• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın
Sabah uyandığımda konuşamayacak durumda dudaklarım şişmişti. Gözlerimi açamadım. 2 saate yakın ancak indi şişliğim. Tahlillerde birşey yok ama gittikçe şu gebelik zehirlenmesinden korkuyorum. Çevrenizde hiç yaşayan oldu mu. Benim diğer hamileliklerde başıma gelmedi. Tuz zaten eşimden dolayı yıllardır hayatımızda çok az kullanılır. Su içiyorum. Hala bile konuşurken iç taraftan hala dudaklarım şiş. :110:
Geçmiş olsun😞 bence kendi doktorunuzdan başka doktora da bir görürün. Benimde 20. Haftadan beri ayaklarım ellerim hep sisiyor. Ama yüzünüze falan geldiyse bu kadar şişlik şaşırtıcı. Alerji falanda olabilir belki içtiğiniz takviyelerden falan .

Günaydın
Sabah uyandığımda konuşamayacak durumda dudaklarım şişmişti. Gözlerimi açamadım. 2 saate yakın ancak indi şişliğim. Tahlillerde birşey yok ama gittikçe şu gebelik zehirlenmesinden korkuyorum. Çevrenizde hiç yaşayan oldu mu. Benim diğer hamileliklerde başıma gelmedi. Tuz zaten eşimden dolayı yıllardır hayatımızda çok az kullanılır. Su içiyorum. Hala bile konuşurken iç taraftan hala dudaklarım şiş. :110:
Ben yaşadım. Ama dediğin gibi bir şişliğim olmadı. Evet şiştim ama dudak göz anlamında değildi. İdrarda protein kaçağı yoksa tansiyon normalse korkma

Doğrudur canım ya bende öyle olduğunu düşünüyorum zaten değerini göremedim ben e nabiza da baktım ama gözüme az geldi tarzı konuştu birazda pozisyondan olabilirmiş bakalım yarın tekrar çağırdı inşallah güzel haber alırım 🌸🌸

İnşallah güzel haberler alırsın canım bence bir şey çıkmayacak 🩷🌸

Günaydın
Ay çok geçmiş olsun belki alerjidir inşallah geçici basit bir şeydir dönüş yaptı mı doktor? 🥺

Alerjik olabilir dedi. Ama ne alerji yapmış olabilir bilmiyorum. Farklı bir ilaç almadım. Yemedim İçmedim :) Sadece evde kedi var. Ama 2 yıldır bana alerji yapmayan hayvan şimdi neden yapsın diye düşünüyorum.

Günaydın
Benim maalesef 2 arkadaşım yaşadı ama ikisinde de tansiyon yükseldi başta o şekilde tespit edildi hatta birisinde hiç şişlik yoktu tesadüfen hastanede karşılaşmıştık 30 haftalıktı şişlik yoktu ama dediğim gibi tansiyon 18 e falan yükselmiş diğer arkadaşımda da doktor 14 e yükselirse gel demişti oda gitmemişti ciddi anlamda şişmişti yani yolda görsem tanımazdım.Evham yapmayın bence sıcaklardan dolayı da ödem çok oluyor tabi yinede kendinizi tansiyonunuzu muhakkak takip edin Allah kimseye yaşatmasın inşallah 🙏🏻

Alerjik olabilir dedi. Ama ne alerji yapmış olabilir bilmiyorum. Farklı bir ilaç almadım. Yemedim İçmedim :) Sadece evde kedi var. Ama 2 yıldır bana alerji yapmayan hayvan şimdi neden yapsın diye düşünüyorum.
Olabiliyormuş böyle şeyler alerjide, yıllarca alerji yapmayan bir madde sizde bir anda alerjik reaksiyona yol açabiliyormuş. Eşim ağır ataklar geçirdi, tedavi süreçleri vs. doktorlardan edindiğim bilgiler böyleydi.. kullandığınız takviyeler, yediğiniz bir besin bile yapmış olabilir. doktorunuzun bilmesi iyi olmuş ama, müdahale edilmesi gereken bi durum olsa mutlaka söylerler zaten. içiniz rahat olsun, çok geçmiş olsun.

Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Ben bugün (31+0) uzun zamandan sonra bebeğimi gördüm. 1735 gr olmuş ve haftasıyla uyumluydu. Ben 8 kilo kadar aldım ama son 6 hafta hiç almadım. Kısacası ben kilonun çoğunu ilk trimesterda almıştım diyebilirim. İlk başta çok hızlı kilo alıp ardından duraksayan var mı benim gibi? Gerçi kimisi başta hiç kilo almayıp hepsini 25'ten sonra aniden alıyor. Kişiden kişiye göre değişiyor sanırım.

Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Ben bugün (31+0) uzun zamandan sonra bebeğimi gördüm. 1735 gr olmuş ve haftasıyla uyumluydu. Ben 8 kilo kadar aldım ama son 6 hafta hiç almadım. Kısacası ben kilonun çoğunu ilk trimesterda almıştım diyebilirim. İlk başta çok hızlı kilo alıp ardından duraksayan var mı benim gibi? Gerçi kimisi başta hiç kilo almayıp hepsini 25'ten sonra aniden alıyor. Kişiden kişiye göre değişiyor sanırım.
31 hafta civarı rahim ağzı ölçülen oldu mu acaba? Kaç çıkıyor sonuçlar?

Back
X