11 inde verdim 13 ünde verdim kuzum 2 güne bir dedikleri için kizlarHala umutlu düşünmek istiyorum gün aşırı aynı saatte aynı hastahanede mi verdiniz
En kısa sürede yeri sağlıklı gebelikle dolsun inşallah11 inde verdim 13 ünde verdim kuzum 2 güne bir dedikleri için kizlar
Ben artık ağzımdan cikanlardan korkmaya başladım artık gerçekten konuşmayı bırakıp akışa birakicam heralde adetim geçse bile ilerde olsada 3 aysa 3 ay bekleyip sonuç görmek istiyorum çok yorucu senenin yarısında 2 kez hamile kalıp 2 kez kaybetmek dediklerine sonuna kadar katılıyorum desteğin için çok ama çok teşekkür ederim yerden göğe kadar haklısın ama herşeye 0 dan başlamak çok zor dibi görmek cok zor empati kurduğum insanları şimdi daha iyi anlıyorum
Allah razı olsun yeminle şurada 1 aydır varım ve hepinizden Allah razı olsun iyi insanlar biriktirdim diye düşünüyorum açımı açınız gibi görmeniz bana kendimi yalnız olmadığımı hissettiriyor şuan bundan sonraki süreci merak ediyorum gerçekten çok garip doktorum bana bayramdan sonra görüşürüz demişti oda çok umutlanmisti şimdi ona gidip oldu ama olmadı demek bile bana acı veriyor su kısacık sürede tekrar umutlanip böyle sonuçlanması sigarayı bile bıraktım o an regli gunumde çocuğundan kıymetli değil diye o kadar çok istiyordum onu gerçekten istemediğim zamanları düşünüyorum neden bu istek kalbime tekrar düştü anlayamıyorum sonra bu umudun arkasına takılıp çocuk istiyorumMaalesef insanız sınanıyoruz. Ama elbet birgün bizim de yüzümüz gülecek. Şuan acınıza tarif yok. Çok iyi biliyorum ne desek acınız hafiflemeyecek. O boğazda düğümlenen cümleleri kesilen nefesler sıkışan kalbe hiçbir cümle şifa olmaz olamaz. İçinde bulunduğunuz belirsizliği gideremeyiz tabiki her acı kişiye göredir ama yaşamış birileri olarak yanınızda olduğumuzu sizi anlayan birilerinin olduğunu bilmek belki bir nebze size iyi gelir. Kendinizi suçlamayın lütfen istemek en doğal hakkınız. Ben dış gebeliğe onca acıya rağmen riskli olmama rağmen deli gibi istiyorum. Kendinize yüklenmeyin hissettikleriniz çok insani duygular
Amin yavrum inşallah dediğin gibi olur yeminle bu konuyu açarken bile hamile olduğumu biliyordum ama insanlara güç destek vermek iyi gelmek istedim ne hayallerle açtım.sonra hamilelik kesinleşti ağır geçer benim hamileliklerim dedim kimseye faydam olmaz kaldırdım herşeyi başlarken bile yazıma düzü besmele ile başladım dedim Allah'ın adının geçmediği hiçbir işin kimseye faydası olmaz diye ama ben herkese destek olmak isterken bu hale dusecegimi tahmin etmedim inşallah burada yeniden kullerimizden doğarızBu da bir imtihan..Buna inanıp yeniden doğrulmak gerek. Hepimiz tökezleyebiliriz çok üzülüp ağlayıp kahrolsak da ayağa kalkmasını bilip yeniden denemeliyizEminim ki sen de çok güçlü bir kadınsın bu hislerin şu an o kadar insani ve normal ki.. ama hiçbir şey senin suçun değil. kendine böyle yüklenirsen asıl kendine en büyük haksızlığı yapmış olursun. tabi ki evlat isteyeceksin zorlamasak mı diye düşünme lütfen. İnşallah en hayırlı ve en güzel zamanda bebişin sana sımsıkı tutunur ve gönlünde çiçekler açar
Biz hep istiyoruz ama hayırlısını kolaylıkla sağlıkla nasip etsin her birimize AllahDoğrudur isim hafızam yok ama konuşulan konuları unutmaminşallah kendimi toparlayıp su kanama durumuna bir çözüm bulup yeniden inşallah denicem yada zirvede birakicam çünkü en hassas oldugum.sey şu dünyada evlat sadece kendiminkiler değil gerçekten herkese annelik ablalık yapabilecek biri kalbe saahibim rabbim biliyor ya çocuk söz konusu olunca bütün kolum kanadim kırılıyor buda benim.imtihanim galiba
