Kuzum yaa valla çoook sevindim maşaAllahKızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum yaa valla çoook sevindim maşaAllahKızlar![]()
Amin canım. Birde 4 yumurta görmüştü doktor adetimin 4. Gününde, hiç umudum yoktu. Doğru dürüst ovulasyon bile yapmadım bu yüzden. Rabbim tüm isteyenlere kısmet etsin. Gebelik devam ederse mucize olacak gerçekten bizim için.. birde bugün evlilik yıldönümümüzKuzum yaa valla çoook sevindim maşaAllahAllah’ım sağlıkla tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah.
![]()
Ayy hadi inşaAllah@milagrosangela rüyamda seni hamile gördüm yani uyandığımda meylenngibi bende senin adını andım bi an nedense![]()
Ya böyle bişey olduğunu bilmiyordum bende adeti bekliyordum şuan bi ihtimal yine de adete bi gün kala denemek lazımbende 9-10 da negatif çıktı 12 de pozitif çıktı
9 da mı pozitif görmüştünüz siz baya erken görmüşsünüzBen ilk yaptığımda dpo 9 da 16 falandı saat. Ama acil işim vardı. İdrarımı tutmuştum. Koyuydu. Önemli olan idrarın yoğun olması aslında. Geceden çok içersen de sabah seyrek oluyor.
Oyyy harikaAmin canım. Birde 4 yumurta görmüştü doktor adetimin 4. Gününde, hiç umudum yoktu. Doğru dürüst ovulasyon bile yapmadım bu yüzden. Rabbim tüm isteyenlere kısmet etsin. Gebelik devam ederse mucize olacak gerçekten bizim için.. birde bugün evlilik yıldönümümüz![]()
Allah'ın izniyle devam edecek gebeliğin. Sen kontrollerini aksatma bir önceki gebeliğini vs söyle riskli gebelik olarak takibe alsınlar. Ne güzel bi günde öğrendin çok mutlu oldumAmin canım. Birde 4 yumurta görmüştü doktor adetimin 4. Gününde, hiç umudum yoktu. Doğru dürüst ovulasyon bile yapmadım bu yüzden. Rabbim tüm isteyenlere kısmet etsin. Gebelik devam ederse mucize olacak gerçekten bizim için.. birde bugün evlilik yıldönümümüz![]()
Canım ileri haftalarda mı kürtaj oldun 85 gün çok fazla ilk kez böyle bir rakam gördümNe guzelsınız kızlar bende regl bıtsın ınsallah pink görür denerım eski gebelıkte 10 da çıkmadı ama 15 de bende pozıtıf gördüm ama kürtaj oldum ılkkınde 85 gün sonra sokturuculerle regl oldum
Oyyy harikatam tutturulmak istenen zamanlar. En güzel yıldönünümü hediyesi
amin canım çok mutlu oldum adıma gerçekten sırada bekleyen tüm grup üyelerimize inşaAllah
![]()
Valla sarıldık ağladık eşimle. Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.Oyyy harikatam tutturulmak istenen zamanlar. En güzel yıldönünümü hediyesi
amin canım çok mutlu oldum adıma gerçekten sırada bekleyen tüm grup üyelerimize inşaAllah
![]()
Canım perinatoloji takibinde olacağım sürekli aynen. Bir doktorum var perinatolog, ona gidicem ikili test zamanı.Allah'ın izniyle devam edecek gebeliğin. Sen kontrollerini aksatma bir önceki gebeliğini vs söyle riskli gebelik olarak takibe alsınlar. Ne güzel bi günde öğrendin çok mutlu oldum
boşaymış o çift çizgiler o belirtiler adet oldum inanamıyorum tutunamadı belki de ..devam.. hayırlısı böyleymiş vazgeçmeyeceğizCanım nasılsın nedir son durumun @zeplin88
Ayy çok mutlu oldumKızlar![]()
Ayy çok mutlu oldumkendim kalmışım gibi oldum gözüm yaşardı. Sağlıcakla kucağına al inşallah
İnşallah canım.. benim ileri haftada kaybımda olunca, bu dua bana o kadar doğru geliyor ki. Rabbim hepimize kosmet etsin sağlıkla kucağımıza almayı.Ayy çok mutlu oldumkendim kalmışım gibi oldum gözüm yaşardı. Sağlıcakla kucağına al inşallah
bana da diyorlardı inanmıyordum gerçekmişYa böyle bişey olduğunu bilmiyordum bende adeti bekliyordum şuan bi ihtimal yine de adete bi gün kala denemek lazım
Canım bence var. Çünkü Şubat Mart aylarinda 20 tane awox erken gebelik testi almıştım. İki ay kullandım bir tanesi bile yalancı çizgi kuruma çizgisi çıkarmadı flaşla bile çizgi aradım hep bir umut diye. Yok dümdüz negatif oldu kuruduktan sonra bile. Bence hamilesinDünkü testte bu.. sabah çektim bunu, kuruma çizgisi galiba çizgi
Kan verdi zaten orda da çıktıBu resimleri şimdi gördüm. İkisindede çizgi var hayırlı olsun canım.![]()
Kan verdi zaten orda da çıktıavox da kendini kanıtladı
Canım benim de 7. Hafta kaybım var. 2.5 yıl önce. Daha yeni hamile kalabildim. Doktoruma anlattım ama herhangi ekstra bir test ya da takibe gerek duymadı. İlk 8 10 hafta ne yapsak ta etkisi yok aslında dedi. Çok endişeliyim sevinemiyorum çok. Senin problem neydi.Canım perinatoloji takibinde olacağım sürekli aynen. Bir doktorum var perinatolog, ona gidicem ikili test zamanı.