Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
Merhabalarr ben yaptirmadim ama risk analizi zaten bu test. Sizin sonuclarinizda da risk epey dusuk gorunuyor. Yaşınızdan kaynakli emin olmak istemis olabilir doktorunuz. Ama bence endise edeceginiz bir durum yok Allahin izniyle. Hayirli olsunn

Sağol canım. Muhtemelen evet devlette biraz daha temkinli davranıyorlar sanırım ya. Allah’a şükür tabi bu test dediğin gibi tarama testi sadece aslında ama sağlıklı olsunlar da başka bişey istemiyoruz. Bana da tam böyle risk yok vs falan gibi cümleler bekliyorsun ya demediği için bi tereddütte kalmıştım da o yüzden sormak istedim.

Cok haklisin canim ama doktorlar her seyin en kotusunu de dusunuyorlar malum o yuzden istedigimizi duyamiyoruz bana doktorum sonucta hic bir sey yapmayacaksan sadece detayli ultrason yaptirabilirsin dedi. Ben testlerin hic birini yaptirmak istemiyorum diyince. Her doktorun bakis acisi farkli oluyor iste

Kızlar benim 9+4 12.hafta da doktor muayeneye çağırdı bazı testler yapılacakmış bu testler ne neden yapılıyor her yerde o kadar çok bilgi var ki şunu yap bunu sakın yapma ultrason altına o kadar girme diye beni de yiyip bitiriyorlar sizce neler yapmalıyım hamilenin halinden en iyi hamile anlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız rica etsem

Ikili testtir yaptirmak istedigi bu haftalarda yapiyorlarmis . Ben yaptirmayacagim senin kararin hani doktorunla

Fetal dna testi yaptırabilirsin canım tam o haftalarda. İkili üçlü tarama testleri de oluyor ama fetal dna yaptırdıktan sonra onlara gerek yok fetal dna daha kesin sonuç veriyor çünkü. Bende 9+3 teyim doktor hala bir şey demedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…