Merhaba Kimyasal, dıs gebelık ya da bebegını kaybeden annelerın genelinde bu duygu olurmus hemen tekrar yıne hamıle kalmalıyım dıye. Ben de 1 ay once dıs gebelık gecırdım. 2 cocugum var 3.Suprız olmustu kaybedince bır an once bebek yapmalıyım dedım bır sure o hırsla gectı gunlerım.Hatta eşim bu kadar bebek istediğinı bilmiyordum dedı. Neden oluyor kayıp yasayıp yarım kalan hayallerimizı tamamlamak istiyoruz. Ama Şuan cok sukur o dusuncelerımı bır köseye atmaya basladım. Evet yıne ısterım cunku 2 oglum var Allah hayırlısını versin bır kızım olsun isterim ama önce tekrar bır doktora gorunup tamamen hazırsam doktor onaylı ve destekli baslayacagım. Her şer gorunende bir hayır vardır. Sabretmekten bir imtihan ve mukafattır sonu. Uzulmeyın demiyorum hatta bolca aglayın ama sonra hepsi gecıyorKesinlikle oylee başıma ne gelmedi desem geldi bu hayatta yine isyan etmiyorum yaşamamız gerekiyormuş yaşadık ama hep kendimi suçluyorum işte bir tane oldu kalbi durdu ikinci için korunmadik ama doktorda öyle demişti nasip mi değil zorlamayalim mi diyorum bazen ama insanı olarakta istiyorum işteo kadar acı yaşayıp hala deli gibi istememek çok saçma
Ah dış gebelik nedır, kimyasal nedır bilmeyip cok rahat ıkı cocuk doguran ben 1 ay once dıs gebelık gecırdım ölum gibi zordu o agrılar. Size de gecmıs olsunSiz yine de 2 günde bir kan verin. O hayal kırıklığını çok iyi biliyorum. Kimyasal olduğundan emin olun. Sizi korkutmak yad negatif konuşmak istemem lütfen beni yanlış anlamayın ama dış gebelik geçirmiş biri olarak kan takibi çok önemli.
Hala uyumadım desem sabahtan beri hastane hastane arıyorum geciktirip dahada kötü sonuclanmasin diye ama yok iki çocuk yabancı şehir kimsem yok eşim kursta artık ne olacaksa olsun dedim napayımMerhaba Kimyasal, dıs gebelık ya da bebegını kaybeden annelerın genelinde bu duygu olurmus hemen tekrar yıne hamıle kalmalıyım dıye. Ben de 1 ay once dıs gebelık gecırdım. 2 cocugum var 3.Suprız olmustu kaybedince bır an once bebek yapmalıyım dedım bır sure o hırsla gectı gunlerım.Hatta eşim bu kadar bebek istediğinı bilmiyordum dedı. Neden oluyor kayıp yasayıp yarım kalan hayallerimizı tamamlamak istiyoruz. Ama Şuan cok sukur o dusuncelerımı bır köseye atmaya basladım. Evet yıne ısterım cunku 2 oglum var Allah hayırlısını versin bır kızım olsun isterim ama önce tekrar bır doktora gorunup tamamen hazırsam doktor onaylı ve destekli baslayacagım. Her şer gorunende bir hayır vardır. Sabretmekten bir imtihan ve mukafattır sonu. Uzulmeyın demiyorum hatta bolca aglayın ama sonra hepsi gecıyor
İnan ne yaşamadım şükür desem yaşadım su 5 aydaAh dış gebelik nedır, kimyasal nedır bilmeyip cok rahat ıkı cocuk doguran ben 1 ay once dıs gebelık gecırdım ölum gibi zordu o agrılar. Size de gecmıs olsun
Bana belirtilerini süreci anlatirmisiniz acillik olmadan heralde bakilmayacak doktoruma ulasamiyorum hastaneye de bir muhattap bulsam acilde bakacaklarini bilsem gidicemSiz yine de 2 günde bir kan verin. O hayal kırıklığını çok iyi biliyorum. Kimyasal olduğundan emin olun. Sizi korkutmak yad negatif konuşmak istemem lütfen beni yanlış anlamayın ama dış gebelik geçirmiş biri olarak kan takibi çok önemli.
