- 6 Aralık 2021
- 1.006
- 1.511
- 83
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #4.781
İnşallah bu ay hepimizin kesinleşir de öğrenirizBenim eşimde rüyasında Hz Ömer Kucagina erkek bebek veriyor çok şaşırdım vakalim bizimki erkekmi olacak kizmi bende beklemedeyim 14 gün sonra belli olacak döttüşunu dönerse eğer bu sefer
Ölçebilirsen tansiyonunu ölç ona göre bir şeyler yaparsınKızlar baş dönmem var bugün. Ne kullanıyosunuz neler yapıyorsunuz böyle olunca?
firmayı şikayet edin. Cimer'e tüketici haklarına neresi varsa.aynen öyle güvenmiyorum ama insan merak ediyor bir on gün daha beklemek çok zor salı günü intergene yaptırdım bakalım o ne zaman çıkacak.
tansiyonum normal hayatım 107/66 benim maks tansiyon budurÖlçebilirsen tansiyonunu ölç ona göre bir şeyler yaparsın
Chatgbt ye at fotoğrafı nub teorisine göre cinsiyeti söylüyor bana kız dedi bakalimTeyzeler 12+4 üz nub teorisi nedir bilen ve tahmin yapmak isteyen var mı
Bana da kız dedi hatta en baştan beri kız diyor bakalım artıkChatgbt ye at fotoğrafı nub teorisine göre cinsiyeti söylüyor bana kız dedi bakalim
bana da kız gibi geldi seninki son dönemde nub videoları çıkıyo karşıma hep izliyorumBana da kız dedi hatta en baştan beri kız diyor bakalım artık
Yalan bacım bana %70 kız dedi nub teorisine göre dün bizzat gördüm bakıştıkChatgbt ye at fotoğrafı nub teorisine göre cinsiyeti söylüyor bana kız dedi bakalim
Yaa erkek ozaman seninkiYalan bacım bana %70 kız dedi nub teorisine göre dün bizzat gördüm bakıştık
Ah ah ne olacak bu eşlerden çektigimizBana 14 haftalıkken gel dedi ama 13 te gitmek istiyorum eşim kızıyo
İnşaallah canımbana da kız gibi geldi seninki son dönemde nub videoları çıkıyo karşıma hep izliyorum2 hafta sonra inşallah benimki de kendini gösterirde öğreniriz
Yaa hahah hayırlı olsunYalan bacım bana %70 kız dedi nub teorisine göre dün bizzat gördüm bakıştık
Evet canımYaa erkek ozaman seninki
Teşekkür ederimmYaa hahah hayırlı olsun
Baş dönmesi ve bulantı şikayetiyle acile geldim 3 gün yatış verdiler kan değerlerim düşmüş tansiyonum çok düşük bazı değerlerim de aşırı yükselmiş eğer devam ederse ihmal etmeKızlar baş dönmem var bugün. Ne kullanıyosunuz neler yapıyorsunuz böyle olunca?
Seninki erkek gibi geldi banaBirde ben ekleyeyim teyzeleri :)
Tahminlerde hep kiz cikiyor cin takvimi rus takvimi gemni chat cpt birde sizin tahminleri alayım:)
Aslinda dr um gordu cinsiyeti ama emin olmaskfj icin söylemedi. :)
Maya ne acaba programmiBende bütün cinsiyet yöntemlerini denedim çin rus maya kan değişimi kese şekli vs oğlumda sadece kan değişimi ve maya tutuyor bu bebek içinde kan değişimi kız maya erkek diyor
yaa çok garip ben de rüyam da transferden sonra hz.ömer yazısını ve hz ömer diye sesleniyordum. burda sizin de yazınızı görünce şaşırdım hayır olsun inş ben yarın fetal test vereceğim .Benim eşimde rüyasında Hz Ömer Kucagina erkek bebek veriyor çok şaşırdım vakalim bizimki erkekmi olacak kizmi bende beklemedeyim 14 gün sonra belli olacak döttüşunu dönerse eğer bu sefer
Eşim diyor erkek olursa adı Ömer olacakyaa çok garip ben de rüyam da transferden sonra hz.ömer yazısını ve hz ömer diye sesleniyordum. burda sizin de yazınızı görünce şaşırdım hayır olsun inş ben yarın fetal test vereceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?