İnşallah canım. Böylesi daha hayırlı demek kiAşkım geçmiş olsunumarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım. Böylesi daha hayırlı demek kiAşkım geçmiş olsunumarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin
![]()
Kuzum kaybın için çok üzgünüm ama daha güzel günlerde sağlıklı bir şekilde gebelik yaşayacağından eminimevet ama hevesımde kursagımda kaldı keske bebegım dursaydı![]()
Süper işte. Ben dedim sana. Harika bir değer.ki güne tekrar ver. 1500 üzeri zaten kese görünür kuzum. Hadi sağlıkla büyüsün inşallah. En azından senin sonucun mutlu olduCanım ben şok. 658 geldi. Normal mi? Ayın 17sinde 33,6 ydı.
Hakkımızda hayırlısı balımİnşallah canım. Böylesi daha hayırlı demek ki![]()
Aşkım çok geçmiş olsunCanlarım selam kavuşmamıza az kaldı yine ağrılarla dolu bir haftadan sonra toparlanmaya çalışıyorum güncellemeleri görüyorum hepsini yapacağım sizi de çok özledim ve çok seviyorum inşallah güzel haberler vardır
Sormak istediğim bir şey var, aranızda endometriozis şüphesi olan ya da bu rahatsızlığı geçiren biri var mı ben kendimde galiba bundan şüphelenmeye başladım konuşacak birine ihtiyacım var![]()
Şimdi ne zaman adet olurum onun peşindeyim. Çalışmalara tekrar başlamak istiyorumHakkımızda hayırlısı balımüzüntünü anlıyorum hissedemesem bile
Her zaman yanındayız![]()
Bebeğim çok geçmeden olursun diye düşünüyorum beta düşüşe geçtiğine göreŞimdi ne zaman adet olurum onun peşindeyim. Çalışmalara tekrar başlamak istiyorum![]()
Ay inşallah ya. Esrayı şimdi çok iyi anladım, o beta değerlerini takip ederken tetikteydi. Sanırım tekrar gebelik olursa bende öyle olucam. Korku olacak sürekliBebeğim çok geçmeden olursun diye düşünüyorum beta düşüşe geçtiğine göre
Kimyasal gebelikten sonra çok çok kısa sürede sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşlarımı oldu eminim sen de öyle olacaksın![]()
Evet hayatım Esoş da benzer korkular yaşamıştı ama maşallah şimdi her şey yolundaAy inşallah ya. Esrayı şimdi çok iyi anladım, o beta değerlerini takip ederken tetikteydi. Sanırım tekrar gebelik olursa bende öyle olucam. Korku olacak sürekli
Çok teşekkür ederim canım. Darısı isteyen herkese olsun. Hep dua ediyorum. Hepimiz için. Bundan sonraki sağlıkla ve kolaylıkla gelemesi için dua etmek.Süper işte. Ben dedim sana. Harika bir değer.ki güne tekrar ver. 1500 üzeri zaten kese görünür kuzum. Hadi sağlıkla büyüsün inşallah. En azından senin sonucun mutlu oldu![]()
Amin canım Allah büyüktür kendini strese sokmaBenim bu ay bir gün adet oldu ya aceba yerleşme mı diye denemek istedim nasip ya kendime stres verince değişmiyor sonuç Allah nasip ettiyse olur 6 aydır olmuyor hiç bir sorun yokken artık bırakıyorum yani olursa olur olmazsa can sağlığı olsun bı kızım var ona Allah sağlık versin![]()
O kadar haklısın ki. Hep korktuğum başıma geldi ya. Cehalet cidden mutluluk.Evet hayatım Esoş da benzer korkular yaşamıştı ama maşallah şimdi her şey yolunda
Korkma korktuğunu yaşarsın derler için ferah olsun bir kez oldu diye hep olacak değil ya Rabbim gönlüne göre versin çiçeğim
Kesinlikle öyleee salacaksın gidecekO kadar haklısın ki. Hep korktuğum başıma geldi ya. Cehalet cidden mutluluk.
Oooh miiis arkadaşlarında varsa daha ne olsuun yaa ne güzel bir sürü yeyzesii vaarÖyle öyle de sıkıldım ayollneyse ki beni kaçıran arkadaşlar var burada bunaldımmmm diye ağlayan mesaj atıyorum hemen beni alıp bir yere götürüyorlar inan ayağa gelen kahvlatıdan daha iyi
![]()
Prodoctor aldım artık onda direk tek çizgiAh kıyamam kuzumm
Ama çok söylendi grupta freely artimed days doctor çok yalancı pozitif veriyor diye
Awox prodoctor Bebetime falan alabilirsin internetten![]()
Ovulasyon ile mi takip ettiniz bende 2 aydır düzenli ilişki yaşıyorum yumurtlama daha görmedim yumurta tembelliği var takviye felan önerdi mi doktorunuz
Selam canım aramıza hoşgeldin
umarım kısa zamanda yumurtlama dönemlerin düzene girer PCOS için çok çok endişelenmeye gerek yok hekimin gerekli tavsiyeleri vermiştir zaten
Umarım burası sana şans getirir ve bir an önce pozitifi görürsün![]()
Canım selam hepsi burada veya trendyoldan alabilirsin. Ben innovatia kullandım. Labquick kullananlarda var burada.Kızlar lütfen cevap verir misiniz?
İlk kez ov. Testi alacağım hangi marka nereden alayım ne önerirsiniz?