Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    28
Birde ben ekleyeyim teyzeleri :)
Tahminlerde hep kiz cikiyor cin takvimi rus takvimi gemni chat cpt birde sizin tahminleri alayım:)

Aslinda dr um gordu cinsiyeti ama emin olmaskfj icin söylemedi. :)

Eklentiler

• 20251120_151108.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 32
  • 20251120_091134.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar baş dönmem var bugün. Ne kullanıyosunuz neler yapıyorsunuz böyle olunca?
Baş dönmesi ve bulantı şikayetiyle acile geldim 3 gün yatış verdiler kan değerlerim düşmüş tansiyonum çok düşük bazı değerlerim de aşırı yükselmiş eğer devam ederse ihmal etme

Birde ben ekleyeyim teyzeleri :)
Tahminlerde hep kiz cikiyor cin takvimi rus takvimi gemni chat cpt birde sizin tahminleri alayım:)

Aslinda dr um gordu cinsiyeti ama emin olmaskfj icin söylemedi. :)
Seninki erkek gibi geldi bana

Bende bütün cinsiyet yöntemlerini denedim çin rus maya kan değişimi kese şekli vs oğlumda sadece kan değişimi ve maya tutuyor bu bebek içinde kan değişimi kız maya erkek diyor

Benim eşimde rüyasında Hz Ömer Kucagina erkek bebek veriyor çok şaşırdım vakalim bizimki erkekmi olacak kizmi bende beklemedeyim 14 gün sonra belli olacak döttüşunu dönerse eğer bu sefer
yaa çok garip ben de rüyam da transferden sonra hz.ömer yazısını ve hz ömer diye sesleniyordum. burda sizin de yazınızı görünce şaşırdım hayır olsun inş ben yarın fetal test vereceğim .

yaa çok garip ben de rüyam da transferden sonra hz.ömer yazısını ve hz ömer diye sesleniyordum. burda sizin de yazınızı görünce şaşırdım hayır olsun inş ben yarın fetal test vereceğim .
Eşim diyor erkek olursa adı Ömer olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…