Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değil miiiiiMaşallah herkes tatile gidiyo ne güzelsağlıkla gidip gelin inşallah
![]()
Bende aşırı uyuyorum sabahları zor kalkıyorum birde 32den sonra çalışamaz raporu aldım cumadan itibaren izne giriyorum birde vandan Rize’ye gideceğiz 8 saatlik var ama 2,5 yaş bebesiyle dinlene dinlene 11-12 saati bulur diye düşünüyorum bana birazcık deli cesareti geldibu konuşmaların üzerine dün instagramnda önüme bir hamiş denk geldi. 37. haftada istanbuldan bodruma gitmişler. tabiki aşırı yorulmuş şişmiş. sürekli mola vermişler. 9 satte gittik yazmış ama zaten bizde hız yapmadan kendimizi yormadan o saatlerde gidiyoruz. sadece cesaretine hayran kaldım.
yakın mesafe gidilir ama aracınızla gidecekseniz ben her ihtimal hastane çantamı yanıma alırdım.
sizde de aşırı uykuya düşkünlük oldumu bu aralar. ne sabah uyanabiliyorum. ne akşam eve gidince oturabiliyorum. koltukta gözüm kapanıyor. allahtan iş evimin hemen yanında. hergün geç kalırım yoksa.
MaşallahSelamlar herkese hayırlı sağlıklı haftalar olsunBugün 29+3 olduk doktor kontrolümüz vardı çok şükürler olsun yolunda gidiyor her şey biraz şekere dikkat etmemiz gerekiyor çünkü bebiş tombik, suyum da artabilir dikkat etmezsek.
Hastane çantası vs haftaya hazırlamaya başlayacağım inşallah kısmetse![]()
Hiç sormayın su fazlalığı meselesi benim başıma çok uzun zamandır bela.Maşallah
Suyuna dikkat ede ede bi hâl olduk.
Ben de aynı durumdayım. Çok dikkat ediyorum yine de fazla diyor her kontrolde.
Sizin suya kaç dedi acaba?
Soğuk içecek olarak anca ayran içebiliyorum ya da soğuk sütün içine azıcık kahve.
Siz nasıl hallediyorsunuz bu işi![]()
Benim eşim yurtdıışnda, en son bayramda beraberdik ve tek bir tekmesini yakalayamadıKızlar merhaba, sizin de bebeğiniz hareket ederken eşiniz dokununca ya da bakınca gizleniyor mu? Benim ki halay çekerken birden yok oluyor adeta :) yine de hiç hareketini yakalamamıs değil ama yüzden 95 böyle![]()
Aaa çok geçmiş olsun sizin durumunuz farklıymış.Allah korusun umarım her şey yolunda giderHiç sormayın su fazlalığı meselesi benim başıma çok uzun zamandır bela.Su için bi değer söylemedi ama üst sınırda dedi bugün.
7 hafta önce serklaj dikişi atıldı rahim ağzına benim, o ameliyat esnasında da 300 cc su çektiler amniyosentez yöntemiyle çok suyum var diyeSonra da Endol diye bi ilaca başladık günde 3 onu içiyorum suyu düzenliyormuş ama 32de bıracakacağız sonrasından çok korkuyorum erken doğumdan vs Allah korusun.
Benim asıl belam bu suyu arttıran şey tip-1 diyabetli olmam.diyabetle senelerdir mücadele ediyorum insülin kullanıyorum, gebelikle beraber daha da zorlaştı özellikle de 20. Haftadan sonra insülin direnci çok çok artıyor, normalde kullandığım insülin dozlarını arttırmak zorunda kaldık. Kolumda cgm cihazı var onunla sürekli ölçüm yapıyorum. Ama valla öyle sürekli diyet mümkün değil ya arada bozuluyor yani dengeyi korumak önemli abartmadan arada kaçamak olur
size şeker yüklemesi yapıldı mı? Suyun fazla olması şeker kaynaklı oluyor biraz dikkat edince normale döner merak etmeyin![]()
Aaaa inşallah eşinizle bir araya geldiğinizde bebeğiniz en güzel şovunu yaparBenim eşim yurtdıışnda, en son bayramda beraberdik ve tek bir tekmesini yakalayamadıBu aralar halay modunda dediğiniz gibi, göndermek için videoya çektiğim an duruyor sıpa. şaka gibi.
