• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Kızlar adetim bitiyor sonrasında akıntılarım hep kahverengiye yakın sarı yaa bu nedrn olur doğum sonrası hep bu şekilde, bir parça kalmıştı rahimde adetle küçüldü iyice ama dr 1-2 adetle tamamen atılacak dedi o mu yapıyor hormonlar mı bu şekilde yaşayan oldu mu

Bişeymsorabilir miyim gece 2 ye kadar napıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz 🤦🏼‍♀️
Özcan Deniz İstanbul’dan lady peacock lady peacock için söylüyor.

Geçmiyor günler yar yar yar
Geçmiyor günler
Ya sesini duyur bana
Ya haber gönder… “ :KK75:

Biraz emme, biraz kucakta gezme, biraz şarkı, biraz oyun.. Bazen soyuyorum. Çıplak durmak hoşuna gidiyor. Egzersizlerini öyle yapıyoruz. Sonra döngü başa sarıyor yine emme, gaz çıkarma, bez değişme.. Böyle böyle saatleri dolduruyoruz.

Kizlar bebegi 5 aylik olup hala donmeyen hatta dötünü kaldirip ugrasmayan var mi? :)
Biz bir hafta sonra 5 aylık olacağız yeni yeni dönmeye başladı. 3 aylıkken 2 3 kez dönmüştü ama sonra dönmedi. Üzülüp duruyordum niye dönmüyor diye. Ona halının üzerinde yer yaptım. Oyun halısını falan da yere indirdim. Dönmeye başladı. Yumuşak zeminde dönmüyormuş hanımefendi sert zemin olması gerekiyormuş dönmesi için. Mesela bugün mutfak halısının üzerine küçük bir müslin örtü attım kızımı da üzerine koydum 4 kez yüzüstü döndü.

Bizim gecikmemizin nedeni tummytime i çok az yapmamızdı. Hep ağlıyordu bir türlü sevdiremedim. Hareketli oyuncaklardan vs de aldım ilgisini çekmedi.
Bebeğin şu an kaç aylık
Bir hafta sonra 5 aylık olacak.

Özcan Deniz İstanbul’dan lady peacock lady peacock için söylüyor.

Geçmiyor günler yar yar yar
Geçmiyor günler
Ya sesini duyur bana
Ya haber gönder… “ :KK75:

Biraz emme, biraz kucakta gezme, biraz şarkı, biraz oyun.. Bazen soyuyorum. Çıplak durmak hoşuna gidiyor. Egzersizlerini öyle yapıyoruz. Sonra döngü başa sarıyor yine emme, gaz çıkarma, bez değişme.. Böyle böyle saatleri dolduruyoruz.
Yaaa 🥺 allah yardımcımız olsun ha gayret az kaldı geçecek bu atak denen zıkkım 🤦🏼‍♀️

Kızlar bu atağı geçirip normal hale dönen oldumu biz 4aya geçmeden başladı hala da devam çok zor uykuya geçiyor ve sürekli sebepsiz ağlıyor bizimki direniyor uykuya ve önceden kucağımda meme emme pozisyonda uyuyan çocuk şimdi asla o şekilde uyumuyor yine kucakta dik bir şekilde durmak istiyor öyle ağlayarak dalınca başı omzumda uyuyor başka türlü uyumuyor yada arabada uyuyor ne yapacagimi şaşırdım meme zaten istemiyor mama yi da artık çok yemiyor zar zor ağlayarak bir saatte 90 CC iciriyorum kilo verecek diyede korkuyorum mama veren arkadaşlar kaç saatte ne kadar veriyorsunuz bizimki iyice iştahı da kesildi eller hep ağızda dış mi çıkarıyor onuda anlamıyorum iyice sersemledim bende 😔

Back
X