Gebeliğe Hazırlık 2026 EKİM-KASIM-ARALIK GEBELİK PLANLAYANLAR🤰🏻🤲🏻💖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın yine deneyeceğim canım çok teşekkür ederim, burdaki eczanede bunu bulabildim diye almıştım. Predictoru evden getirmiştim😂 Test perilerimi gideriyim dedim daha fena oldu ahahahha
Aaa test stoğu yapıp yanına alman lazımdı bebeğim regle ne kadar var ?

@ecevekedileri aşkım days comfort testte yalancı pozitif gördük mü? Hatırlayamadım. Days doctor artimed freely bunları biliyorduk.

Aaa test stoğu yapıp yanına alman lazımdı bebeğim regle ne kadar var ?
Aşkım 32. Gündeyim, pcosum var ne yazık ki ama. Belli olmuyor asla adet günüm🥲 adet olacakmışım gibi bir his var karnımda, chatgpt bu belirti olabilir dediği için yaptım😂 yoksa 40ları geçmeden yapmazdım🫠 nolur nolmaz diye 1 tane almıştım yanıma

merhabalar ben de pcosluyum ve iki aydır bebiş düşünüyoruz. bu ay ovulasyon testi ile takip ettim. 29 ağustos son adetimin ilk günüydü. beklenen adet tarihim ise yarın 27 eylül. test ile yumurtlama gününü 12 eylül, çatlama gününü ise 13 eylül olarak buldum. 11 eylül ile 15 eylül arasını değerlendirdim ve bu süreçte folik asit, magnezyum takviyelerimi aldım. bir haftadır göğüs hassasiyetim, 4-5 gündür de kasık ve bel ağrım var fakat test yapıyorum negatif çıkıyor. olsaydı çıkmaz mıydı? biraz sonra tekrar yapacağım bugün tam olarak dpo15. ne diyorsunuz bu duruma 🥺 beni yönlendirin lütfen çok bilgisizim bu konularda🙏🏿

Aşkım 32. Gündeyim, pcosum var ne yazık ki ama. Belli olmuyor asla adet günüm🥲 adet olacakmışım gibi bir his var karnımda, chatgpt bu belirti olabilir dediği için yaptım😂 yoksa 40ları geçmeden yapmazdım🫠 nolur nolmaz diye 1 tane almıştım yanıma
Anladım canım o zaman bişey diyemiyorum ama grupta çok Pcos hakkında konuşuyoruz hatta dün diyetisyenimiz sağlıklı beslenme ile ilgili yazdı okuyabildin mi bilmiyorum 🙏🏻

çok çok silik çizgi var diyebilir miyiz? awox test 10 dakika içinde çektim dpo15 bugün

Eklentiler

• IMG_6079.webp
    IMG_6079.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 34
Back
X