Bu hafta dönüyor artık, merak ediyorum yanyanayken ne yapacak![]()
Bizde de aynı nasıl anlıyor hiçbir fikrim yok ama az önce taklalar atan çocuk babası elini koyunca donuyor çok enteresanKızlar merhaba, sizin de bebeğiniz hareket ederken eşiniz dokununca ya da bakınca gizleniyor mu? Benim ki halay çekerken birden yok oluyor adeta :) yine de hiç hareketini yakalamamıs değil ama yüzden 95 böyle![]()
Bu durum sadece bize özel sanıyordumKızlar merhaba, sizin de bebeğiniz hareket ederken eşiniz dokununca ya da bakınca gizleniyor mu? Benim ki halay çekerken birden yok oluyor adeta :) yine de hiç hareketini yakalamamıs değil ama yüzden 95 böyle![]()

Aynısı benim kız da beni yalancı çıkartıyor eşim de yaşayamıyor bu duyguyu üzücüBu durum sadece bize özel sanıyordum
Koş koş neler yapıyor diyorum, eşim elini koyduğu an tık yok. Hep yalancı çıkartıyor beni![]()
Şekerim nasıl kontrol ediyorsunuz?Selamlar herkese hayırlı sağlıklı haftalar olsunBugün 29+3 olduk doktor kontrolümüz vardı çok şükürler olsun yolunda gidiyor her şey biraz şekere dikkat etmemiz gerekiyor çünkü bebiş tombik, suyum da artabilir dikkat etmezsek.
Hastane çantası vs haftaya hazırlamaya başlayacağım inşallah kısmetse![]()
Ben şeker yüklemesi yaptırdım şekerim yok . Ama son kontrolde suyun biraz fazla dedi. Ecoprin kullaniyorum bende ondan acaba bilemedim. Napayim su cogalmasin diye dedim . Karbonhidrati azalt dedi. Zaten öyle ahım sahim yemiyorsun şimdi iyice azaltmaya çalışıyorum. Şu azalir diye korkarken şimdide fazlalikla ugrasiyoruz yahuAaa çok geçmiş olsun sizin durumunuz farklıymış.Allah korusun umarım her şey yolunda gider
Bana yükleme yapmadı ilk çocuğum erken doğdu suyu çok az diye . Bunda da şekerden şüphelenmedi hiç. Düzenli ölçüm yapıp takip edelim dedi. Düzenli olarak açlık tokluk şeklinde ölçüm yaptım normal aralıktaydı.
İlk hamilelikte suyum az diye bunda da ecopirin başladık o da suyu çoğaltıyormuş.
Su miktarı ultrasonda sağ altta yazıyor AFI değeri olarak.
Benim 22 çıktı dünkü kontrolde.
1 hafta önce 19du
Sınır olarak 20nin altında olmalıymış.
Meyveye dikkat edelim diyor ama meyve o kadar az yiyorum ki 5 tane kiraz, 1 kayısı gibi ...
Başka ne çoğaltıyor bilmiyorum artık
Aaa çok geçmiş olsun sizin durumunuz farklıymış.Allah korusun umarım her şey yolunda gider
Bana yükleme yapmadı ilk çocuğum erken doğdu suyu çok az diye . Bunda da şekerden şüphelenmedi hiç. Düzenli ölçüm yapıp takip edelim dedi. Düzenli olarak açlık tokluk şeklinde ölçüm yaptım normal aralıktaydı.
İlk hamilelikte suyum az diye bunda da ecopirin başladık o da suyu çoğaltıyormuş.
Su miktarı ultrasonda sağ altta yazıyor AFI değeri olarak.
Benim 22 çıktı dünkü kontrolde.
1 hafta önce 19du
Sınır olarak 20nin altında olmalıymış.
Meyveye dikkat edelim diyor ama meyve o kadar az yiyorum ki 5 tane kiraz, 1 kayısı gibi ...
Başka ne çoğaltıyor bilmiyorum artık
Benimkisi gebelik diyabeti değil ben 4 senedir tip-1 diyabet hastasıyım o yüzden insülin çok uzun süredir hayatımda.Şekerim nasıl kontrol ediyorsunuz?
Ayyyynısını yaşıyoruzKızlar merhaba, sizin de bebeğiniz hareket ederken eşiniz dokununca ya da bakınca gizleniyor mu? Benim ki halay çekerken birden yok oluyor adeta :) yine de hiç hareketini yakalamamıs değil ama yüzden 95 böyle![]()