Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım estafurullah, benim de yarın, ben de yarın sabah test yapacağım. Ama gram ümidim yok 😅 inşallah seninki pozitif çıkar 💕💕💕
İnşallah seninkide çıkar ben bu sabah kaset yaptım negatifti ama ben çok ümitvarım ya eşime erken gebelik aldırdım sabah onu yapıcam 🩷🌸 Rabbim hayırlısını güzelini kolayını nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz lütfenn 🥲 Dpo 9 da hastanedeydim ve eşimin ısrarı ile gelmişken bi kan ver dedi. Aceleci davranıp kan verdim ve negatifti. Dpo 10 da gece afedersiniz peçeteye kırmızılık geldi avuç içi yarısı kadar ve pıhtısız Dpo 11 de ve 12 de kahverengilik geldi peçeteye ama çok az. Dpo10 döngümün 24. Günüydü. Genelde erken regl olmam ve reglim kahverengi akıntı ile başlar sonra normal düzenine girer. Sizce bu yerleşme kanaması mı ? Göğüslerinde çok sızı var ve kasıklarımda sızlama ve ağrılar oluyor. 🥲

Bende de Pembe beyaz lekeler oldu adetime iki gün kaldı bugünde sarı beyaz akıntılar geldi hamile olabilirmiyim diyorum çok istiyorum dilerim hayırlısıyla sağlıkla olur hamileyimdir
İnşallah hamiledindir 🌸🩷canım istersen test yap yarın leke bittiyse beta yükselmiştir

Kızlar kaybım üstüne bu kimyasal da eklenince panik atak geçirdim. Pozitif kalmaya çalışıyorum ama vücudum sanırım artık alarm veriyor, panik atakla kendini gösterdi. Bir kızım var, ayakta kalmam gerek. Psikoloğa gitmekten de hiç haz etmiyorum, daha önce gittim, bilmediğim niye söylemiyor bana. Ne yapacağımı bilmiyorum. İyiyim dedim tüm gün kendi kendime ama panik atakla patladı 🥺😔
Canım o kadar normal ki. Bir kaç gün içinde bir sürü yoğun duyguyu ve en önemlisi kaybı arka arkaya yaşadın. Yas halindesin belki ama dik e durmaya çalışıyorsun. Psikiyatri ye gitmeni ve psikologa da gitmeni tavsiye ederim . lütfen kulak tıkama vücudundan gelen sinyallere.

İnşallah seninkide çıkar ben bu sabah kaset yaptım negatifti ama ben çok ümitvarım ya eşime erken gebelik aldırdım sabah onu yapıcam 🩷🌸 Rabbim hayırlısını güzelini kolayını nasip etsin inşallah
İnşallah canım, haberleşelim sabah 😅💕💕 senin başka çocuğun var mıydı

Kızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz lütfenn 🥲 Dpo 9 da hastanedeydim ve eşimin ısrarı ile gelmişken bi kan ver dedi. Aceleci davranıp kan verdim ve negatifti. Dpo 10 da gece afedersiniz peçeteye kırmızılık geldi avuç içi yarısı kadar ve pıhtısız Dpo 11 de ve 12 de kahverengilik geldi peçeteye ama çok az. Dpo10 döngümün 24. Günüydü. Genelde erken regl olmam ve reglim kahverengi akıntı ile başlar sonra normal düzenine girer. Sizce bu yerleşme kanaması mı ? Göğüslerinde çok sızı var ve kasıklarımda sızlama ve ağrılar oluyor. 🥲
Canım hiç test yapmadın mı ? İlk önce test yap bakalım ne olacak nasıl çıkacak

