• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Kızlar sat 8 Eylül şuan 8+1 im yarın randevum kalp atışı için nasipse. Sata göre 6.haftada yumurtlamaya göre 3+4 de keseyi gördük yarın yumurtlamaya göre 5+6 yım kalp atışı duyulur mu 🥺
Seninle aynıyız canım ben duydum çok şükür 7+0 da şuan 8+1 im

6+3 e kadar bulantı hiç olmamış miydi sizde de belirtileriniz neydi o zaman dilimine kadar acaba sevgili anne adayi🩷
Hayır hiç olmadı ara ara regl ağrısı ve ayak üşümesi vardı, sonra mide yanması başladı doktorum gebelik reflüsü dedi🥲 çok zorluyor beni haftaya kontrolde ilaç soracağım artık

Dediğiniz gibi kesinlikle. Biraz öğünlere dikkat ettim bulantı yaşayınca, belki de aldığımız önlemler işe yarıyor ama o da acaba dedirtiyor ister istemez.

Bulantılar için 3. Ayın sonunda azalıp bitiyo diyenler var ama mide yanması için öyle iyi yorumlar pek göremedim🥲 bebeklerimiz sağlıklı olsun da en önemlisi o🤲🏻
çok şükür şiddetli afedersiniz kusturacak şekilde değil mide bulantım ama sinsi sinsi hafif bulantısı bile mahvediyor insanı. yemekten sonra yanma şişkinlik gaz bulantı hemen başlıyo 🥹 bu belirtiler bebişi gösteriyo diyip sabrediyorum

Kızlar ben biraz grip gibi oldum geçti sayılır ama çok afedersiniz ben balgam atamıyorum öksürdükçe kusasım geliyor öğüre öğüre bi hal oluyorum balgam sökücü bi tarifiniz var mı mahvoldum kaç gündür ya

çok şükür şiddetli afedersiniz kusturacak şekilde değil mide bulantım ama sinsi sinsi hafif bulantısı bile mahvediyor insanı. yemekten sonra yanma şişkinlik gaz bulantı hemen başlıyo 🥹 bu belirtiler bebişi gösteriyo diyip sabrediyorum
Çok şükür evet🥹 ben de baharatlı ekşi yemeklere bayılırım ama yiyemiyorum artık🥹

günaydın kızlar ben de 5+4üm şuan sizlerin biraz gerisindeyim :) nasipse perşembe gidicem doktora ama bi şey sormak istiyorum. keseyi gördükten sonra doktor sizden genel gebelik izlemi istedi mi yani tkerar kan verdiniz mi

günaydın kızlar ben de 5+4üm şuan sizlerin biraz gerisindeyim :) nasipse perşembe gidicem doktora ama bi şey sormak istiyorum. keseyi gördükten sonra doktor sizden genel gebelik izlemi istedi mi yani tkerar kan verdiniz mi
Ben vermedim devletede gittim ozelede gittim ikiside istemedi ama 8. Haftaligim yarın kontrolüm var ister diye düşünüyorum

kızlar selam genel kan değer ve idrar testi sonucuma göre idrarımda enfeksiyon cıktı, idrarımı yaparken vajinal ağrım oluyor ve sonrasındada aynı sekilde ağrım oluyor 2 3 gündür bu böyle doktorum bu olabilicek bir sey yani enfeksiyon durumu ve idrar kültürü istedi bu sonuca göre antibiyotiğe baslatıcağını söyledi bu tarz bir sey yasayan var mı yada ben bu sürecte ne yapmalıyım suanlıkgecen gece ağrım siddetlenince acile gittim bebekle alakalı bir sey yok enfeksiyon ağrı yapabilir dedi doktor ama ben napmalıyım suanlık bol su icmemin dısında

Benim sadece tiroid degerim soruldu. O da sizden bir hafta sonra gittigim de bebegi gordugum zaman. Saglik ocagi da tiroid istedi tiroid bizim icin onemli dedi

Ben vermedim devletede gittim ozelede gittim ikiside istemedi ama 8. Haftaligim yarın kontrolüm var ister diye düşünüyorum
benden de geçen ki doktorum hiç istememişti isteyenleri duyunca sorayım dedim bence kan takibi de önemli inşallah isterler

kızlar selam genel kan değer ve idrar testi sonucuma göre idrarımda enfeksiyon cıktı, idrarımı yaparken vajinal ağrım oluyor ve sonrasındada aynı sekilde ağrım oluyor 2 3 gündür bu böyle doktorum bu olabilicek bir sey yani enfeksiyon durumu ve idrar kültürü istedi bu sonuca göre antibiyotiğe baslatıcağını söyledi bu tarz bir sey yasayan var mı yada ben bu sürecte ne yapmalıyım suanlıkgecen gece ağrım siddetlenince acile gittim bebekle alakalı bir sey yok enfeksiyon ağrı yapabilir dedi doktor ama ben napmalıyım suanlık bol su icmemin dısında
geçmiş olsun...

Bol su iç idrarını tutma iç çamasırını gün içinde sürekli değiştir. Birde yogurt suyunun cok faydası oluyor.

Back
X