• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları 2026 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar kaygı bozukluğu olup bu dönemde sıkıntı yaşayan varsa yazabilir mi ?
Bende kaygı bozukluğu var senelerdir var ilk haftalarda çok zordu benim için ama şuan bir şeyim yok çok şükür sadece ara ara ataklarım oluyor ama eskisi gibi değil

Benim zaten doğum 38de olacak. Birde ben haftada 3 gün gidiyorum pazartesi salı Çarşamba 12 ser saat.yolum.cok uzun çünkü 3 saatim yolda gidiyor hergun git gel çok zorlayacakti beni.ha böylede zorluyor 6 45te evden cikiyorum aksam 9da evde oluyorum. İki hafta daha çalışıp 36da 2 hafta yıllık izin yazdiracagim raporu bozdurmak istemiyorum
Kendi çalıştığım yerden yıllık izinler de doğum raporundan düşüyor diye bilgi aldım ben. O yüzden yıllık izin kullanmayacağım 35. Haftada doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum.

Kızlar alınacak listenizi atabilir misiniz . 1 takım hastane çıkışı aldım çocuğa, başka bir şey almadım. Kendime pijama, iç çamaşırı, emzirme sütyeni aklıma geldi, alacağım. Çocuğa bez, şampuan, ıslak mendil. Hastane çantamı hazırlayım diyorum artık.
Hastane çantasında şampuan gerekli mi ki?
Benim aklıma gelenler ;
kendime; iki pijama takımı biri elbise şeklinde uzun. Dış fircasi gibi kişisel temizlik gereçleri. Lohusa iç çamaşırı. Emzirme sütyeni. Terlik alacağım

Bebeğe; üç adet takım (şapkası ve zibini ve eldiveni ile), bir ince bir kalın örtü, bez, alt değiştirme örtüsü, ıslak mendil.

Ayrıca sağma makinesi, bir tane antikolik biberon (hemsireler onay verirse)
Başka ne almamız gerekiyor eklemeler yapalım mı arkadaşlar?

Son düzenleme:
Hastane çantasında şampuan gerekli mi ki?
Benim aklıma gelenler ;
kendime; iki pijama takımı biri elbise şeklinde uzun. Dış fircasi gibi kişisel temizlik gereçleri. Lohusa iç çamaşırı. Emzirme sütyeni. Terlik alacağım

Bebeğe; üç adet takım (şapkası ve zibini ve eldiveni ile), bir ince bir kalın örtü, bez, alt değiştirme örtüsü, ıslak mendil.

Ayrıca sağma makinesi, bir tane antikolik biberon (hemsireler onay verirse)
Başka ne almamız gerekiyor eklemeler yapalım mı arkadaşlar?
Hastane için ben kendi hurcuma şunları koyarım,

İki tane uzun sabahlıklı gecelik, 1 alt üst emzirmeye uygun düğmeli pijama takımı, lohusa pedi, emzirme sütyeni, lohusa külodu, çorap (ayaklar çok üşüyormuş), terlik zaten giderken giyerim, diş fırçası, tarak, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, süt saklama poşedi, pompa. Bir de çıkarken giyilecek eşofman takımı gerekebilir. Şampuan havlu vs hastanede oluyormuş onları koymam

Hemşireye verilecek hurç

Zıbın
alt üst takım
1 adet bez
Müslin ya da penye battaniye
eldiven ve şapka

Bebişin yedek hurcu

2 alt üst takım
3 zıbın
Ağız bezleri
Çorap
Bebek bezini 8 tane falan koydum