- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #3.961
yok hayır benim de düşük riskim yok çok şükür ama önlem amaçlı kullandırıyoryani benim şükür bir düşük riskim falan görünmedi o yüzden bir ilaç vermedi o nedenlede bu şekilde konuşmuştu senin sürecin daha zorluysa belki doktorun ondan öyle söylemiş olabilir
anladım tabiki her doktorun süreci ilerleyişi farklı bir sıkıntın yoksa genel bazı seyleri farklı seylere yorumlama derim ben cünkü istemsizce kafamızda korkup kurduğumuz seyler bizi olumsuz etkilemekten baska bir sey yapmıyoryok hayır benim de düşük riskim yok çok şükür ama önlem amaçlı kullandırıyor
Cnm.merakimda kusura bakma fitili neden kullanmak istemiyorsun bir zararım varay doktorunuz ne güzel konuşmuş benim doktorum kasık ağrısı düşük tehdidi demek istemeyiz dedi ben de şimdi ağrıyınca korkuyorum progestan fitili çok kullanmak istemiyorum deniyorum kendimi kullanmamak için
Benven son 8+3 de gitmiştim ozaman istemisti doktor şuan 10+5 deyim daha kontrolüme 3 Aralık'taKızlar bir de bişey soracağım Gebeliğinizi öğrendikten sonra kan verdiniz mi sağlık testleri için tam kan şeker vs
zararı yok tabii rahatlatıyor ama vücuda ilaç almış oluyorum birazda yan etkisi oluyorCnm.merakimda kusura bakma fitili neden kullanmak istemiyorsun bir zararım var
evet evet çok düşünüyorum ben de. gayet iyi sağlıklı kalbi güçlü atıyor dedi ama öylr söylemesi ağrılarımı yanlış anlamama sebep oldu mesela. zaten korkuyoruz doktorların böyle korkutmaması gerekiyoranladım tabiki her doktorun süreci ilerleyişi farklı bir sıkıntın yoksa genel bazı seyleri farklı seylere yorumlama derim ben cünkü istemsizce kafamızda korkup kurduğumuz seyler bizi olumsuz etkilemekten baska bir sey yapmıyor
Doktorunun öyle söylemesi saçmalıktan başka bir şey değil. Yani tabiki ağrıların fazlası normal olmayabilir ama ağrının peşinde kanama da olması gerekiyor. Bazı doktorlar asla empati yapamıyor. Çok hasta baktığı için mi yoksa her türlü duruma hazırlamak içşn mi bilmiyorum ama biz zaten oldukça hassas süreçten geçiyoruz. Ve azıcık empati bekliyoruz.evet evet çok düşünüyorum ben de. gayet iyi sağlıklı kalbi güçlü atıyor dedi ama öylr söylemesi ağrılarımı yanlış anlamama sebep oldu mesela. zaten korkuyoruz doktorların böyle korkutmaması gerekiyor
Ben hamilelik testi için gittiğimde sağlık ocağında tüm testlerimi yaptılar genel olarak. 3 aylık ortalama şeker, hepatit, şeker, alt- ast gibiKızlar bir de bişey soracağım Gebeliğinizi öğrendikten sonra kan verdiniz mi sağlık testleri için tam kan şeker vs
ben de bugün 9+0'dayım ve rahim bebek büyüdüğü için diye kendimi rahatlatıyorum. geçen hafta çok ağrı çektim kalp atışı gayet iyi sağlıklı sorun yok dedi salı günü bir daha kontrolüm var. biraz daha anlayışlı olmasını beklerdimDoktorunun öyle söylemesi saçmalıktan başka bir şey değil. Yani tabiki ağrıların fazlası normal olmayabilir ama ağrının peşinde kanama da olması gerekiyor. Bazı doktorlar asla empati yapamıyor. Çok hasta baktığı için mi yoksa her türlü duruma hazırlamak içşn mi bilmiyorum ama biz zaten oldukça hassas süreçten geçiyoruz. Ve azıcık empati bekliyoruz.
Kaygılarında haklısın ana kaygıların gerçekten yersiz. Ben hayatımda bu kadar çok ağrı yaşadığımı hatırlamıyorum. 3 sağlıklı doğumum var ama en aşır ağrılarım bu hamileliğimde oldu. Ben sandım bire ey oldu artık doktora gittim doktor bunlar normal artık risk neredeyse yok diyebiliriz dedi bana. Tabi korkmuyor muyum hala korkuyorum 2 hafta önce gördüm bebeklerimi umarım her şey yolundadır ama şunu söylemek istiyorum bu ağrılar çok normal. Şuan 9+5 deyim o ağrılar bebeklerimin sanki bir varlığıydı şimdi gitti ve daha çok stres olmaya başladım
Normal tansiyona göre hamilelikte bir tık daha düşük olması normal demişti bana doktorKızlar tansiyonlariniz kac ?benim normalde de düşüktü ama gebelikte ekstra dusuk özellikte küçük tansiyonum düşük. Bi sürü şey yiyorum ama yükselmiyor. Doktoruna soran var mı bu konuyu
canım bebek ters olur açılman olmaz vs gibi durumlarda sezaryen olursun yani sen ne kadar normal istiyorum desen de o anki durumun bunu belirleyecekKızlar bende doğumdan çok korkuyorum şimdiden ya karşıma çok kötü şeyler çıkıyo sezaryen veya normal doğum kendimiz seçebiliyomuyuz acaba yoksa doktormu karar veriyo
Benden istemedi 9.haftamdayım ne test istedi ne ultrason fotoğrafı verdi ne kese boyutu bilmem ne hakkında bilgi verdi bende hiç bişey bilmeden gittim sinirim bozuldu pazartesi yeni doktora başlıyorum inş o iyi çıkarBenven son 8+3 de gitmiştim ozaman istemisti doktor şuan 10+5 deyim daha kontrolüme 3 Aralık'ta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?