimizle  

evet oğlan olacaksa isim lazım hiç isim yok aklımızda
 evet oğlan olacaksa isim lazım hiç isim yok aklımızda 

Misal bi dönem Ada ismi çok vardı. Çocuğunuzun sınıfında görürsünüz. Bir sürü Tuana , Eymen, Yağız, Eylül olur.
 Misal bi dönem Ada ismi çok vardı. Çocuğunuzun sınıfında görürsünüz. Bir sürü Tuana , Eymen, Yağız, Eylül olur. Mevzu isim değil, herkesin o dönem doğan her çocuğa aynı ismi vermesi.
 Mevzu isim değil, herkesin o dönem doğan her çocuğa aynı ismi vermesi.

bakalım biz ne koyacağız büyük konusmak gibi olmasın da bizimki de bakalım ne olur.
 bakalım biz ne koyacağız büyük konusmak gibi olmasın da bizimki de bakalım ne olur. 

gerci gec olsunda sonu guzel olsun onemli olan o. Ama insan heyecandan duramiyor iste
 gerci gec olsunda sonu guzel olsun onemli olan o. Ama insan heyecandan duramiyor iste 
 Bi akıl verin rahatlatın beni kurban olduklarım.
 Bi akıl verin rahatlatın beni kurban olduklarım.   

doktoru bulsan randevu almak zor valla ikili test yaptıracağım hala bulamadım doğru doktoru
 doktoru bulsan randevu almak zor valla ikili test yaptıracağım hala bulamadım doğru doktoru