Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet ama hevesımde kursagımda kaldı keske bebegım dursaydı :(
Kuzum kaybın için çok üzgünüm ama daha güzel günlerde sağlıklı bir şekilde gebelik yaşayacağından eminim 🙏🏻💖 Rabbim gönlünden geçeni versin tez zamanda sağlıkla huzurla kolaylıkla 🌸

Canlarım selam kavuşmamıza az kaldı yine ağrılarla dolu bir haftadan sonra toparlanmaya çalışıyorum güncellemeleri görüyorum hepsini yapacağım sizi de çok özledim ve çok seviyorum inşallah güzel haberler vardır✨♥️

Sormak istediğim bir şey var, aranızda endometriozis şüphesi olan ya da bu rahatsızlığı geçiren biri var mı ben kendimde galiba bundan şüphelenmeye başladım konuşacak birine ihtiyacım var😭
Aşkım çok geçmiş olsun 🙏🏻🌸
Bizde seni çok seviyoruz inşallah en kısa zamanda ağrıların dinecek şifa bulacaksın 🤍🤍💖💖

Şimdi ne zaman adet olurum onun peşindeyim. Çalışmalara tekrar başlamak istiyorum 🥹
Bebeğim çok geçmeden olursun diye düşünüyorum beta düşüşe geçtiğine göre 🥹
Kimyasal gebelikten sonra çok çok kısa sürede sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşlarımı oldu eminim sen de öyle olacaksın 🌸💖

Bebeğim çok geçmeden olursun diye düşünüyorum beta düşüşe geçtiğine göre 🥹
Kimyasal gebelikten sonra çok çok kısa sürede sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşlarımı oldu eminim sen de öyle olacaksın 🌸💖
Ay inşallah ya. Esrayı şimdi çok iyi anladım, o beta değerlerini takip ederken tetikteydi. Sanırım tekrar gebelik olursa bende öyle olucam. Korku olacak sürekli

Ay inşallah ya. Esrayı şimdi çok iyi anladım, o beta değerlerini takip ederken tetikteydi. Sanırım tekrar gebelik olursa bende öyle olucam. Korku olacak sürekli
Evet hayatım Esoş da benzer korkular yaşamıştı ama maşallah şimdi her şey yolunda 🧿🌸
Korkma korktuğunu yaşarsın derler için ferah olsun bir kez oldu diye hep olacak değil ya Rabbim gönlüne göre versin çiçeğim

Süper işte. Ben dedim sana. Harika bir değer.ki güne tekrar ver. 1500 üzeri zaten kese görünür kuzum. Hadi sağlıkla büyüsün inşallah. En azından senin sonucun mutlu oldu ❤️
Çok teşekkür ederim canım. Darısı isteyen herkese olsun. Hep dua ediyorum. Hepimiz için. Bundan sonraki sağlıkla ve kolaylıkla gelemesi için dua etmek.

Benim bu ay bir gün adet oldu ya aceba yerleşme mı diye denemek istedim nasip ya kendime stres verince değişmiyor sonuç Allah nasip ettiyse olur 6 aydır olmuyor hiç bir sorun yokken artık bırakıyorum yani olursa olur olmazsa can sağlığı olsun bı kızım var ona Allah sağlık versin 🥹
Amin canım Allah büyüktür kendini strese sokma 🥰🥰🥹

Evet hayatım Esoş da benzer korkular yaşamıştı ama maşallah şimdi her şey yolunda 🧿🌸
Korkma korktuğunu yaşarsın derler için ferah olsun bir kez oldu diye hep olacak değil ya Rabbim gönlüne göre versin çiçeğim
O kadar haklısın ki. Hep korktuğum başıma geldi ya. Cehalet cidden mutluluk.

Öyle öyle de sıkıldım ayoll 😂 neyse ki beni kaçıran arkadaşlar var burada bunaldımmmm diye ağlayan mesaj atıyorum hemen beni alıp bir yere götürüyorlar inan ayağa gelen kahvlatıdan daha iyi 🤣
Oooh miiis arkadaşlarında varsa daha ne olsuun yaa ne güzel bir sürü yeyzesii vaar 💃😍🤣belirtiler ne durumda var mı hala bulantı

Hayır her zaman yaptığım gibi yumurta akı akıntıdan anlamaya çalıştım.
Yumurta tembelliği ile ilgili bir şey söylenmedi bana 2 ayrı özel doktora gittim sadece pcos var çok ileri düzeyde değil gebeliğe engel olmaz falan dediler.
İki doktor da inositol ve omega3 takviyesi verdi. 2 ay düzenli kullandım her gün. Şimdi artık gün aşırı kullanıyorum sürekli sürekli kullanmak istemedin nedense.
Ovulasyon ile mi takip ettiniz bende 2 aydır düzenli ilişki yaşıyorum yumurtlama daha görmedim yumurta tembelliği var takviye felan önerdi mi doktorunuz

Kızlar lütfen cevap verir misiniz?
İlk kez ov. Testi alacağım hangi marka nereden alayım ne önerirsiniz?

Hayırlısı demek istiyorum. İlk ay çok kafama taktım aşırı stres yaptım. Bu ay da ister istemez düşünüyorum ama geçen ay gibi kriz durumunda değilim. Sadece asabım bozuldu bu zamana kadar düzenli devam eden yumurtlama (en azından belirtiler) ne oldu da 2 aydır değişti. Vardır Allahın bir bildiği demek istiyorum çok sağolun

Selam canım aramıza hoşgeldin 🙏🏻💖
umarım kısa zamanda yumurtlama dönemlerin düzene girer PCOS için çok çok endişelenmeye gerek yok hekimin gerekli tavsiyeleri vermiştir zaten 🌸
Umarım burası sana şans getirir ve bir an önce pozitifi görürsün 💖

Kızlar merhaba ben günlerdir giremedim öncelikle gebe olanların gebeliği hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun ben bugün doktora gittim geçen hafta klomen içmiştim 3 yumurtam büyümüş 1 i 21 mm 2 tanesi 16 mm ovitrolle verdi bugün yapacağım ama yarını beklesem diğer ikisi de biraz daha büyür mü acaba

Back
X