Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 17 gün oldu. Doktorum 40 ın çıkınca başlayabilirsin dedi.. 3 ay beklemene gerek yok dedi bana. Tabi ne zaman olur, tekrar hamile kalabilir miyim Allahın taktiri canım.

Yıkıldım ya okuduklarım karşısında, ne kadar üzgünüm anlatamam şans eseri girdim başlığa başımdan kaynar sular döküldü sanki. Ne diyebilirim bilmiyorum sadece çok üzgünüm sürecine az da olsa eşlik ettiğim için etkilendim baya Kesinliği ne bu durumun emin miyiz böyle olduğuna ben hiç gebelik yaşamadığım için anlamakta güçlük çekiyorum

Ansiklopediden okudum canım deseydin. Çok belirsiz bir dönemdesin cannım demek ki galiba bir kaç gün daha bekleyip bir test verirsen ortaya çıkar ne olduğu

Bende bebeğimi 28.. haftada kaybettim.. 40 ım çıkar çıkmaz tekrar istiyorum. Allahım sağlıklı bebek kucağımıza almamızı nasip etsin. Bizlere sabır versin.
Basın sağolsun canım

Ansiklopediden okudum canım deseydin. Çok belirsiz bir dönemdesin cannım demek ki galiba bir kaç gün daha bekleyip bir test verirsen ortaya çıkar ne olduğu
Cuma ben tekrar randevu alayım sağlık ocağına kan vereyim zaten sonra 21 inde randevum var yine en garanti doktoruma gitmek olacak

Valla bende hicbirsey anlamadım. Gerçekten binde bir derler ya işte oda benim.basima.gekdi geliyor galiba bende durumdan birşey anlamadım. Ki parça aldıysa bu doktorlar nasıl sakın bundan sonraki benim hayatımı etkilemicek mi bu durum ilerde çocuk düşünürsem neden kimse işini tam yapmiyor ya zaten evlat kaybetmek her türlü zor buda tuzu biberi

Canım 17 gün oldu. Doktorum 40 ın çıkınca başlayabilirsin dedi.. 3 ay beklemene gerek yok dedi bana. Tabi ne zaman olur, tekrar hamile kalabilir miyim Allahın taktiri canım.
Aman sen yinede doktorları çok dinleme 2 doktor görüşü al öyle karar ver sonra benim dustugun duruma düşme sende hoş bu ikincide demedi bana neden korunmadin hatta iyi 1 adet beklemissin norml olanda buydu dedi normal buysa biz neden anormal bir durum yaşadık

Maalesef bunun için bile dua etmişliğim var benim. Ama sizin betanız çok düşük ve dış gebelik gibi değil dış gebelikte az da olsa artış oluyor
Diyorum ya artık kimyasallara razıyım yeterli kürtajlık bir işim olmasın

Düşüyor şükür yapmış

Şimdi ozeldeki doktoru aradım 2 gün sonra tekrar beta testi istiyor ona göre karar vericem işlem veya ilaca galiba

Sana noldu ki. Ben doktora dedim hatta 3 ay bekle diyorlar diye, gerek yok sen başla dedi

Sana noldu ki. Ben doktora dedim hatta 3 ay bekle diyorlar diye, gerek yok sen başla dedi
Valla bacım uzun bu konunun başından itibaren okursan daha iyi anlarsın zamanın varsa

Valla bacım uzun bu konunun başından itibaren okursan daha iyi anlarsın zamanın varsa
Hımm baktım da, beta hiç sıfırlanmadığı için sanırım karışıklık yaşanıyor. Evet bu durum kafa karışıklığı yapıyor dimi.

Valla bana korunma.hersey yolunda rahmin temiz dedi yoksa başıma bunların geleceğini bilsem değil 1 ay 1 sene beklerdim
Canım doktorlarda hepsı ayrı bır sey soyluyor. Mesela bazıları dıs gebelık sonrası ılk adeti gördukten sonra hemen deneyebilirsınız tabı ılaclı tedavı degılse ameliyat ıse. Yanı hemen baslayan da tekrar dıs gebelik yasama riski uzun sure bekleyenden daha dusuk dıyen var mesela. O yuzden vucut iyiyse toparlanmıs ise doktor da evet her sey yolunda deyınce kendını hazır hisseden baslıyor. Sen nerden bileceksın kı sonucta. Neyse canım hakkında hayırlısı inşallah kendı kendıne düşer. Sanırım bthcg düşüşe gecmıs demı canim.

Aynen düşmeye başladı en azından yukselmiyorsa dussun önümüzü görelim böyle tamamen araftayim

bu ne anlama geliyor bilmediğim için soruyorum çok fazla şey okudum kafam karıştı galiba

bu ne anlama geliyor bilmediğim için soruyorum çok fazla şey okudum kafam karıştı galiba
Yani düşüyorsa kimyasal gebeliktir kendiliğinden kanamam gelir diye bir sevindim islemsiz ilacsiz

`