Canım 17 gün oldu. Doktorum 40 ın çıkınca başlayabilirsin dedi.. 3 ay beklemene gerek yok dedi bana. Tabi ne zaman olur, tekrar hamile kalabilir miyim Allahın taktiri canım.Basınız sagolun Rabbım tekrarda hayırlı zamanda size bebek nasıp etsin.Aslın da ne kadar cok fazla acı bır sey olsa da sızın için buyuk mukafatu. Sabırla Allah a sıgındıgınız taktirde. Sızı cennetin kapısında bekleyen bır melegınız olacak. Benım kırkım dolmadan adet oldum.32 gun sonra yanı. Sızın kacıncı gun. Olay Basıma geldıgınde cok arastırdım saglık durumum iyiyse 3 ay ıcınde dusunebılırım dıye ama zaman gevtıkce içime bır rahatlama geldi. Her seye sukur edıyorum. Sakın bır an once olmalı psikolojisine girmeyin. Rabbım ne zaman yazmıssa o zaman gelıp bızı ummadıgımız anda bulacak o guzel gunler
Yıkıldım ya okuduklarım karşısında, ne kadar üzgünüm anlatamam şans eseri girdim başlığa başımdan kaynar sular döküldü sanki. Ne diyebilirim bilmiyorum sadece çok üzgünüm sürecine az da olsa eşlik ettiğim için etkilendim bayaYapıldı yapıldı saat 2'de o çıkacak olmadı dediğin gibi gerekirse her gün sağlık ocağına gideceğim test vereceğim Erkan testi ya yavrum artık hamileysem de hamile değilsem de öğreneyim Allah korusun yani arkada iki tane çocuk var bana bir şey olsa onları düşünemiyorum
Ansiklopediden okudum canım deseydin. Çok belirsiz bir dönemdesin cannım demek ki galiba bir kaç gün daha bekleyip bir test verirsen ortaya çıkar ne olduğuSorularımıza yanıt bulmaya geliyoruz özele ???? İşaretiyle cikiyorum beta kürtaj sonrası 3 4 aya kadar sifirlanmaya bilir diyorhamilelikte olabilir diyor beta degeriniz düşük keşke yarın gelseydiniz diyor rahim agzimi duvarimi ne kalınmış bu erken gebelikten dolayında olabilir kürtaj sonunda kalan parcalardanda olabilir diyor biraz bekleyip (soyduktan sonra galiba ) ona göre bu gebelik sağlıklı veya değil diyebiliriz erken gelmişsin diyor birde bana bolsun istiyon bacım oleyimmi diyemedim eğer gebeliğe bağlı değilse sanki çok biliyor musun gbi tıbbi iki işlem saydi onu yapicaz dedi yeminle sinirden bayramlık ağzımı actiracaklar ama adette gormussunuz kanamanizda normal zamanda sonlanmis sifirlanmasaydi regliniz olmazdida dedi ben bunları duydum siz birşey anladınız mı aynen aktardım birde internetten mi okudunuz bazı şeyleri diyor en azından internet ondan daha açıklayıcı
Basın sağolsun canımBende bebeğimi 28.. haftada kaybettim.. 40 ım çıkar çıkmaz tekrar istiyorum. Allahım sağlıklı bebek kucağımıza almamızı nasip etsin. Bizlere sabır versin.
Cuma ben tekrar randevu alayım sağlık ocağına kan vereyim zaten sonra 21 inde randevum var yine en garanti doktoruma gitmek olacakAnsiklopediden okudum canım deseydin. Çok belirsiz bir dönemdesin cannım demek ki galiba bir kaç gün daha bekleyip bir test verirsen ortaya çıkar ne olduğu
Valla bende hicbirsey anlamadım. Gerçekten binde bir derler ya işte oda benim.basima.gekdi geliyor galiba bende durumdan birşey anlamadım. Ki parça aldıysa bu doktorlar nasıl sakın bundan sonraki benim hayatımı etkilemicek mi bu durum ilerde çocuk düşünürsem neden kimse işini tam yapmiyor yaYıkıldım ya okuduklarım karşısında, ne kadar üzgünüm anlatamam şans eseri girdim başlığa başımdan kaynar sular döküldü sanki. Ne diyebilirim bilmiyorum sadece çok üzgünüm sürecine az da olsa eşlik ettiğim için etkilendim bayaKesinliği ne bu durumun emin miyiz böyle olduğuna ben hiç gebelik yaşamadığım için anlamakta güçlük çekiyorum
Aman sen yinede doktorları çok dinleme 2 doktor görüşü al öyle karar ver sonra benim dustugun duruma düşme sende hoş bu ikincide demedi bana neden korunmadin hatta iyi 1 adet beklemissin norml olanda buydu dediCanım 17 gün oldu. Doktorum 40 ın çıkınca başlayabilirsin dedi.. 3 ay beklemene gerek yok dedi bana. Tabi ne zaman olur, tekrar hamile kalabilir miyim Allahın taktiri canım.
