- 25 Mart 2024
- 450
- 387
- 23
- 35
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #2.501
bende hassasiyette yok bulantı ağrıda yokKızlar yokmu aramızda hepinizin göğüs hassasiyeti varmi belirtisi felan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hassasiyette yok bulantı ağrıda yokKızlar yokmu aramızda hepinizin göğüs hassasiyeti varmi belirtisi felan
bende göğüs hassasiyeti var bulantı oluyor oda ilaçlarla azaldı. birde yorgunluk halszik iştah kaybı ve uyku sorunu yasıyorum.Kızlar yokmu aramızda hepinizin göğüs hassasiyeti varmi belirtisi felan
Darısı bizeKusmalarım daha da azaldı her gün öncekiler kadar bulantım da yok kokularda devam maalesef hala soğana tahammülüm yok regl ağrısı gibi ağrılar yerini ağrı gibi değilde anı sancılara bıraktı ilk haftalara göre çok rahatladım ya inşAllah sizler de rahatlarsınız bir an önce.Yaşadığımı hissediyorum artık![]()
Benimde ilk kontrolüm 6+2 di birdaha 1 ay sonra dedi acaba bende 10+2 gibimi gitsem 11-12 yimi beklesemBenimde ekler misiniz
Yaş 34
Sat:26.08
İlk gebelik
Tahmini doğum tarihi: 02.06.26
6+3 kese kalp atışı
Yarında ins ikinci kontrolüm 10+1![]()
Bendede yok canım göğüs hassasiyeti 8 haftalıgm. Ama bulantı midede gaz vs doluGünaydın kızlar belirtisiz gebeigi olan varmi benim ilk günden beri hiçbir belirti yok göğüs hassasiyeti olmayan varmi benim ilk öğrendim günden beri yok 6+3hala da yok göğüs hassasiyeti ve hiçbir belirtimde yok belirtisiz gebeligi ilerleyen varmi
Kaç haftaliksin cnm benimde yok ilk günden beri hiçbir belirtimbende hassasiyette yok bulantı ağrıda yok![]()
benim göğüs hassasiyeti bir de aşırı şişkinim onun dışında mide bulantısı vs yokKızlar yokmu aramızda hepinizin göğüs hassasiyeti varmi belirtisi felan
bazen belirtim olmamasını çok isterdimKızlar yokmu aramızda hepinizin göğüs hassasiyeti varmi belirtisi felan
Yani yoğun belirti degil tabiki ama genelde göğüs hassasiyeti oluyor gebeliklerde oğlumda olmustu dedin gibi çok ayrılırdı sag sola dönerken bile göğüslerim ağrıyordu bundailk günden beri göğüsümde hiçbir şekilde hassasiyet agri vs yok ici boş yumuşak normal mi acaba olmamasıbazen belirtim olmamasını çok isterdimbugün bel ağrım başladı. geçmiyor... gece yüz üstü yatamadım göğüs acısından ağlıcaktım.. sinsi bir mide bulantısı kokulardan yemeklerden tiksinme.. Hala belirtin olmasını istiyo musun aşkımm
![]()
Bende hiçbiri yokBenim sadece göğüs hassasiyeti var başka hiçbir belirtim yok
Benim yok belirtim ya ilk günden beribenim göğüs hassasiyeti bir de aşırı şişkinim onun dışında mide bulantısı vs yok
doktor kontrolüne gittiniz mi kalp atışını falan yazdıysanız da kaçırdım ben hani önceden ağrın falan olsa birden kesilse olumsuzluk ihtimalini söyleyebilirdim ama senin en başından beri yok bemce korkulucak bişey değil vücudunun tepkisi böyleYani yoğun belirti degil tabiki ama genelde göğüs hassasiyeti oluyor gebeliklerde oğlumda olmustu dedin gibi çok ayrılırdı sag sola dönerken bile göğüslerim ağrıyordu bundailk günden beri göğüsümde hiçbir şekilde hassasiyet agri vs yok ici boş yumuşak normal mi acaba olmaması
inşallah canım öyle yapacağım bakalımEndise etme canimm ,cok ayakta durmamaya calis ,agir asla kaldirma . Dinlenme modunda ol surekli bir sey olmaz Allahin izniyle
Ben ilk gebeliginde mustela yağ kullanmıştım çatlak olmamisti ama çok pahalilanmis. İkiz olduğu için sanırım bir kaç ürün birden kullancam. Hindistan c. Yağını deneyeceğim . TesekkurlerOnlar sorun olmuyır canım ama şu çanta geçirdiğimiz cihazlar var ya havaalanlarında falan olan onlardan uzak durmak gerekiyor
İncia ve hindistan cevizi yağı en etkili çözümü ama deriniz esnekse en iyi kremi de sürseniz çatır çatır çatlıyorsunuz maalesef ben neler neler sürdüm ama fayda etmedi
Hayir gitmedim henuz cumartesi gideceğim beta da yavss artiyordu benjm bilmiyorum hayirlisi bakalimdoktor kontrolüne gittiniz mi kalp atışını falan yazdıysanız da kaçırdım ben hani önceden ağrın falan olsa birden kesilse olumsuzluk ihtimalini söyleyebilirdim ama senin en başından beri yok bemce korkulucak bişey değil vücudunun tepkisi böyle
Çok sukur iyiyim 1, 5 ayımız filan kaldi düse kalka geldik buralara kadarYaa hatirladim cok tesekkur ederimmsiz nasilsiniz nasil gidiyor
![]()
Kalp atışı kese gördünüz müaksi gibi bugünde annemlerdeyimağrılar normal diyolar ama bir anda böyle fazla hissedince ne
kese gördük ama kalp atışı pazartesiKalp atışı kese gördünüz mü
Bu yorumu okuyunca üzülmedim desem yalan olur inşAllah dediğiniz gibi olmaz ya herksin vücudu farklı diyip kendimi motive edicem mecburOnlar sorun olmuyır canım ama şu çanta geçirdiğimiz cihazlar var ya havaalanlarında falan olan onlardan uzak durmak gerekiyor
İncia ve hindistan cevizi yağı en etkili çözümü ama deriniz esnekse en iyi kremi de sürseniz çatır çatır çatlıyorsunuz maalesef ben neler neler sürdüm ama fayda etmedi
Ayy geri sayim baslamis sizin icinÇok sukur iyiyim 1, 5 ayımız filan kaldi düse kalka geldik buralara kadar![]()
Bende krem bakiniyordum uaBu yorumu okuyunca üzülmedim desem yalan olur inşAllah dediğiniz gibi olmaz ya herksin vücudu farklı diyip kendimi motive edicem mecbur![]()
Çok yoğun bir ağrıdan Bahsettiğiniz için acaba Dış gebelik mi dedim ama kese görmüşsünüz ihtimal elendi çok şükürkese gördük ama kalp atışı pazartesi