• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Prillam için bi yorumum yok ama rennie duo baya iyi en azından midemi eksitmiyor bulandırmıyor. Gün içinde ki her an kusma isteği gitti. Prillamı aç karna içiyorum kahvaltı yapana kadar su içsem bile sanki kusacakmısım gibi oluyor. Rennie den sonra rahatlıyorum.
Tamam canim bi doktoruma bende sorayim onu cok tesekkur ederimm. Senin icinde cok sevindimm

Prillam için bi yorumum yok ama rennie duo baya iyi en azından midemi eksitmiyor bulandırmıyor. Gün içinde ki her an kusma isteği gitti. Prillamı aç karna içiyorum kahvaltı yapana kadar su içsem bile sanki kusacakmısım gibi oluyor. Rennie den sonra rahatlıyorum.
aa tamam burdan aldım cevabımı çok teşekkürler mutlaka isteyeceğim ben de

Kızlar ben bugün ulturosan a girdim hem karaciğer hem troid hem safra kesesinden
Buraya yazmıcaktım ama internette çok şeyler yazıyor😥😥😥 troid de nodül çıktı safra kesesinde taş.. Aldı beni bi telaş bi ağlama.. Bu konuda bilgili olan yada benim gibi yaşayan varsa bana yazabilirmi yani özel olarakta yazabilirsiniz bilen birini dinlemeye ihtiyacım var

Kızlar ben bugün ulturosan a girdim hem karaciğer hem troid hem safra kesesinden
Buraya yazmıcaktım ama internette çok şeyler yazıyor😥😥😥 troid de nodül çıktı safra kesesinde taş.. Aldı beni bi telaş bi ağlama.. Bu konuda bilgili olan yada benim gibi yaşayan varsa bana yazabilirmi yani özel olarakta yazabilirsiniz bilen birini dinlemeye ihtiyacım var
tiroidlerimde benimde nodül var haşimato teşhisi konmuştu bana. Gerekli tahliller yapıldı tiroid için ilaç başlatıldı her ay kan verip kontrol ettirmem gerekiyor. Doktorunuz sizi en iyi şekilde yönlendirecektir. Kendinizi üzmemeye çalışın her şeyin bir çaresi var. Taşın bile çaresi ilacı var en uygun neyse o yapılır

merhaba teşekkür ederim ikisini de bulantı için mi verdi ilaç olduğundan zararlı olmaz sanırım şimdi nasıl durumunuz tam olarak geçti mi
Bulantı ve mide ekşimesi cok oluyordu bende. prillam hap şeklinde rennie duo ise şurup daha iyiyim su içebiliyorum yemek yiyorum. En azından kusma isteği yok. Değilse ağzımın tadı yok keyifsizim yani :) Yinede iyiyim :)

Cok gecmis olsun yengemde de tiroid problemi var iki evladi da şu an ilkokulda . Ilacini duzenli kullaniyordu o kadar :) sakin olun bence her seyin bu devirde bir caresi varr

Kızlar ben 10 haftalığım uygulamada. Sizce mayıs anneleri grubuna dahil olmalı mıyım?

Bulantı ve mide ekşimesi cok oluyordu bende. prillam hap şeklinde rennie duo ise şurup daha iyiyim su içebiliyorum yemek yiyorum. En azından kusma isteği yok. Değilse ağzımın tadı yok keyifsizim yani :) Yinede iyiyim :)
buna da şükür valla bulantı kusma olmasın ben okeyim diğerlerine 😁

Back
X