Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
spor yapanınız var mı acaba ben düzenli pilates ve yogaya gidiyordum ne zaman yeniden devam edebilirim ki
Kız ben evde yatak odasından kalkıp salona gecıp geri uzanıyom nasıl pilatese yogaya enerjiniz var elimden gelse lavabo için bezi bağlayacam kendıme

Kız ben evde yatak odasından kalkıp salona gecıp geri uzanıyom nasıl pilatese yogaya enerjiniz var elimden gelse lavabo için bezi bağlayacam kendıme
daha öğle uykusu dışında bir yorgunluğum olmadı ondan böyle rahat konustum herhalde

Kızlar bu dönemde çokmu fazla kilo alınıyor ya çok fazla kafaya takıyorum kısa boyluyum zaten nasıl olacak

benim oğlum da 2 yaşında 6. Haftandayım ve lekelenmem de var ama mecburen alıyorum kucağıma stres etme çünkü bir çözümü yok allah a emanet artık
Valla öyle ilk gebeliğim uyuyarak geçti resmen, o kadar çok uyuyordum, Şimdi hamile olduğumu bile unutuyorum anca akşam çocuk uyuduktan sonra dinlenme vaktim oluyor

Kızlar 5 haftalık hamileyim ama hic belirtim yok bu normal mi göğüs hassasiyeti vardi dokunamıyodum bile ama iki gündür hassasiyet de yok ne yorgunluk ne halsizlik hicbisey yok yani
Bende de yok . İlk oğlumda da hiç belirtim yoktu. Her ay doktora gidip benim niye midem bulanmıyor derdim

Kizlarrrr size birsey sormak istiyorum oğlumda hep fazlafazla artiyordu gerce budaoyle il başta 21 eylul sat benim
20 ekim 74
22 ekim 245
24 ekim 875
26 ekim 1724
Hep3 katı nerdeyse artarken neden budefa olmasi gereken kadar bile artmamış düşmeyemi başlıyor acaba

Çok güzel artmış neden olumsuz dusundunki diğer hamileliğinde kıyaslama bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…