İnşallah hamiledindir 🌸🩷canım istersen test yap yarın leke bittiyse beta yükselmiştir
Amin inşallah dua edin olurmu çok üzülüyorum morale ve duaya hepimizin her zaman ihtiyaci var güzel dilekleriniz için sağolun dizinde tüm dualariniz olsun kolaylıkla dileirm su an sağlıklı bir şekilde hamileyimdir

ya ben ilk gebeliğimde ağrılı oluyordu doktorumda bana anestol önermişti ama çocuk düşünmüyorsan şu anlık kullan demişti ben kullandığım halde hamile kalmıştım 🫣 olacağı varsa her türlü oluyor ya
Ağrılı derken vajinusmusmuydunuz biraz bende tam içine alamıyorum anestol aldım denicem ama korkuyorum hamileliğe engel olurmu anestol

Yok benim ilk olacak inşallah o yüzden çok deneyimsiz ve korku doluyum Rabbim kolaylıkla mutlulukla huzurla kucağımızı doldursun ? Senin var mı bebişin
Yok canım ben de iki yıllık evliyim, bir buçuk yıldır olmuyor shshshdh olursa ilk olacak 😅

Lekelenme gece başladı ben sabahında yaptım ama negatifti. Bugün lekelenme bitti.
Canım benimde 3 gün lekelenmem olmuştu chatgbt bana lekelenme bitince yerleşme olmuştur bittikten 1 gün sonra beta yükselmeye başlar demişti benim regla döndü chatgbtinin yalancısıyım 🤗🤭
Yok canım ben de iki yıllık evliyim, bir buçuk yıldır olmuyor shshshdh olursa ilk olacak 😅
Canım özel değilse bildiğin bir sebebi var mı ? Rabbim sanada kolaylıkla nasip etsin inşallah

Canım benimde 3 gün lekelenmem olmuştu chatgbt bana lekelenme bitince yerleşme olmuştur bittikten 1 gün sonra beta yükselmeye başlar demişti benim regla döndü chatgbtinin yalancısıyım 🤗🤭

Canım özel değilse bildiğin bir sebebi var mı ? Rabbim sanada kolaylıkla nasip etsin inşallah
Ben de gemini ile konuşuyorum hep ona göre bu ay en yüksek ihtimalim var shshdh hgs çektirdim ondan tüpler açık diyor
Aşkoş bende hafif düzeyde pcos var ama düzenli regl oluyorum, doktor sorun olmaz dedi.
Bizim sorunumuz daha çok eşim. Sperm hızı ve sayısı çok düşüktü varikosel ameliyatı oldu üç ay önce. Ameliyattan sonra daha çok düştü 😅 takviyelerle düzeltmeye çalışıyoruz

Kaç gün sonra regliniz başladı ? Bugün 12. Gün ve reglime 3-4 gün var. Lekelenme de kesildi. Açıkçası kafam çok karışık 😅 lekelenme bittikten 2 3 gün sonra test doğru sonuç verir beta anca yükselir de diyorlar 😂

Eşinizin kontrolü için hangi bölüme gittiniz acaba Üroloji mi akıyor biz de düşünüyoruz

Kaç gün sonra regliniz başladı ? Bugün 12. Gün ve reglime 3-4 gün var. Lekelenme de kesildi. Açıkçası kafam çok karışık 😅 lekelenme bittikten 2 3 gün sonra test doğru sonuç verir beta anca yükselir de diyorlar 😂
Eşinizin kontrolü için hangi bölüme gittiniz acaba Üroloji mi akıyor biz de düşünüyoruz

Ben de gemini ile konuşuyorum hep ona göre bu ay en yüksek ihtimalim var shshdh hgs çektirdim ondan tüpler açık diyor
Aşkoş bende hafif düzeyde pcos var ama düzenli regl oluyorum, doktor sorun olmaz dedi.
Bizim sorunumuz daha çok eşim. Sperm hızı ve sayısı çok düşüktü varikosel ameliyatı oldu üç ay önce. Ameliyattan sonra daha çok düştü 😅 takviyelerle düzeltmeye çalışıyoruz
Hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ? Eşimde sperm sayısında sıkıntı yoktu ama ileri hareket çok düşüktü. Morfoloji %1 di. Doktor takviye gıda verdi normalde 3 ay kullanıp test vermesi gerekiyordu 1.5-2 ay sonra test verdik her şey normale döndü doktor da çok şaşırdı.

Back
X