Diyorum ya artık kimyasallara razıyım yeterli kürtajlık bir işim olmasınMaalesef bunun için bile dua etmişliğim var benim. Ama sizin betanız çok düşük ve dış gebelik gibi değil dış gebelikte az da olsa artış oluyor
Sana noldu ki. Ben doktora dedim hatta 3 ay bekle diyorlar diye, gerek yok sen başla dediAman sen yinede doktorları çok dinleme 2 doktor görüşü al öyle karar ver sonra benim dustugun duruma düşme sende hoş bu ikincide demedi bana neden korunmadin hatta iyi 1 adet beklemissin norml olanda buydu dedinormal buysa biz neden anormal bir durum yaşadık
Valla bacım uzun bu konunun başından itibaren okursan daha iyi anlarsın zamanın varsaSana noldu ki. Ben doktora dedim hatta 3 ay bekle diyorlar diye, gerek yok sen başla dedi
Hımm baktım da, beta hiç sıfırlanmadığı için sanırım karışıklık yaşanıyor. Evet bu durum kafa karışıklığı yapıyor dimi.Valla bacım uzun bu konunun başından itibaren okursan daha iyi anlarsın zamanın varsa
Canım doktorlarda hepsı ayrı bır sey soyluyor. Mesela bazıları dıs gebelık sonrası ılk adeti gördukten sonra hemen deneyebilirsınız tabı ılaclı tedavı degılse ameliyat ıse. Yanı hemen baslayan da tekrar dıs gebelik yasama riski uzun sure bekleyenden daha dusuk dıyen var mesela. O yuzden vucut iyiyse toparlanmıs ise doktor da evet her sey yolunda deyınce kendını hazır hisseden baslıyor. Sen nerden bileceksın kı sonucta. Neyse canım hakkında hayırlısı inşallah kendı kendıne düşer. Sanırım bthcg düşüşe gecmıs demı canim.Valla bana korunma.hersey yolunda rahmin temiz dedi yoksa başıma bunların geleceğini bilsem değil 1 ay 1 sene beklerdim
Aynen öyle yaHımm baktım da, beta hiç sıfırlanmadığı için sanırım karışıklık yaşanıyor. Evet bu durum kafa karışıklığı yapıyor dimi.
Aynen düşmeye başladı en azından yukselmiyorsa dussun önümüzü görelim böyle tamamen araftayimCanım doktorlarda hepsı ayrı bır sey soyluyor. Mesela bazıları dıs gebelık sonrası ılk adeti gördukten sonra hemen deneyebilirsınız tabı ılaclı tedavı degılse ameliyat ıse. Yanı hemen baslayan da tekrar dıs gebelik yasama riski uzun sure bekleyenden daha dusuk dıyen var mesela. O yuzden vucut iyiyse toparlanmıs ise doktor da evet her sey yolunda deyınce kendını hazır hisseden baslıyor. Sen nerden bileceksın kı sonucta. Neyse canım hakkında hayırlısı inşallah kendı kendıne düşer. Sanırım bthcg düşüşe gecmıs demı canim.
Valla bende hicbirsey anlamadım. Gerçekten binde bir derler ya işte oda benim.basima.gekdi geliyor galiba bende durumdan birşey anlamadım. Ki parça aldıysa bu doktorlar nasıl sakın bundan sonraki benim hayatımı etkilemicek mi bu durum ilerde çocuk düşünürsem neden kimse işini tam yapmiyor yazaten evlat kaybetmek her türlü zor buda tuzu biberi
bu ne anlama geliyor
Yani düşüyorsa kimyasal gebeliktir kendiliğinden kanamam gelir diye bir sevindim islemsiz ilacsizbu ne anlama geliyorbilmediğim için soruyorum çok fazla şey okudum kafam karıştı galiba
AnladımYani düşüyorsa kimyasal gebeliktir kendiliğinden kanamam gelir diye bir sevindim islemsiz ilacsiz