Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım. Birde 4 yumurta görmüştü doktor adetimin 4. Gününde, hiç umudum yoktu. Doğru dürüst ovulasyon bile yapmadım bu yüzden. Rabbim tüm isteyenlere kısmet etsin. Gebelik devam ederse mucize olacak gerçekten bizim için.. birde bugün evlilik yıldönümümüz 🥰😍
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla devam etsin gebeliğiniz. Neden 4 yumurta olunca moraliniz bozuldu

Evet 3 yıllık evliyim eşim ilk kez tam sertleşme olmadan ve kendi istediği dışında erkenden boşaldı kendisininde şuan morali bozuldu. Ovulasyonda ben pozitif gördüm yapalım dedim öyle istediğimizde yoktu görev gibiydi tam giriş yaparken boşaldı 1 gün sonra tekrar denedik yine aynısı oldu. Şimd ekime kadar denemicez diğer reglimde denicez. Son zamanlarda keçi boynuzu pekmezi ve havuç suyu içirmiştim onlar mı etkili oldu anlamadık her şeyi kestik kullanma sen dedim
Canım arkadaşımla geçen tam bunları konuştuk o kafayla yapıldıgı için oluyor genel de düşünülmemesi gerekiyor ama elde değil🥹

Hormonlara göre Pcos demiyor ama pco diyor

Canım Pcos olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz doktor mu dedi
Doktor bana ilk önce pcos dedi.10 gün gecikmem olmuştu onun için gitmiştim. Ben şok oldum direk ultrasondan ve kiloma bakarak söyledi. bende olamam hiç belirtim yok dedim hatta tartıştık kansersin demedim filan dedi ,reglımın 2. Günü kan verdim çok şükür tüm kan değerlerim kiloma rağmen temiz çıktı. Düğünden sonra hiç fark etmeden 10 kilo almışım bana sonra ultrasonda pco görüntüm olduğunu söyledi. Doktorda hatta değerlerime çok şaşırdı. Sonra özür dileyip yan çizdi işte hızlı kilo alımı ve stresten dedi. PCo görüntüsü de yumurtalıklarının dizilişi ve rahim kalınlığına bakılıyor diye biliyorum.

İstanbuldayım canım. Perinatologum Recep has. Biz çok kötü durumda tanıştık bu doktorla. İnşallah bu sefer sevindirici haberler alırım ondan.

Cidden öyleymiş demek ki, kuruma çizgisi de çıkmıyormuş.
Yaaaa benim doktorumda o
Çok iyidir Recep hoca,

Benim detaylılarımı yaptı,

Kızlar bende regli olmadım biliyor musunuz?

Doktor bana ilk önce pcos dedi.10 gün gecikmem olmuştu onun için gitmiştim. Ben şok oldum direk ultrasondan ve kiloma bakarak söyledi. bende olamam hiç belirtim yok dedim hatta tartıştık kansersin demedim filan dedi ,reglımın 2. Günü kan verdim çok şükür tüm kan değerlerim kiloma rağmen temiz çıktı. Düğünden sonra hiç fark etmeden 10 kilo almışım bana sonra ultrasonda pco görüntüm olduğunu söyledi. Doktorda hatta değerlerime çok şaşırdı. Sonra özür dileyip yan çizdi işte hızlı kilo alımı ve stresten dedi. PCo görüntüsü de yumurtalıklarının dizilişi ve rahim kalınlığına bakılıyor diye biliyorum.
Ya benimde gebelikten sonra kıllanma vs oldu ondan şüphelendim ama ultrasyonda öyle görüntü yok sanırım demiyorlar çünkü geçen özele gittim yumurtalarımı vs saydırdım Prolaktinim düşmüyor benimde bebekten sonra

Yok vermedim ama
Yaptığım tüm testler negatif
Kaç tane test yaptım hepsi negatif o yüzden açıkçası vermek istemedim
Allah allah sabah ilk idrarla mı yapıyorsun canım normalde hiçte bu kadar gecikmezdin demiştin sanjki

Canım kimyasaldan sonraki ay hamilelik hemen oluyormuş diye okudum hep. Hatta bizim Esra da öyle oldu dimi @alsimist
Evet canım sıklıkla görülen bir durum aslında. Esra da bu sayfayı üzüntüyle açmıştı dediğin gibi kayıp sonrası. Ama peşine de regl olmadan pozitifi gördü diye biliyorum ben de 😊 inşaAllah tüm kimyasal görenlerimiz de aynı şekilde olur. Ama kimyasalsız sağlıklı gebelikler diliyorum herkese ❤️🌷

İyi akşamlar @ilkbahaar 🌸 bizim senle yakındı bat (28 benim) tarihlerimiz ne durumdasın ne zaman idrar testi yapmayı düşünüyorsun ben yapmamak için direniyorum da 😬
Aah güzelim bende yapmamak için zor duruyorum😝bende uyku hali, arada bi kasık ağrısı ve hafif göğüs ağrısından,arada bir sıcak basmasından başka bir şey yok yani pmsle uygunda olabilir bilmiyorum kafam karışık🥲sen de belirtiler neler aşkıımm😚 11-12 ve kadar dayanmayı düşünüyorum bakalıö her an buraya test yaptım bakıın diye yazabiliriim🤣

yaa dimi ben de çok heyecanlandım şu an 😂😂 oysa ki akışına bırakıcam diyordum ahahahah
Bırakmıyorlar ki bi salalım 🤣 mutlaka bişi çıkıyor her ay. Ama papatyanın rüyası da çıkarsa gebelerin rüyalarına çoook dikkat etmek gerek demektir 😍 ayy inşaAllah yaa 🤲🌷❤️

Back
X