Ne ağrı var ne lekelenme ne kanama tek belirtim betanin pozitif olması ve şık idrar şimdi hastaneyle görüştüm doktorum bugün yokmuş izinliymis başka doktorlar bakarlarmi bilmiyorum dediler özele randevu aldım 9.45 teAh dış gebelik nedır, kimyasal nedır bilmeyip cok rahat ıkı cocuk doguran ben 1 ay once dıs gebelık gecırdım ölum gibi zordu o agrılar. Size de gecmıs olsun
Bende senin gibiydim sonra bir kürtaj oldum kalp durmasından ama ilaçla bebeğime doğurdum ekstra bide kürtaja girdim o bitti doktorum herşey yolunda korunmana gerek yok dedi o aci ve istekle tekrar denedim 1 ayın sonunda hamile kaldım şimdi ne olduğu bile belli değilAh dış gebelik nedır, kimyasal nedır bilmeyip cok rahat ıkı cocuk doguran ben 1 ay once dıs gebelık gecırdım ölum gibi zordu o agrılar. Size de gecmıs olsun
panik yapma tatlım birsey olmaz Allahın izniyle dış gebelik falan rabbim korusunNe ağrı var ne lekelenme ne kanama tek belirtim betanin pozitif olması ve şık idrar şimdi hastaneyle görüştüm doktorum bugün yokmuş izinliymis başka doktorlar bakarlarmi bilmiyorum dediler özele randevu aldım 9.45 te
İnşallah sağlıklı olur dediğimiz gunleerden inşallah kimyasalim diye sevinecek durumdayım şuanBence Dıs gebelik degıl. Cunku duzenlı tartıs normal gebelık gibi olmasa da artışa devam ediyor. Siz artmadıgınu soyledınız. Bana kalırsa ola kı olumsuz bir seyse de kimyasaldır. Hem korkma oyle de olsa daha erken yanı cok gecıkmis olmayacaksın. Daha oncekı mesajlarında okudugum kadarıyla haftası kucuk. Benım de eşim yurt dısında ıdı ogrendıgımde ıdrar testi ve kan testi vermıstım kan degerım 9866 ıdı. 1 hafta sonra kadın doguma gıdecektım esım gelınce yanu gıtmısken kalp atısı kese hepsını bır arada gormek ıstedım. Gıt gel vs olmasın diye. Ama vardır bir hayır gitmeme kalmadan eşimde henuz gelmesıne sayılı gun varken yaşadım.
Ama belki bugun guzel bır haber alabılırsınız bellı mı olur. Hem olmasa da ınan sıkmayın canınızı cok sukur kı cocuklarımız var benım en kucuk 39 aylık yanı 3 yasını 3 ay gecmıs. O bana gore halen bebek gibi onun o sevimliliklerı bana yetiyor. Ama yas farkı aralarında cok olmayınca cok guzel oluyor arkadas oluyorlar. Buyuk oglumla kucuk arasında da 3 yıl 9 ay var guzel gectı. 3. Yu de bu yas aralıkları olsun ıstıyorum. Eger ola ki olmasa da demek ki Rabbım bızı bır seyden sakınıyor. Her seyın hayırlısı neyın bıze hayırlı olacagını bız bilemiyoruz. Cok sukur sizinde 2 cocuk varBende senin gibiydim sonra bir kürtaj oldum kalp durmasından ama ilaçla bebeğime doğurdum ekstra bide kürtaja girdim o bitti doktorum herşey yolunda korunmana gerek yok dedi o aci ve istekle tekrar denedim 1 ayın sonunda hamile kaldım şimdi ne olduğu bile belli değilartık sinirden gülecek hale geldim öğrendiğim den beri ne umduk ne bulduk derler ya ama işte hep betayi öğrendikten sonra kimyasal gebelik ve dış gebeligi arastirdim biliyorsun icin3 doğmuş gbi tatmin etmedi o değer beni bilmiyorum neden daha düşük öğrenip sağlıklı bitirenler olmuş gebeliği ama ben inanmadım kendimde böyle olacağına o yüzden hep arastirdim